editor 31/12/2017

Не забравяйте че никой не може да ви навреди толкова, колкото самите вие.  Намерете начин да се отпуснете. Имайте предвид, че ще останете изненадани от доста неща, особено ако работите с група хора. След време ще можете и да го споделите. Не търсете кусури, опитайте да приемете нещата такива каквито са.

Овен: 

Денят е привидно труден, но и успешен. Не пренебрегвайте компанията на приятелите си, с тяхна помощ по-бързо ще преодолеете емоционалната криза, която ви владее от известно време. Може да отправите поглед назад към миналото, да си направите равносметка по важни за вас теми. Опитайте се да извлечете максимална полза за себе си. Предизвикателното поведение на някой от околните ви може да ви изкара извън нерви и да започнете грандиозна кавга.

Щастливи числа: 16 5 9 26 43 10

Телец: 

Избягвайте рисковани крачки и се съсредоточете върху рутинни действия. Възможно е да получите интересни новини от далечни роднини или стари приятели. Седмицата носи разнообразие и равновесие на силите, не пропускайте случая да направите няколко добри контакта. Днес се изолирайте и да се отдайте на задълженията си на работното място. Във ваша полза е да защитите себе си и позицията си с всички коректни средства.  Не съжалявайте за развитието на професионален въпрос, скоро ще откриете, че нищо не е загубено.Може да ви се струва, че само вие имате затруднения и неприятности, но това съвсем не е така. Добре ще е ако не бъдете толкова критични към близките си, проявете повече толерантност.

Щастливи числа: 36 19 21 32 15 33

Близнаци:

При запознанства не се поддавайте на умението на новите си познати да омайват с думите си, за да не се разочаровате. Ще имате избор по отношение на бъдещи участия и от вас зависи на кое ще отдадете предимство. Материалните ви успехи са впечатляващи, но не ви позволяват да правите прибързани инвестиции. През неделя избягвайте да влизате в конфликт с човека до себе си. За Близнаците е характерен силен късмет през този ден, който предоставя чудесни възможности за успех в желаните от вас сфери и направления.

Щастливи числа: 12 32 36 16 2 15

Рак:

Ако нямате подходяща трибуна, можете да опитате да си за записвате мислите, хем по-късно ще имате интересно четиво. Отпуснете се, без да мислите за грижи и проблеми. Ще изпадате в доста сложни ситуации, но в крайна сметка изходът ще е благоприятен за вас. Обърнете внимание и на създалата се на работното ви място ситуация. Сигурно има рожденици наоколо или чисто и просто сте намерили повод да празнувате с приятели.

Щастливи числа: 18 31 3 43 15 35

Лъв:

Добре би било да се погрижите за здравето си. Тази вечер ще ви изненада с приятни емоции. Неделя е много благоприятна за реализация на цели свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Не е изключено да попаднете в странна ситуация, която няма да ви харесва, но ще е трудно да изразите мнението си искрено и категорично. При вас картината не е по-различна от тази за предния знак.

Щастливи числа: 3 27 4 23 33 42

Дева:

Възможно е да получите интересни новини от далечни роднини или стари приятели. Седмицата носи разнообразие и равновесие на силите, не пропускайте случая да направите няколко добри контакта. През неделя може да провеждате успешно срещи и да водите разговори, както и да създавате нови контакти. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато ви ги поискат. Съсредоточете се върху основните си задължения и не се разпилявайте. Отделете време за спорт, за хобитата си и за любимите си хора.

Щастливи числа: 41 9 8 22 1 39

Везни:

Не работете до късно. Ще реализирате идеите си, макар и частично. Предимно става въпрос за удар, чрез които ви лишават от финансови придобивки. По всяка вероятност няма да я отклоните, защото е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. Днес лесно ще губите самообладание заради дреболии.

Щастливи числа: 6 13 0 9 20 7

Скорпион:

Ако нямате достатъчно сили за някаква задача, оставете я за друг ден. Странен ден, който говори както за успешна реализация на целите, така и за много нерви.Последните се свързват със спирането на проекти, осъществяването на които възнамерявате да осъществите в близко бъдеще. Спестете информацията за очакваните финансови постъпления. Бъдете благодарни, че има кой да ви даде обратна връзка. Добре ще е през неделя да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина.

Щастливи числа: 23 7 10 15 31 16

Стрелец:

Търсите различни начини за реализиране на ангажиментите си в дългосрочен план и не е изключено скоро да се похвалите с подобно постижение. Прекалено сериозно, прекалено отговорно и прекалено важно го раздавате. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Днес е ден за уединение и спокойствие. Може да изградите у себе си полезни навици и да си съставите добър здравословен режим.

Щастливи числа: 14 28 36 34 10 42

Козирог:

Активирайте се! Заобиколени сте от хора, които споделят лични въпроси с вас, което неминуемо влияе върху емоционалното ви състояние. В определен момент това може да се окаже твърде изтощително, затова бъдете внимателни. Днес интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Може да обмислите какви цели да преследвате и да пристъпите към реализирането им. Ако сте напрегнати рискувате да разберат погрешно думите ви и това да стане причина за обтягане на отношения. Бъдете практични.

Щастливи числа: 46 30 23 1 36 40

Водолей:

Не губете търпение и ще добиете нужната ви приспособимост, за да сте успешни. Намалете контактите и преценявайте събеседниците си. Възможно е днес работата ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за вас ще е ако не допускате това да се случи. Денят на Луната вместо да ви прави лунатици, ще ви превръща в котараци насред любовния си период. Оставете им инициативата и се забавлявайте.

Щастливи числа: 0 43 8 35 17 16

Риби:

За Рибите този ден се очертава много активен, през който ще имате възможност да реализирате деловите и професионалните си цели в пълнота. Случайна среща с непознат може доста да промени живота ви в близките дни. Някой с голяма охота ще иска да си беседва с вас за ваши лични преживявания и вълнения. Дано сте успели да вместите в графика си една интимна вечеря, защото може и да не ви остане време за това. Несгодите около вас ви правят нервни и раздразнителни.

Щастливи числа: 2 4 12 17 13 46

Източник: znacite.com

Коментари: