editor 01/01/2018

Овен:

Бъдете великодушни към онези, които ви отстъпват, по това ще ви уважават и следват. Във всички случаи късметът ще ви се усмихне, ако успеете да се освободите от ненужните тревоги и проявите по-голяма увереност в себе си. Днес не уреждайте административни въпроси. През понеделник може да посветите на хората от екипа и на приятелите си, както и да спортувате и да се отдадете на своите хобита. Те ще ви помогнат да спечелите подкрепата на влиятелни хора.

Щастливи числа: 38 41 29 28 21 37

Телец:

Вероятно Ви очаква среща с влиятелна личност, която може да повлияе положително в професионално отношение. Подходящ момент за развитие на различни творчески идеи, особено в сферата на материалното благополучие. Светът ви предоставя себе си да го подредите точно днес. Като отделен ден, понеделник е добър и може да ви създаде големи възможности в службата или обществените среди. Някои от знака ще са доста очаровани поради позитивната намеса на влиятелна личност в делата им.

Щастливи числа: 43 41 15 46 13 25

Близнаци:

Бъдете търпеливи. Анализът е задължителен заради не особено благоприятни бъдещи тенденции, които не зависят от вас. Занимавайте се предимно с дейности с дългосрочен ефект, които лично ви засягат. Може да се чувствате малко по-нервни и раздразнителни. Необходимо е да укрепите структурите, които ви подкрепят.

Щастливи числа: 43 24 22 39 31 37

Рак:

Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Много натрупали се задачи ще ви попречат да осъществите плановете си за почивка днес. С думи или действия човекът ще ви накара да се съмнявате в необходимостта от връзката ви. Звезден миг за творящите с ума и сърцето си. Следобед ще ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви.

Щастливи числа: 37 46 24 44 43 35

Лъв:

Проявявайки разбиране и добро отношение към околните, ще привлечете добрите сили на своя страна и ще постигнете по-бързо намеренията си. Коства ви доста усилия, но ще се справите. Денят е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Реалните ви възможности за постижения са значителни, а пълната гаранция за сполуката ви ще се гради предимно на индивидуалността. Не настоявайте прекалено упорито върху правотата си при спор на работното място.

Щастливи числа: 46 17 25 20 15 6

Дева: 

Няма причина да се чувствате онеправдани, всичко което правите е оценявано по достойнство. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Разчитайте изцяло на вашата съобразителност за бързото разрешаване на проблемите, възникнали днес на работното място. Някои от вас може да пътувате. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем.

Щастливи числа: 18 23 45 46 41 26

Везни:

Ще получите висока оценка и възможност да започнете обучение в предпочитана от вас област за повишаване на квалификацията и подобряване на уменията ви. Ще имате възможност да си направите интересни заключения. Преживяванията ще са интригуващи, но не и обещаващи. Обзети сте от енергия и творческо настроение днес и това ще се отразява много добре на контактите ви с партньори и приятели. Те ще ви помогнат да спечелите подкрепата на влиятелни хора.

Щастливи числа: 39 24 27 0 15 19

Скорпион:

С добрия си вкус може да посветите доста време за покупка на някои елегантни дрехи. Владейте се качествено и ще се справите! Днес не е възможно да се почувствате объркани и да се колебаете накъде да поемете. Следобед очаквайте новина. Постарайте се да се съсредоточите върху поставените ви задачи. Отлагайки нещата, няма да постигнете напредък, за това съчетайте усилията си с човек от обкръжението ви.

Щастливи числа: 2 32 23 44 37 45

Стрелец:

Постарайте се да промените нещо в своето жилище – и най-малката промяна ще доведе до благоприятен ефект. Денят е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Предстои точно да планирате бъдещата си изява и активно да се насочите към реализацията на избора си. Единият се свързва с временни делови затруднения, а другият засяга служебните обстоятелства, изпълнени с противоречия и разговори по финансови въпроси, и наличие на успех в контактите и обществените среди. В повечето случаи то е предизвикано от нетолерантно отношение, фалшиви обещания, лъжи и коварни действия, чиито източник в едни случаи са партньорите, а в други това са хора от влиятелно обществено ниво.

Щастливи числа: 9 32 45 1 30 19

Козирог:

Следобед се успокойте и ще жънете успехи. Днешният ден може да е по-силно емоционално зареден. Ако сте предпазливи с обещанията, въпреки трудностите успехът ще бъде с вас. Контролирайте контактите с непознати до колкото е възможно. Отново сте във форма.

Щастливи числа: 4 33 10 18 14 34

Водолей:

Напрегнати сте, но успехът е с вас. Доверието помежду ви подхранва желанието ви да работите усърдно, за да постигнете по-скоро целите си. Този ден ви носи недвусмислен успех. Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се дразните, че вкъщи е винаги е разхвърляно и мръсно. Малко нервен ден.

Щастливи числа: 45 44 24 8 30 20

Риби:

Ентусиазмът не ви е напуснал, но желанието да ви забелязват и оценят може да ви изиграе лоша шега. Денят е благоприятен да уговорите делова среща. Един ден преди пълнолунието за месеца, което вече оказва влияние, времето не е добро за взимане на важни решения. Във връзка с работата по нов проект ще ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Едно ново чувство ще подтикне романтичните Телци към повече нежност и ще ги направи по-добри.

Щастливи числа: 28 45 3 5 25 38

Източник: znacite.com

Коментари: