editor 30/12/2017

Общ хороскоп:

Трудности, възникнали неочаквано на пътя ви, пречат на работата ви и на възможността да постигнете целите си.Не се ядосвайте. Вълнуват ви общи преживявания, свързани с човек от обкръжението ви. Нови хоризонти добре замаскирани като старите. Погрижете се за тези, които ви заобикалят, стремете се да им бъдете полезни. На пръв поглед всички делови предложения изглеждат добри, но ги проверете отново, за да избегнете загубите.

Подробен хороскоп:

Овен: Оглеждайте внимателно финансовите документи, ако от вас зависи подписването им през следващата седмица. Подготовката на семейно тържество ще сближи всички ви у дома. Използвайте опитността си там, където другите губят ориентация и с прагматични решения и действия работете за осъществяването им.Постигнете ли го, ще спечелите симпатиите и доверието на околните, което ще е вашата победа над безверието и глупостта. Създайте хармония в отношенията на работното място. Ден да се гледате, да се подредите, да се пречистите, че и време за забавление да ви остане, това е правилният ред.

Щастливи числа: 21 16 6 2 18 7

Телец:  И в ума, и в сърцето Ви са близките приятели и любимите Ви хора, които в момента са далеч от Вас. Завършете започнатото в утрешния ден, защото иначе ще го проточите във времето и ще претърпите загуби. Нещата ще изглеждат по съвсем различен начин от вчера. Засиленото общуване на различни нива подхранва самочувствието ви и връща увереността ви, че сте харесвани и уважавани. Добър ден за водни процедури и за пребиваване сред природата.

Щастливи числа: 3 21 41 35 45 42

Близнаци: Плодотворен ден, през който Близнаците ще вземат категорично решение за нова делова изява. Очевидно няма за какво да се безпокоите, те ще си останат на ниво „хрумване“. Взаимодействието ви с другите може да доведе до доста спорове и вътрешни драми. Утрешният ден ще не е подходящ за професионални изяви. По-добре се откажете от намерението си да пътувате.

Щастливи числа: 26 39 2 13 32 8

Рак:  В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Възбудата ви е налице и сте в готовност да нараните всеки, който се изпречи на пътя ви. Ориентирайте се в обстановката и преценете дали не е по-добре да останете в неутрална позиция. Ще се радвате на внимание и подкрепа от човек, който не за пръв път показва загрижеността си към вас.

Щастливи числа: 17 16 40 45 10 5

Лъв: Днес може да поставите крайъгълния камък на Вашия подем, да отворите нови врати, да откриете нови хоризонти. Днес обмислете какви цели ще преследвате в бъдеще, по кои проекти ще работите. Представителите на Лъв преминават през етап, създаващ условия за промени. Идеите ви може да изглеждат странни и необичайни, но са приложими. В интерес на работата и професионалното ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора.

Щастливи числа: 23 19 30 4 27 18

Дева: Не губете решителността си. Не е моментът да се впускате в нови дейности. Радвайте се на малките неща, не бъдете максималисти. Поддържайте коректни отношения с околните. Отделете време за преглеждане и анализиране на финансовите си документи.

Щастливи числа: 6 10 34 1 13 38

Везни: Очаквайте успех от скоро приключени задължения.Наградата ще ви зарадва, но ще събуди и завистта на хората от обкръжението ви. Към обяд нещата ще станат по-лежерни и до вечерта ще се почувствате добре, особено, ако прекарате вечерта в приятна компания, а изгледи за това определено има. Стремете се и да ги задържите по-дълго в обкръжението си, като им покажете уважението си, това ще ви гарантира трайни контакти. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Днес сигурно трудно ще се измъкнете от обичайната суматоха, така че бъдете готови да привличате погледите.

Щастливи числа: 21 34 23 45 37 42

Скорпион: Ще разрешите спорове с партньори или съдружници. Пътувайте и забравете поне за ден за професионалните си задължения. Събота може да бъде определен като сполучлив за голяма част от Скорпионите. Очакват ви положителни промени. Ако сте недоволни от поведението на любимия човек опитайте се да прецените степента на вашето участие.

Щастливи числа: 38 43 17 4 1 34

Стрелец: Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Някой от околните действа целенасочено, за да помага на деловите и социалните ви инициативи. С помощта им ще свършите планираните задачи и ще постигнете напредък в конкретна област. В общуванията бъдете дружелюбни, насърчавайте добрите идеи и по-често се усмихвайте. В края на деня не е изключен конфликт с вашите колеги.

Щастливи числа: 29 1 21 25 35 37

Козирог: Активирайте се! Заобиколени сте от хора, които споделят лични въпроси с вас, което неминуемо влияе върху емоционалното ви състояние. В определен момент това може да се окаже твърде изтощително, затова бъдете внимателни. Утре интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Може да обмислите какви цели да преследвате и да пристъпите към реализирането им. Ако сте напрегнати рискувате да разберат погрешно думите ви и това да стане причина за обтягане на отношения. Бъдете практични.

Щастливи числа: 45 10 41 43 1 22

Водолей: Свободното време посветете на близките си или на любимите занимания. Имайте готовност за среща с човек, за когото не сте и подозирали, че търси сътрудничеството ви. Както енергетиката, така и настроението ви са стабилни. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не ви се хареса. Със задачите си се справяте добре.

Щастливи числа: 19 22 20 42 17 45

Риби: За Рибите утрешния ден се очертава много активен, през който ще имате възможност да реализирате деловите и професионалните си цели в пълнота. Случайна среща с непознат може доста да промени живота ви в близките дни. Някой с голяма охота ще иска да си беседва с вас за ваши лични преживявания и вълнения. Дано сте успели да вместите в графика си една интимна вечеря, защото може и да не ви остане време за това. Несгодите около вас ви правят нервни и раздразнителни.

Щастливи числа: 21 10 28 13 44 16

Източник: https://znacite.com

Коментари: