editor 04/01/2018

Овен:

4 Януари 2018 – Днешният ден си струва да прекарате в приятна компания. Голяма е вероятността да ви хрумне интересна, но твърде нестандартна мисъл. Ще се сблъскате с трудности от различен характер, по-силно изразени в служебната сфера. Нови запознанства и романтични срещи ще направят утрешния ден ви особено вълнуващ. Сами ще установите напредък в делата си, за някои то означава и успешно приключена задача за деня.

Щастливи числа: 9 14 40 23 24 38

Телец:

4 Януари 2018 – В днешният ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Споделяйте радостта, радвайте се споделяйки. Важно е да имате отговори на всички въпроси, за които сте се сетили, тогава и за допълните ще намерите решение. Повишеното действие в четвъртък е факт за мнозина от Телците, въпреки че вярата им в успеха е голяма. Пътувайте, ако ви предложат командировка поради отсъствието на ваши колеги! Промяната на обстановката ще ви се отрази добре.

Щастливи числа: 16 29 36 0 6 7

Близнаци:

4 Януари 2018 – Не се захващайте с няколко неща наведнъж, както и не е нужно да сте едновременно на две различни места. Не забравяйте че никой не може да ви навреди толкова, колкото самите вие. Възможно е влошаване на отношенията с колегите ви. Грижете се за спокойствието си. Близки ще са ви и стремежите към удоволствия и любов.

Щастливи числа: 36 5 41 17 43 39

Рак:

4 Януари 2018 – Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. Днес не липсват благоприятни социални фактори за вашата реализация в обществените среди и службата. Светски изяви, на които ще блеснете с ерудиция, чувство за хумор и притегателна сила. Не вярвайте на този човек. Проявете предпазливост при неочаквани разходи.

Щастливи числа: 13 41 39 42 11 0

Лъв:

4 Януари 2018 – Пазете се от покупка, която може да сте направили, или мислите да правите и която може да ви обремени финансово. Спортът и творческите занимания ще ви зареждат. Общителни сте и с успех ще се справите с вашите задачи. Не проваляйте работата си. Само така околните няма да разберат нито дали сте разтревожени, нито дали не сте съвсем сигурни в себе си.

Щастливи числа: 19 30 17 43 31 2

Дева:

4 Януари 2018 – Моментът не е подходящ за изяви в професионален план.Не изпадайте в крайности, старайте се да сте спокойни – така ще стигате до верните решения. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Направете каквото ви е по силите и си организирайте среща с приятели, с които ще се чувствате добре. Днешният ден ще е на Луната, вместо да ви прави лунатици, ще ви превръща в котараци насред любовния си период. Ще се оформят разговори в близкото ви обкръжение.

Щастливи числа: 26 44 1 42 18 36

Везни:

4 Януари 2018 – Намеренията Ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. Духовното ви интересува много повече от материалното. Ще преодолеете съмненията във възможностите си. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата.

Щастливи числа: 7 24 41 38 27 37

Скорпион:

4 Януари 2018 – Вероятна е съвсем неочаквана визита. Няма да скучаете, защото ще се занимавате с не едно и две полезни неща. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Дръзновението ви е вашия печеливш ход днес. Ако се чувствате напрегнати, добре ще ви се отразят умерените занимания със спорт и движението.

Щастливи числа: 41 16 42 43 28 39

Стрелец:

4 Януари 2018 – Стойте настрана, от каквито и да било конфликти. Животът на любимите хора с вас ще е вълнуващ и изпълнен с приключения. Повечето от вас ще имат голям късмет при деловите си ангажименти. Ще трябва да сте доста убедителни и аргументирани, ако искате да привлечете вниманието към себе си и да получите необходимата ви подкрепа. Продължавайте в същия дух и дребните неприятности, възможни утре няма да ви направят никакво впечатление.

Щастливи числа: 29 36 12 26 1 15

Козирог:

4 Януари 2018 – Времето е подходящо за дейности, които ви успокояват и ви действат позитивно. Ще си създадете проблеми, с които трудно ще се справите. Също отделете време за спорт, за хобито си и за любимите си хора. Ако сте разсеяни, по-добре не взимайте важни решения и не обсъждайте финансови инвестиции. Дори да няма за какво, вие ще намерите тема за спор.

Щастливи числа: 8 13 39 30 2 25

Водолей:

4 Януари 2018 – Ако сте съсредоточени и мобилизирани за реализиране на целите си, четвъртък ще бъде напълно успешен. Днешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Не крийте чувствата си и така ще спечелите. Днес сигурно трудно ще се измъкнете от обичайната суматоха, така че бъдете готови да привличате погледите. Следвайте принципа, заложен в популярната поговорка: `три пъти мери един път режи`.

Щастливи числа: 37 43 26 6 34 20

Риби:

4 Януари 2018 – Развитието на събитията в близко бъдеще може и да не е такова, каквото очаквате и Вие едва ли можете да повлияете на хода им. Обидите остават само спомен, вашият оптимизъм се връща наново. Ще се справите с всички задачи за рекордно време, благодарение на добрата си организация. Основното значение на четвъртък е, че денят е благоприятен за реализация на вашите делови планове и цели, но удовлетворителни постижения ще последват само ако не възникнат кавги и противоборства. Повишеното действие в четвъртък е факт за мнозина от Рибите, въпреки че вярата им в успеха е голяма.

Щастливи числа: 1 32 14 40 19 0

Източник: znacite.com

Коментари: