editor 03/01/2018

Корман Исмаилов: Речите на Доган стават все по-несъдържателни и кухи. Валерия Велева е певец на ДПС и лъска имиджа им

Речите на Доган стават все по-несъдържателни и кухи – едно е което ДПС говори, друго е това, което се случва зад кулисите. Това заяви в студиото на КОД 11-13 бившият депутат от ДПС и Реформаторския блок, и в момента зам.-председател на Народна партия „Свобода и достойнство“ Корман Исмаилов.

„Борисов е получавал винаги, когато иска, подкрепа от ДПС. Тази партия има много силни икономически лостове, които държи независимо дали е в опозиция или в управление“, допълни той.

„Валерия Велева е певец на ДПС, тя реално се опитва да лъска имиджа им. Партията не е имала по-слабо председателство с поставянето на Карадайъ И всичко това се усеща и вижда както от актива, така и от избирателите“. Така Исмаилов коментира анализа на журналиста Валерия Велева в КОД 11-13 относно състоянието на ДПС.

„Коалицията с ДОСТ не беше грешка – моментът беше такъв и ние не показахме лоши резултати на изборите. Но партията ни има добра основа, имаме много по-широко ръководство и продължаваме напред“, категоричен е Корман Исмаилов относно решението да напусне Реформаторския блок и да се коалира с партията на Лютви Местан на миналите избори.

С кого преговаря Исмаилов и ще търси ли нова коалиция за следващия вот – вижте целия разговор във видеото, а още от КОД 11-13 може да гледате ТУК!

Източник: bitelevision.com

Коментари: