editor 01/01/2018

Овен:

Въздържайте се от активни инициативи, постарайте се с минимални средства и вложения да постигнете максимума в създалата се ситуация. Самочувствието Ви привечер ще бъде прекрасно. Възможно е също да ви осенят нови идеи или да срещнете интересни хора, които да ви помогнат да реализирате някакво свое намерение. Може  да споделите опита, който сте натрупали в една или друга посока.А най-важното е да не се цепите от колектива. Ако решенията ви са свързани с професионалните ви планове, ще си спестите грешките, но не бъдете прибързани.

Щастливи числа: 32 15 33 44 29 46

Телец:

Не е изключен финансов успех. Харесва ви да ви обръщат внимание, но недейте да съставяте самооценката си според чуждото мнение. Достатъчно стойностни сте и без нея. Добре ще е да посветите утрешния ден на дома си и на тези, с които живеете. Утре може да се забъркате в някакви скандали. Утре вечер ориентирайте вниманието си към уреждане на лични проблеми.

Щастливи числа: 25 17 34 5 43 31

Близнаци:

Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. През утрешния ден представителите на Близнаци ще реализират безпроблемно своите делови, финансови и материални цели. В вторник ще ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Отделете време и за хората от приятелското си обкръжение и от екипа си. Нито ви застрашава, нито е нестабилна.

Щастливи числа: 14 25 23 37 8 26

Рак:

Следвайте правилата на партньорските взаимоотношения, но не пренебрегвайте интересите си, заради тях. Умението ви да общувате ще е изключително полезно утре. Един ден преди пълнолунието моментът е подходящ най-вече за рутинни дейности. Нали знаете – първо плана, после действието. Утре е вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието.

Щастливи числа: 0 5 3 4 25 33

Лъв:

Не се поддавайте на желанието да блеснете с нови идеи и не предприемайте промени. Трябва да сте малко по-съсредоточени и по-прецизни, но пък сте толкова творчески настроени, че дори и малките грешки ще ви бъдат простени (но не разчитайте на това). Утрешният ден ще позволява да обмислите финансови операции. Избягвайте неразбирателства с хората в дома си. По-добре бавно, но обмислено, отколкото да повтаряте стари грешки от бързане.

Щастливи числа: 33 19 20 31 27 7

Дева:

Ще имате eнергия в изобилие, не я прахосвайте за дребни, незначителни неща, действайте мащабно и целенасочено. Построените от вас пясъчни замъци ще се задържат удивително дълго.Защо пък да не направите и нещо от по-устойчив материал. Утре няма да ви е приятно да седите дълго време на едно място. Освободете се от ненужни и натоварващи мисли, които ви пречат да видите реално нещата, а в същото време ви измъчват. Утрешният ден ще не е подходящ за нови начинания, за да не изразходвате енергията си напразно.

Щастливи числа: 15 6 21 41 30 17

Везни:

Самостоятелните занимания ви носят по-голям успех. В момента желанието ви е по-голямо от възможностите и събитията няма да се случат много бързо, но независимо от това не бива да се отказвате. През периода се движете повече, уреждайте си срещи и кратки пътувания, оказвайте внимание на хората от близкото си обкръжение. Най-добре ще е да се опитате да се дистанцирате емоционално от ситуациите, в които попадате, за да успеете да стигнете до добри решения. Най-големи трудности възникват в сферата на партньорството.

Щастливи числа: 2 22 7 46 31 25

Скорпион:

Колкото по-малко се занимавате с чуждите работи, толкова по-добре. Подходящ ден за контакти и разговори особено с хора, които идват отдалеч. Нови хоризонти добре замаскирани като старите. Ще ви зарадват приходи. Странна ситуация, когато ще участвате в работата на два различни екипа.

Щастливи числа: 35 10 41 40 31 1

Стрелец:

Бурните спорове в началото на утрешния ден ще Ви накарат да се замислите дали не сте се увлекли в светски преживявания. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Преценете обективно възможностите си преди да си поставяте твърде амбициозни задачи. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред вас цели.

Щастливи числа: 32 36 11 24 30 0

Козирог:

Стари обещания напомнят за себе си, това ви кара да се почувствате задължени и колкото и да не ви се иска да изпълните обещаното. Вдъхновение и пътувания на духа търсете утре. Утре вечер не пазарувайте. Възможно е да посетите близки и роднини, както и да общувате повече с околните в вторник. Има какво да ви зарадва.

Щастливи числа: 42 12 2 45 6 4

Водолей:

Утрешният ден ще обаче не е никак лош за реализация на делови и лични цели. И именно това е началото на вътрешната трансформация. Застоят в делата ви ще остане в миналото. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. На моменти ще се наложи да „върнете лентата“, да промените тактиката, за да укрепите позициите си.

Щастливи числа: 42 19 18 15 3 33

Риби:

Колкото и да ви се налага да бързате, старайте се да сте внимателни, напредвайте с малки крачки, за да не препънете без време.Бързи решения и действия, контакти, продиктувани от обстоятелствата и осъществени до завършваща фаза. Утре е хубав ден за вас, макар че няма да ви се занимава с досадни неща, но вие и на това ще му намерите колая. Най-важното утре е да бъдете фокусирани. Партньорите ви дават консервативния поглед, любимите ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Утре предразсъдъците ви ще ви поставят сериозни пречки.

Щастливи числа: 16 15 41 21 18 11

Източник: znacite.com

Коментари: