editor 04/01/2018

Всичко за ОВЕН – за 2018 год.:

Какво е приготвила 2018 година за Вас, могъщи Овни? Изглежда можете да очаквате нестабилност и разтърсване, както и израстване, което не е лоша комбинация за знак, който е познат със своята упоритост!

Вашата година започва на висока скорост, когато Слънцето влиза във Вашия целеустремен знак в края на месец март и Вие започвате да преследвате целите си през следващия месец. Вашият знак управлява главата, така че, повърхностно, носенето на шапки и маските на лице са в началото на списъка Ви със задачи за прекъсване. Гмурнете се отвъд повърхността и ще установите, че мозъкът Ви се затруднява с решаването на проблем, който Ви пречи да прогресирате.

Могъщият Марс, Вашата планета на силата, се превръща в ретроградна за няколко месеца в края на юни, като ви дава време да си отдъхнете от проблемите с контролирането на гнева. Запазете спокойствие. Поне веднъж оставете останалите да се притесняват за неща, които не могат да променят – Вие вече сте го преживяли това. По време на тежък квадрат Марс-Юпитер в средата на ноември ще се опитате да свършите повече от това, на което сте способни, но след като попреминат притесненията ще видите, че битката не е била напразна – макар и да не сте победител. Това, което Ви различава от конкуренцията е възприемането на всички препятствия като възможности за придобиване на нови знания.

Любов

Приближавате любовта на пълен наклон, така че когато богинята на любовта Венера се присъедини към мечтателя Нептун във богатите на въображение Риби в края на февруари, Вие сте извън Вашия елемент. Но това не е задължително лошо нещо. Това е единственото време през годината, когато ще се случи този аспект, което Ви дава креативна свобода в спалнята. Отдайте се на фантазиите си. Преобразете се в други роли. Сменете обичайния животински и инстинктивен секс с романтични сцени, изпълнение с нежна музика и свещи и вижте къде ще Ви отведе това.
Връзката Марс-Уран, която произвежда искри, предизвиква вътрешна тревога в средата на май, когато може да се занимавате с неща в любовния си живот, които не можете да промените. Не е хубаво за вас да се натоварвате за това, какво е могло да бъде или за това, което искате да бъде, но не изглежда , че да спрете себе си. Не се справяте добре, когато се чувствате безсилни, което може да ви накара да действате импулсивно и нека да го кажем, отчаяно. Това би било подходящо време, да отпуснете парата от всички останали. Премахнете романтичните си неудовлетворения, като се присъедините към група за кикбокс, или пишете в дневник или анонимен блог как се чувствате. Опитайте се да устоите на желанието да се отървете от други хора, особено ако те нямат нищо общо с настоящата ви ситуация.
Бурното положение Венера-Марс разкрива вашата романтична агресия в началото на септември, така че това, което се случва сега, може да има дълготраен ефект. Не можете да предотвратите неизбежното, но това не е най-доброто време за вземане на дългосрочни решения за вашия любовен живот.
Ако сте свободни и търсите нещо, което ще издържи теста на времето, не го търсете сега. Овните във връзка могат да имат проблеми със сексуалността (сексуалната неизправност от всякакъв вид получава неодобрение от голямото либидо) и ще бъде трудно да отделите егото си от истинския корен на проблема. Опитайте се да не приемате всичко толкова лично. Всеки трябва да се справи с това, което вселената му дава, а вие не сте по-различни. Това е начинът, по който се справяте с бедата, която има ефект, и в истинския стил на Овена, няма да минете без борба.

Работa

Когато ясният Меркурий във вашия конкуриращ знак, стане ретрограден в края на март, Овени, той се противопоставя на вашата интензивна природа. Истинската умствена издръжливост е наложителна, защото разликата между това, което се иска да направите, и това, което можете да постигнете, вероятно ще бъде огромна и дълбока. Разбира се, можете да излезете с много причини, поради които задачата ви не е приключила или защо не можете да изпълните задачите си в сроковете, но причините не са равностойни. Ако не можете да вършите работата си по най-добрия начин, не сте щастливи. А нещастен Овен на работното място (или неизпълнен или недооценен Овен) не е красива гледка.
Гладният за власт Марс навлиза в технологичния Водолей в средата на май, така че технологиите ще бъдат в челните редици за следващите шест месеца. Това може да бъде непредсказуема комбинация понякога, поради ексцентричната природа на Водолея, но можете да постигнете много пробиви, ако сте готови да редувате възходи и падения. Приемането на най-нетрадиционният подход за вашите отговорности ще работи най-добре и мисленето извън рамките ще бъде възнаградено по неочаквани, но положителни начини. Това е подходящо време да бъдете (или да се представите като) играч защото докато харесвате индивидуалните постижения, бъдейки по-малко заинтересовани от индивидуалните си приноси , това сега ще ви осигури най-добри резултати.
Окуражаващата връзка Марс-Нептун в началото на декември ви дава усещането за непобедимост и понеже чувствате, че нищо не е невъзможно, не се страхувайте да стигнете до звездите. Можете да сте нетърпеливи, докато чакате да чуете резултатите от представените от вас идеи, затова не забравяйте да се възползвате от престоя ви, вместо просто да чакате. Вашето творчество и въображение са отлични активи, така че ги изброявайте в автобиографията си, ако търсите работа. Намирате вдъхновение в огромния свят около вас и сте готови да приложите знанията и опита си към следващото голямо нещо.

 

Всичко за ТЕЛЕЦ – за 2018 год.:

Когато се вгледате в новата година, Телци, едно нещо е сигурно: искате да владеете личното си царство – а може би и останалата част от света. Няма да се спрете пред нищо, за да постигнете целите си, така че когато Слънцето дойде във вашия търпелив знак в края на април, вие ставате фокусирани, задвижени и с решителна мисъл. С оглед на дългосрочните цели, може да искате да пренаредите приоритетите си, така че личният ви успех да е на върха на списъка.
Когато Венера, вашата привлекателна управляваща планета, минава неусетно в гостоприемната Дева в началото на юли, вие живеете, за да помагате на другите. Ако някой приятел или член на семейството се нуждае от услуга, вие сте неговата помощ. Със специфичните задачи, които правите за близките, вие сте фокусирани и поставени в центъра и това ви кара да се чувствате като ценно допълнение към опаковката.
Когато бунтуващият се Уран стане ретрограден от началото на август, до януари 2019 г., вие трябва да сте въоръжени и готови да се отървете от вашата зона на комфорт. Вие сте един от най-традиционните знаци на зодиака, но дори и вие осъзнавате необходимостта да се промените с времето. Разбъркайте нещата, опитайте нещо ново и не се страхувайте от прогреса. Сега, когато имате необходимите съоръжения за катерене, вие сте на път към върха.

Любов

Казват, че любовта завладява всичко, Телци, и вие сте склонни да вярвате напълно в това твърдение. По принцип. Така че, когато грижливата Венера влезе в мечтателните Риби в началото на февруари, вие се превръщате в доста идеалистични романтици за следващите четири седмици. Ако сте страдали за някаква връзка, сега сте готови да оставите настрана различията си и да си дадете още един шанс. Цветя, шоколад и поезия ще работят във ваша полза, ако търсите подарък „Аз съжалявам“ за партньора си. А ако все още търсите вашата истинска любов, вашата интуиция може да бъде чудесен водач. Сърцето ви държи картата на следващата велика романтика, затова доверете се на себе си достатъчно, за да я последвате.
Приятната тройка Венера-Уран в началото на юли ви напомня да очаквате неочакваното и докато това става донякъде банално или общо изявление, то звучи истинско. Помните онова парти, на което не отидохте? Можеше да сте пропуснали важен разговор с бивш или бъдещ любовник. Този транзит ви напомня да не изключвате никакви възможности, защото вселената има някои велики неща за вас свързани с романтичния отдел. Вярвайте в развитието на любовта. Вие не сте човекът, който поема най-големи рискове в Зодиака, но този аспект ви насърчава да направите нещо сами. Разбира се, би могло да се разпадне, но може и да доведе до нещо чудесно.
Когато Венера стане ретроградна в Скорпион в продължение на около шест седмици, започващи от началото на октомври, минало романтично завоевание може да се върне търсейки отмъщение – или не. Що се отнася до тайния Скорпион, няма да сте сигурни какво да мислите. Картите на този човек няма да бъдат незабавно поставени на масата, което може да ви накара да се чувствате подозрителни (в най-добрия случай). Що се отнася до миналите неща на сърцето, е по-добре да продължите с повишено внимание. След като се разкрият истинските мотиви, възможно е да се окаже ,че в трябва известно затваряне в себе си, но това вероятно ще дойде много по-късно. Засега се опитайте да пренебрегнете силното физическо или сексуално привличане, което все още може да имате към този човек, докато разберете подробностите за това, което се е случило между вас. Никога не е добра идея да се опитате да започнете нещо ново, докато миналите проблеми се задържат.

Работa

Oграничаващият ви на половина ретрограден период на Сатурн започва в средата на април и завършва в началото на септември, носейки ви известно съмнение, но и много време, за да стигнете до прозрението и мъдростта за това, което се случва около вас. Да кажем, че това може да бъде голямо учещо ни преживяване ще бъде огромно омаловажаване, Телци. Дръжте очите и ушите си отворени за блестящите съвети, които минават през ума ви всеки ден, разполагате с прозрение и мъдрост, за да ги адаптирате към това, от което се нуждаете в професионален смисъл. Не се занимавайте с миналите си грешки, а по-скоро се учете от тях. Ако сте се занимавали с въпроси, свързани с вашия основен набор от умения или работни задачи, използвайте тази възможност, за да разширите вашите знания. Прегледайте си какво сте научили до този момент и какво още трябва да научите, за да стигнете до върха на избраната от вас професия.
Важният диаметрален кръг на Меркурий започва в края на август, като връща общуването обратно към нормалното и ви позволява да дишате с облекчение. Непроверените или необяснени грешки и странни несъответствия трябва да станат част от миналото, за да може най-накрая да се съсредоточите върху по-неотложните въпроси. За търсещите работа Телци, това е чудесно време да допълните автобиографията си и да я представите на потенциалните работодатели. За тези от вас, които вече работят вашата мечтана работа е безопасно да инициирате нови проекти и да сключите нови договори.
В началото на ноември се открива непредсказумият Уран, който задържа стабилния ви знак в агресивен Овен, което би могло да доведе до неуспехи в работата и други ситуации, които не работят във ваша полза. Може да не успеете да спрете неочакваните промени през следващите пет месеца, но може да сте сигурни, че знаете правилните начини, да се справите с тях, когато се появят. Основната задача на този транзит ще бъде да опита да овладее огнения темперамент на Oвен и да го превърне в нещо по-положително. Изберете битките си внимателно. Докато борбата за вашата кауза е възхитителна, може би това не е най-доброто нещо , което трябва да направите за вашата кариера в момента.

 

Всичко за БЛИЗНАЦИ – за 2018 год.:

Нека си го кажем , Близнаци, вие сте бъбривците на зодиака. Имате невероятен подход с думите и не се страхувате да кажете какво мислите. Проблеми с комуникацията ще бъдат на фокус през по-голямата част от 2018 година, Меркурий, вашата водеща планета, се оттегля ретроградно в агресивен Овен от края на март до средата на април. Желанието ви да казвате всичко, което ви идва на ума, трябва да бъде смекчено с малко благоприличие, защото засягането на грешния човек може да има дълготрайни последици.
Слънцето ще бъде във вашия знак от края на май до края на юни, засилвайки вашите естествени умения (работа в екип) и таланти (може би пеене или говорене пред публика). Близнаците се свързват с ръцете, така че правенето на маникюр, работата с глина, месенето, оформянето и печенето на хляб са чудесни начини да прекарате свободното си време.
Ще имате силно желание да изразите себе си, когато Меркурий стане ретрограден в Стрелец в средата на ноември, но вашата прекалено оптимистична перспектива може да доведе до някои неловки моменти. Познато ли ви е това чувство, когато си мислите, че ще звучите много по-добре, отколкото всъщност, след като думите започнат да излизат от устата ви? Да, това сте вие точно сега. Не е нужно да седите тихо в ъгъла, но мислете много внимателно, преди да се опитате да направите вашата духовита забележка или да дадете рязък отговор. Подбирането на точния момент е всичко.

Любов

Любовната Венера посещава знака ви в края на април, като ви дава предимство за флирт. Независимо дали сте във връзка или не, Близнаци, вие сте разговорливи и обаятелни хора, което работи за вас в най-романтичните случаи. Това е и време, когато силата на ума е супер секси, така че ако не си паснете с някой на умствено ниво, това вероятно не е човекът за вас. Струва ви много, за да задържате романтичния си интерес и когато започнете да мислите за нуждата си от свобода, неспокойствието ви е очевидно. Само не забравяйте, че тревата не винаги е по-зелена от другата страна на оградата.
Слънцето в Близнаци се свързва с Меркурий в началото на юни, водейки умствената ви сила до следващо ниво. Вие сте много общителни хора, което трябва да помогне на самотните Близнаци да се оглеждат за срещи. А ако сте част от двойка, вие ще искате да прекарвате времето си сред други хора, вместо да останете заседнали (и вероятно отегчени от сълзи) на дивана с партньора си. Също така ще можете да изразявате мислите си ясно и изчерпателно, което трябва да намали потенциалните недоразумения, които водят до дребни спорове и ненужни показвания на пръст. Увеличаването на комуникацията означава, че сте силни, когато става дума за оставяне на съобщения от всякакъв вид (гласова поща, съобщения и видеоразговори), а ако още не сте опитвали да пишете поезия и любовни писма, направете го сега.
Вашата планета Меркурий става ретроградна в продължение на три седмици (и за последен път тази година), започваща в средата на ноември, което забавя комуникацията и може да създаде умствено объркване, особено по отношение на вашите способности за вземане на решения. Това положение ви дава време да разгледате сериозно своя любовен живот и да оцените това ,което работи правилно и това , което не. Въпреки че може да е трудно да не подскачате и да правите нещо за вашите идеи, щом крушката светне, това не е време за действие. Положителната страна на един ретрограден период е, че можете да се отпуснете и да успокоите вътрешния си глас, така че вие можете да направите някои дълбоки разсъждения и да започнете да виждате нещата от различна гледна точка. Опитайте се да водите любовен дневник или да препрочетете стари такива за допълнителни прозрения във вашите романтични приключения.

Работa

Има смисъл да сте в състояние да използвате някои сериозни тактики на властта в края на май, защото изглежда,че имате предимство на домашното поле, където и да отидете, когато Меркурий влезе в знака ви. Всичко ще идва естествено за вас, Близнаци, което се превръща в успех във всички области на вашата кариера. Какво искате да правите? Чувате хора, които говорят, че следват щастието си и правят това, което обичат, за да живеят, и вие искате това за себе си. Вашият безгрижен и игрив подход кара хората да дразщят главите си за успеха ви, но в момента вие сте доказателство, че наистина няма значение как достигате дотам, само че преуспявате. И определено сте преуспели.
Ретроградният Меркурий се премества директно в края на август, така че отново става безопасно за иницииране на проекти и поставяне на вашето име там. Нещата, за които не сте били толкова сигурни през последните няколко седмици, внезапно идват на фокус и вие сте уверени във вашите решения. Обикновено не се притеснявате от думите си, но ако сте се чувствали така, сякаш напоследък сте казали нещо неподходящо, можете да изясните тези недоразумения сега. Планирайте да изнесете важни презентации, докато играете най-добрата ви словесна игра или уговорете срещи или интервюта, ако е възможно.
Щe добавите риск и спонтанност към вашата професионална работа, когато Меркурий влезе в Стрелец в края на октомври, но не всеки може да оцени вашият безгрижен подход. Да, това са празниците за повечето хора, но има и много работа, която трябва да се свърши. Редовните разходи могат да бъдат особено разхлабени през това време, така че, ако отговаряте за офис партита или общи разходи, внимавайте внимателно за бюджета ви. Падането зад борда може да изглежда празнично, но не и ако ви заведе в дълбоките води с шефа или финансовия директор.
Това вероятно ще е трудно време за търсещите работа близнаци,заради празниците и вашето някак вяло (или трябва да кажем безгрижно?) отношение, няма да направите повече от търсене на нещо. Изпратете някои онлайн автобиографии и продължете в началото на годината, когато ще се чувствате по-мотивирани и потенциалните шефове ще бъдат по-възприемчиви.

 

Всичко за РАК – за 2018 год.:

Вашата нежна, емоционална същност е това което ви дефинира, Раци, но 2018 е пълна с възможности да покажете на света да не се бъркат с вашата силна външност! Когато ослепителното Слънце навлезе във вашия знак в края на юни, дайте си позволение да се отървете от минали болки. Не трябва да поемате вина за всичко. Някои неща не се получавата независимо колко много се стараете затова не е нужно да приемате каквато и да е погрешна вина.
Неща върху които да се фокусирате през идните месеци? Готвене, свързване със семейството (особено близки жени), и създаване на изкуство. Задоволяващата тройка между Слънцето във вашия знак и луната, вашия емоционален водач, в началото на юли ви позволява напълно да се възползвате от възможностите които ви се предоставят, и решенията които правите въз основа на интуицията ви са на място. Хубаво е да бъдете оценен за вашата усърдна работа, особено във вашите лични отношения.
Друга важна тройка настъпва между Луната във вашия знак и скорпионското Слънце в късния октомври, и по това време вашите психични умения и способност да отстранявате всички видове безмислици са точно в целта. Успех на всеки който се опита да приложи някоя върху вас. Няма да се поколебаете да се обадите пред хората за тяхната абсурдност.

Любов

Рачешкото пълнолуние ( или суперлуна) в началото на януари дава фантастично настроение на вашия любовен живот. Вие получавате прилив от позитивна енергия от емоционално задвижената нажеженост, и защото е във вашия собствен знак, вие чувствате привличането от това гигантско изглеждащо кълбо по-силно от нормалното. Вие можете да постигнете страхотни неща в любовния ви живот ако му се отдадете, Раци, и поемането на инициатива става лесно и от само себе си. Направете първата крачка без да се притеснявате за потенциални негативни последици които могат да се случат. Вие наистина управлявате собствената си съдба, и всеки ще осъзнае това след като направите вашата голяма романтична стъпка. Играйте , за да спечелите. Ако го искате, ваше е.
Любовната планета Венера навлиза във вашия знак в средата на Май, показвайки вашите най-подпомагащи и грижовни способности. Вие обичате да се гушкате и да се грижите за другите, и вие сте най-щастливи когато вашата къща е изпълнена с любов, която вие сте създали. Имате доста емоционални възвишения и падения по време на това преминаване, докато вашите емоции водят действията ви.
Можете да бъдете силно повлияни от хора, които са емоционално манипулативни, но никога няма да се почувствате измамени или използвани, ако следвате вътрешния си глас. Вие сте естествено посветени, загрижени и отдадени на онези, които обичате и ще преминете почти през всичко, за да защитите това, което смятате за ваше. Чувството за безопасност и сигурност е движещата сила в момента и ще прескочите границите, за да направите това.
Краят на септември донася отрицателна енергия от съюза Луна-Сатурн, от която е трудно да избягате, защото сте принудени да се справяте с резултатите от минали действия. Когато си помислите за минали връзки, как свършиха те? Поемали ли сте изцяло отговорността за ролята, която сте играли при раздялата си, или сте поели лесния път?
Този аспект също така разкрива как жените в живота ви са изиграли роля във вашето романтично развитие и каква роля все още могат да имат във вашите текущи отношения. Може да се почувствате неспособни да кажете какво мислите поради намесата на майка ви (или подобна фигура) в любовния ви живот, което може да ви накара да се почувствате отново като дете, когато се занимавате с въпроси, свързани с любовта. Просто казваме, че ако се окажете на дивана на терапевта, говорейки за текущото си състояние на любовния ви живот, обърнете внимание на частта, в която той рови за това как сте били отгледани!

Работa

Луната е вашият емоционален барометър, Раци, и въпреки че се опитвате да отделите бизнеса от емоцията, е трудно в най-добрия случай за повечето раци. Познавате ли хора, които плачат на работа? Вие вероятно сте били този човек много пъти (не защото искате, а защото не можете да си помогнете). И понеже е почти невъзможно да отделите емоциите си от изпълняваната задача, това прави факта, Януари да има две пълни Луни, а Февруари да няма пълна Луна, жалък за вас. Първите дни и последният ден на Януари ще бъдат идеалното време, за да приключите отчетите си и да завършите задачите, а след това можете да прекарате цялото февруарско желание за добро време, за да приключите нещата. Уверете се, че правите пълно очистване в края на Януари, за да можете да го направите цял месец, преди да е време да направите всичко отново в началото на Март.
Бъбривият Меркурий идва в чувствителния ви знак в средата на Юни, което означава, че ще се приближите до комуникацията емоционално, не логично (както направихте, когато Меркурий беше в интелектуално наклонените Близнаци през последните няколко седмици). Много по-вероятно е да приемете нещата лично, което може да е лоша идея, когато става дума за кариерата ви. Дали вашият шеф или потенциален работодател ви предлага съвет, за да ви помогне да се издигнете? Вероятно. Придадохте ли му субективен характер и чудите ли се защо не можете да направите нищо правилно? Отново, вероятно. Предизвикателството за вас през това време ще бъде не само да слушате обективно, но и да изразявате вашите мнения и страсти, без да застрашавате себе си или кариерата си.
Трудният съюз Слънце-Луна в края на Декември може да повиши нивото на тревожност или да създаде напрежение между вас и вашите минали или настоящи колеги или група за работа в мрежа, защото виждате несъответствие между начина, по който са третирани и начина по който искате да бъде или който чувствате, че заслужавате. Отблъснете желанието да сравнявате заплатите, възнагражденията, ползите и наградите или да говорите за вашето представяне в сравнение с това на всеки, с когото работите или се конкурирате на пазара на труда. Фокусирайте се върху себе си и върху постиженията си. Работете по стратегии, които ще позволят на шефа или на потенциалния работодател да видят собствените ви заслуги, а не как те се натрупват срещу тези на другите.

 

Всичко за ЛЪВ – за 2018 год.:

С брилянтното сияещо Слънце като ваша управляваща планета, Лъвове, вие живеете за вниманието и обичате светлината на сцената. Показването на света, че вие имате същина която да прибавите към ежедневието ви ще бъде вашето голямо предизвикателство през 2018. Вашите способности да взимате решения са възпрепятствани от конфликта Слънце-Луна в началото на февруари, и да не преигравате ще бъде вашето най-голямо изпитание. Това е вашия шанс да докажете на вички, че можете да изберете правилния път въпреки че сте дърпани в други посоки.
Великодушната лъвска Луна в средата на юни ви кара ,прекарването добре да ви е главен приоритет, хубаво е да се отървете от ограниченията, които имате напоследък. Привлича ви всичко лъскаво, така че пазаруването на скъпи бижута, върховни партита, и светли, сияещи облекла са всичко подходящо, моля!
Вие наистина достигате вашия връх, когато ослепителното Слънце идва във вашия изпълнен с достойнство знак в края на юли. Тогава купона ще се усили и вие ще сте напълно готови да се отдадете на всичко ,Лъвове. Няма извинения за това кои наистина сте. Оставете вашето его да се рее и бъдете горди с вашите постижения. Вие сте динамични и смели, и няма причина да не бъдете първите които осъзнават и ценят собствената си брилянтност.

Любов

Частичното слънчево затъмнение по време на новата Луна във Водолей в средата на февруари е префектното време за роматични допълнения, важно е да не губите възможностите да поправите стари грешки. Извиненията не са ви силната страна, Лъвове, но ако направите грешка, признайте си я. Настоящето и бъдещето може да са неясни, но знаете точно какво се е случило в миналото. Ако не харесвате какво виждате в огледалото за задно виждане, не е твърде късно да се върнете и да направите някои промени във вашето романтично действие. Влиянието на Водолей в този аспект подчертава нуждата за свобода и чистото, непотиснато право да бъдете себе си, така че не е най-доброто време за необвързаните лъвове да мислят за намирането на партньор, особено на някой който не ви позволява да блестите. Обвързаните лъвове вероятно ще искат много свобода и уединение за да преследват техните собствени ексцентрични интереси, така че намирането на баланс между времето за вас и време за партньорите ви може да бъде трудно.
Когато Венера се промъкне във вашия знак в средата на юни, романтиката ще е игрива и забавна. Срещите могат да бъдат обикновени, като ходене в увеселителен парк или на карнавал( обичате да се смеете на представления като дете), но също нямате абсолютно нищо против с обличането в бляскави дрехи и присъстването на изискана вечеря( ако има червени килим ще е много по-добре). Лошата страна на този аспект е възможността да се впуснете в напълно егоцентрично състояние, което може да е отблъскващо за настоящия или потенциален партньор. Много. Всеки иска да се почувства желан и ако сте прекалено заети да се възхищавате на собственото си отражение в огледалото, ще е трудно да забележите някой друг.
Тройката Слънце-Лунa огън в края на ноември ще ви напомни да не се взимате толкова насериозно, което може да е едно от най-големите ви предизвикателства засягащи любовта. Вашето его ви води и един от най-големите ви страхове е да изглеждате лошо пред някой когото искате да впечатлите. Започвате да се чувствате неспокойни когато всичко върви малко по-гладко, но трябва ли да създавате драма точно сега? Опитайте се да приемете факта че нещата все пак могат да са наред дори и когато нямат „крещящия“ фактор. Създаването на нови приятелства, намирането на потенциални любовни интереси и подобряването на настоящите отношения са бонуса на този аспект и не трябва да избягвате да молите за помощ когато и ако имате нужда.

Работa

Когато Слънцето, вашата енергийна планета, прекара време в кариериста Овен в края на март до април, получавате зелена светлина да направите положителни промени в кариерата ви. Лъвове, вие вече имате желанието, но сега се сдобивате със силната мотивация на Овена която ще ви тласне към по-големи и хубави неща. Не се предавате лесно и съревнованието за работа или дадена задача ще изкара наяве страховития боец във вас. Какво да правите сега? Поемете лидерството. Стартирайте проект. Поискайте повишение. Лошата страна тук може да бъде прекаления гняв и агресия, които трябва да обуздаете ако започнат да бъдат проблем. Напълно нормано е амбициите ви да се знаят, но тормозенето на други за да получите каквото искате , не е.
Експертът по комуникации Меркурий прекарва време във вашия знак в края на юни и началото на юли, така че справянето в кариерата ви ще стане пламенно и борбено. Не се страхувате да изкажете твърдо вашето мнение и да сте първите които да изтъкнат нечий провал. Прави ли ви това най-популярния човек в офиса? Не. Но способността да изказвате това което мислите е качество за завиждане. Опитайте се да не бъдете въвлечени в драма на работното място, защото колкото и да е съблазнително да клюкарите, няма да ви помогне много в професионалната ви репутация. Неработещите Лъвове са много добри в това да се надъхват по време на този преход,така че продължавайте напред и търсете работа. Колкото повече се самоизграждате, толкова повече потенциални работодатели ще се борят за вас.
Съчетанието Слънце-Юпитер в края на ноември ви носи късмет точно в определено време. Опитвате се да останете оптимисти, но нека не се лъжем, имали сте и някои сериозни моменти на паника. Непредсказуемостта в отношенията във вашата кариера не е забавна. Наистина. Но сега когато добрият късмет е на ваша страна, всичко ще е наред. Нещата ще започнат да потръгват, Лъвове, означавайки че вашата финансова переспектива ще се повиши и ще ви повдигне духа.

 

Всичко за ДЕВА – за 2018 год.:

Практични, почти непреклонни на моменти, трябва да намерите баланса между работата и забавлението. Ще имате много възможности за да направите това през 2018 ако не ги пренебрегнете като маловажни, Деви. Пълната луна във вашия знак в началото на март очертава различията между емоция и практичност и показва важната връзка съзнание-тяло. Ако отделите време да помислите и анализирате ефектите от вашето съзнание върху тялото и обратно, вие може да достигнете до някои интересни и просветляващи заключения.
Сияйното слънце преминава във вашия знак края на август, заличавайки тази практическа, методическа страна, която е толкова проявена. Обръщате внимание на всеки малък детайл и приятелите, и семейството могат да очакват в голяма степен критика към тях. Защо го правите изобщо по начина по който го виждате, ако няма да го направите правилно? Ще има нова луна във вашия знак, комбинирана с всички десет планети в женските знаци в началото на септември твърдо съветваща, че вие разчитате на вашата интуиция за да вземете решения. Това няма да дойде по естествен път, но правейки действие без да се консултирате със своето подсъзнание може да доведе до много неприятни последствия.

Любов

Когато бъбривия Меркурий, вашата управляваща планета прави своята годишна опозиция срещу ентусиазирания Юпитер на края на май, вие сте изкушени да изплюете камъчето за романтична тайна, която сте пазели. Това което знаете е толкова добро, че вие едва можете да го запазите за себе си. Чуйте само, Деви:
Какво ако това беше вашата тайна, която някой друг е пазил? Как бихте се почувствали, ако те покажат вашите лични отношения в социалната мрежа? Опитайте се да не стигате до заключения и не прекъсвайте другите, особено вашия партньор или потенциална половинка. Слушайте повече и говорете по-малко, особено когато става въпрос за неща, за които знаете много малко.
Любовната Венера прави завъртане към вашия знак в средата на юли, което не е най-лесната смяна. Печелите точки когато става дума за романтика, но Венера харесва вие да бъдете по-спонтанни и показни от нивото от което сте доволни. Можете ли да бъдете по-лекомислени, когато става въпрос за показване на вашата любов. Да напълно. Възможно ли е да се промените скоро? Вероятно не. Въпреки че вашия знак е мълчалив, вие не обичате да променяте нещата често, особено в спалнята. Ако си имате навик и той работи не можете и да си помислите да разбъркате нещата. Съобразявайте се с човека до вас. Може би рутината, която сте установили, няма да работи толкова много за вашия дългогодишен партньор или ако човека който преследвате е бил прелъстен по превъзходящ начин. Колко далече се надявате да стигнете за да развиете вашия любовен живот. И можете ли да оставите настрана вашите лични критични мисли толкова дълго време за да чуете нечии други? Приемете добре предизвикателството на Венера и зачестете случаите да бъдете по-непредсказуеми любовници.
Когато бъбривият Меркурий прекарва времето си във вашия знак в началото на септември, вие сте щастливи да се занимавате само с фактическа информация. Управлявате любовния си живот, сякаш това е бизнес, който може да работи в известна степен за кратък период от време. Вероятно ще представите на партньора си точен анализ на причините, поради които нещата не работят, и ви е трудно да реагирате на всякакви емоционални изблици. Ако сте самотна Дева, вие сте възприемани като честни и точни, което работи във ваша полза, но вашето чувство за хумор може да ви бъде тласък. Срещите ще са по-добри, ако се опитате да се смекчите и да не взимате всичко толкова на сериозно.

Работa

Началото на годината има своите моменти на трудност, когато се опитвате да намерите правилните думи, за да изразите посоката, в която искате кариерата ви да се развива, но управлението на Меркурий насочено директно в средата на април, което връща отново всички въпроси за комуникацията. Проектите, които са били блокирани, могат да започнат отново и е време да започнете да инициираме неща, вместо да разисквате отново и преработвате стари задачи. Работните ритми се връщат към нормалното, което оценявате, а търсещите работа Деви трябва да видят подобрение в реакцията към вашите автобиографии и запитвания за работа. Ще съществуват и много по-малко проблеми с комуникацията, така че двойното проверяване на електронните писма, съобщенията и документите дали са изпратени, все още е добра идея, но не е задължително.
Три седмичният ретрограден Меркурий в Лъв в края на юли поставя известно колебание в тактиката ви, така че трябва да бъдете много по-внимателни, когато става въпрос за съставяне и изпълнение на дългосрочни проекти. Вашето доверие или его може също да страдат, което ви кара да се чудите дали можете да се справите с повишението или дали сте в състояние да изпълнявате задачите, които новата работа изисква. Това е краткотрайно завъртане, но може да причини много щети, ако го допуснете. Продължавайте да преследвате задачи свързани с кариерата, на практика и обективно, докато чакате този период на съмнение да затихне.
Бoрете се за иницииране и провеждане на конструктивни разговори по време на разположението Меркурий-Марс в края на ноември, и можете да стигнете далече, за да избегнете някого, срещу когото не искате да се изправяте. Повечето дискусии, свързани с работата, достигат до точка, в която вие и човекът, с когото говорите, се надпреварвате, за да кажете последната дума, и борбите за власт наистина не са вашето нещо. Няма място за враждебност или агресия на работното място, така че в по-голямата част от времето ще изберете да се оттеглите, вместо да нарушавате правилата на поведение. Безработните Деви могат да се възползват от агенция за наемане на работа или ръководител на кадри, действайки като посредник, докато не постигнете по-добър контрол над думите си.

 

Всичко за ВЕЗНИ – за 2018 год.:

Вие обичате да живеете балансирано, Везни, правейки го с толкова много благодат и уравновесеност,колкото можете. За щастие за вас, 2018 ви предлага много възможности да инжектирате уникалното си усещане за чар в ситуации, които работят не само във ваша полза, но и в полза на всички останали.
Когато хуманнoто Слънце във Водолей просветлява Луната във вашия благосклонен знак в началото на февруари, вие наистина можете да промените света. Можете да разрушите споразумението, ако сте готови да излезете извън зоната си на комфорт, много по-добре за вас и за обществото. Слънцето влиза в знака ви в края на септември, така че отделете малко време, за да направите нещо специално за себе си. Вашата воля не е силна, така че ще бъде изкушаващо да поставите настрана собствените си нужди, за да помогнете на приятелите или семейството си, но отделянето на време за себе си е необходимо да се презаредите.
Венера се отдръпва от интензивния Скорпион и идва във въздушния ви знак в края на октомври, което ви кара да бъдете идеалисти относно отношенията и парите. Ако не се опитате да видите приятелствата и банковите си сметки по начина по който изглеждат, бихте могли да се почувствате емоционално или финансово разкъсани, когато най-накрая разберете истината.

Любов

Грижовният квадрант Венера-Плутон е потенциална бариера за романтиката в края на март, защото изглежда , че нещо винаги, пречи на вашия любовен живот. Това може да бъде разочароващо за вас време, докато се борите да спечелите или запазите властта в сравнително новата романтична връзка,а съществуващите дългосрочни взаимоотношения могат да свършат, ако вие двамата достигнете до задънена улица. Помислете си за вашата полза, Везни. С какво искате да се примирите и какво може да пренебрегнете? Уверете се, че сте готови да простите, както и да забравите, защото задържането на недоволство може да съсипе романтичните взаимоотношения в дългосрочен план.
Любовната Венера идва във вашия знак в началото на август и вие достигате до сигналите на сърцето с достойнство и грация. Везните очакват техните партньори да следват правилата и етикета може да бъде по-важен от всичко друго понякога. Но уверете се, че вие не търсите толкова стил, че да загубите същността. Как нещата изглеждат не е толкова важно винаги както те се изпитват, така че преминавайки през засрамващ момент или два би била добра размяна за дълготраен, запомнящ се момент дори ако не е перфектната картина. Необвързаните Везни търсят перфектния за тях човек, който могат да вземат на важни работни събирания и значими семейни събития, така че появяванията имат значение. Вие не сте повърхностни, така че не става въпрос само за външния вид, но сте заинтересовани от това как хората, които са с вас се смесват и общуват като ваша „половинка“. Само онези, които искат да играят по правилата и се отнасят с вас като с равни заслужават шанс.
Нежната тройка Венера-Марс в началото на ноември осигурява приятно балансирана атмосфера, в която да израснат сегашните или потенциални връзки, и вашата обичаща романтична страна е в апогей с вашите искания и желания. Вие сте прекалено самоуверени за да говорите мръсно, но ще намерите начин вашите романтични предложения да бъдат разпознати – по класен начин разбира се. Това е времето, когато вашата естествена красота присъства и вашия чар се прибавя към вашето привличане, така че необвързаните Везни няма да имат липса на срещи и комплименти. Ако сте обвързани използвайте чара си за да адресирате и решите устойчиви проблеми. Когато вашия партньор е слаб във вашите ръце е по-лесно да възвърнете баланса си, към който вие постоянно се стремите.

Работa

Пълната Луна във вашия знак на края на март е времето да започните с чиста професионална поле. Защото то маркира върховнта точка точка за завършък за началото на годината. Извънредните проекти ще приключат и вие получавате огромно чувство на завършеност, като се изразява в дългосрочни проекти и оценки. Също присъства и чувство за компромис в този аспект, Везни, и вие със сигурност разбирате сега, че за да запазите темпото си, трябва да се справите с някои хора и обстоятелства, които не задължително харесвате или сте съгласни с. Трябва да стиснете зъби защото говоренето против влиятелните фигури и разбъркването на системата сега няма да ви се отплати добре. Времето ще покаже правилната посока, но все още то не е дошло.
Годишната опозиция Марс-Венера засилва вашето професионално съревнование в края на юни, така че търсещите работа везни може да го намерят за трудно не само да получат интервю за работа, но и да сключат сделката. С толкова много хора навън търсещи работа, потърсете начини да се уверите, че вашето представяне и способности са показани добре. Работещите Везни може да забележат повдигане на настроенията в офиса и с колегите и може да ви дойдат на главата конфликти с колегите. Дали сте прави или не ,упоритото държане на вашата територия няма да даде никакъв положителен резултат. Нито е подходящото време да питате за неща като повишение, по-голям офис или отпуска. Успокойте се, вършете си работата и чакайте докато енергията се смени във ваша полза преди да попитате за нещо повече.
Когато новата Луна идва във вашия знак в началото на октомври вие имате добър период от две седмици да възстановите вашите работни взаимоотношения. Натиснете бутона за пауза, размишлявайте върху това което виждате и използвайте вашето време за да решите какъв да бъде вашия следващ ход. Няма напрежение, Везни, така че изгответе внимателен, обмислен и балансиран план, който само вие можете да изградите. И безработните и работещите Везни може да бъдат засегнати от забавяне, но вашите умове работят по начини, които не всеки може да разбере. Вие знаете, че имат много за да стигнете дотам и вие ще действате, когато дойде правилното време. Запазете вашите уравновесеност и свирепост за когато сте готови. Злонамерените и усъмняващите във вас хора ще трябва да си върнат думите назад, но вие сте твърде над нещата за да кажете „казах ви, че е така“!

 

Всичко за СКОРПИОН – за 2018 год.:

Всеки, който ви познава добре, знае, че държите картите си близо до гърдите, Скорпиони, и това едва ли ще се промени през 2018 г. Не можете да преобразувате основната си природа (нито бихте искали), но можете да направите подобрения.Когато бъбривият Меркурий се слее с тайнствения Плутон, вашата планета, в края на Януари, вие сте склонни да разберете много тайни, но не е нужно да ги разпространявате. В този аспект комуникациите стават задкулисни,така че крайната ви цел не е да показвате хората в социални медии или в друг голям публичен форум. Използвайте получената от вас информация по начин, който е от полза за вас и само за вас, но не по злонамерен или болезнен начин.Може би сте се забили в миналото по време ретроградния Плутон в края на април, но колкото по-скоро отхвърлите вината си толкова по-добре. Вие все още не сте измислили машината на времето, така че няма начин да се върнете и да промените всичко. Приемането на поражението не е лесно за вас, но може да е необходимо.Слънцето свети в знака ви в края на октомври, придавайки интензивност на всичко, което правите. Това проникващо в душата ви усещане,свидетелства за силно чувство на воля, което завладява всичко по пътя ви. Успех на всеки, който се опитва да ви спре през следващия месец!

Любов

Срещата Слънце-Венера-Плутон в началото на Януари може да има достигащи далече и трансформиращи ефекти върху скъпата ви любовна връзка, Скорпиони, но отново трябва да сте готови да се разкриете повече, за да се случи нещо положително. Подозрителните ви мисли винаги са преобладаващи, но работата покрай тях, за да стигнете до точката на доверие и разбиране, си струва всеки потенциален дискомфорт или неудобство. Това съчетание ви напомня, че имате много власт и важност над живота на хората и не е честно да ви бъдат марионетки. Измислете си какво искате и позволете на любимия човек (или бъдеща любов) да научи намеренията ви, вместо да ги държите на тъмното.

Чувствения съюз между Венера и Плутон в началото на Юни предлага някои доста силни моменти, тема за която знаете малко (добре, много). Имате репутация като един от най-сексуалните знаци в Зодиака и с основателна причина. Когато всичко пасне, вашият партньор е най-щастливият човек в света. Когато нещо леко се размине, обаче, обратното може да е вярно. Възползвайте се от положителната енергия на това свързване, защото никога не сте били по-привлекателни за вашия партньор или потенциален такъв. Като лоша страна, може да се открои и тенденцията ви за мания, така че не преминавайте границите. Разчитайте на тези импулси, докато имате повече време да помислите за потенциалните последици, защото може да бъдат дълготрайни заради взимането на лоши решения точно сега.

Меркурий прекарва времето си във вашия съзерцаващ се знак в началото на октомври и вие мечтаете за дълбоки разговори и честност над фалша. Търсите дълбокия смисъл на любовта и сте разочаровани от хората, които я правят по-проста. Няма нищо случайно във вашите думи и комуникация сега, което може да бъде смущаващо за настоящи или потенциални любовни интереси. Вие сте много добри в откриването на лъжи и чудесни в криенето на истината за себе си. Ако някой иска да знае истинското ви Аз, ще трябва да гледа внимателно езика на тялото ви и другите невербални знаци, защото не говорите нищо. Вие сте загадка, пъзел за решаване и не бихте искали това да става по друг начин. Само хората, които се ангажират напълно да ви разкрият, са възнаградени с вашата лоялност и непоколебима любов.

Работa

Когато Марс (вашата могъща планета заедно с Плутон) се присъедини към късметлийската енергия на Юпитер в началото на Януари, се получава странна комбинация за вас, Скорпиони. Имате късмет на ваша страна, но можете да откажете да го използвате. Вие не искате това, което смятате за подарък или някаква услуга от приятели, когато става дума за вашата кариера, което може да предизвика лоши чувства и пропуснати възможности. Да, можете да го направите сами, но защо го искате толкова силно? Доказването на себе си изглежда е вашият най-важен приоритет, но по този начин рискувате да изпуснете някои невероятни шансове. Имате много собствена мощ, но опитването да я усвоите, може да се окаже предизвикателство в най-добрия случай. Защо не разрешите на шефа или наставника ви да ви помогнат да я удържите само за малко? Противно на собственото ви мнение, наистина не губите нищо, като приемете помощ.

Смесената енергия от съюза Марс-Плутон в края на април ви прави агресивни и натрапчиви, което може да доведе до нещастни последствия в кариерата. Никога не обичате да приемате не за отговор, но повдигането на въпроса може да доведе до преустановяване на дейността ви, понижение или дори до уволнение. Скорпионите, които търсят работа, ще бъдат изкушени да се присъединят към грешните хора или проекти точно сега,само заради пари, но дали си заслужава? Знаете разликата между добро и зло и вие сте тези, които трябва да гледат себе си в огледалото всеки ден. Не се вкарвайте в неприятности, от които не можете да излезете. Просто продължавайте да си повтаряте: „не си заслужава.“ Защото е така.

Когато отстояващият се Марс се противопоставя на Слънцето в края на Юли, може да ви липсва начинът, как да си свършите работата. Имате добри идеи, но можете лесно да се разсеете.Веднъж щом се отклоните, ще изгубите погледа си от основната си цел и ще го намерите за твърде трудно да се върнете там, където сте били преди. Можете ли да видите, че това ще доведе д о безкраен порочен кръг? Работете върху насочването на вашето внимание към позитивни цели през това време и не си давайте почивка. Ако е необходимо да работите с дълги часове, за да свършите работата си, това е, което трябва да направите. Никога не сте се страхували от малко упорита работа, така че защо да започнете сега?

 

Всичко за СТРЕЛЕЦ – за 2018 год.:

Гледате на живота като на едно голямо приключение, Стрелци и можете да достигнете нови висоти (може би съвсем буквално) през 2018 г. Обаче,по време на обиколката на земното кълбо, използвайте престоя си, за да разсъждавате върху това, което вашите номадски преживявания са ви научили.
Връзката между могъщия Марс и късметлийския Юпитер, управляващата ви планета в началото на януари, показва, че имате много сила, когато нещата ви вървят. Предизвикателството ви по време на този аспект ще бъде да държите нещата под контрол, когато не чувствате, че вселената е на ваша страна. Слънцето прави ежегодната си опозиция срещу Юпитер през първата част на май, така че може да имате желание да извършите нещо огромно, но няма да имате достатъчно средства, да го направите. Това може да бъде разочароващо, но цели да намери на баланс между това да имате ентусиазъм за това, в което вярвате и стигането до върха за лична кауза.
Когато Слънцето прекарва време в знака ви в края на ноември, усещането ви за странстване е ненадминато. Приятелите ви ще разберат, че планирате следващото си голямо пътуване или че им пишете от далечна, далечна страна. Ако не е в бюджета ви да се отправите към чужди земи, научете нещо в местната библиотека, направете обиколка онлайн или посетете курс в университет.

Любов

Когато щастливия Юпитер става ретрограден в началото на март, Стрелци, това е напомняне да слушате вътрешния си глас, когато става дума за любов. Тъй като имате скитащ дух, може да бъдете неспокойни, когато става въпрос за любов, а ако сте сами това е добре, защото да не сте свързани само с един човек, ви дава време да задоволите желанието ви за приключения. Стрелците, които вече са в отношения, обаче, могат да предизвикат подозрителност, защото стават прекалено потайни, което може да доведе до неразбирателства в рамките на партньорството. Винаги използвайте вашия първичен инстинкт, но бъдете малко по-склонни да позволите на партньора си да разбере какво се случва във вашия любопитен ум.
Успокояващата тройка между Юпитер и ранното Слънце в началото на юли добавя стабилност към съществуващите взаимоотношения, защото сте по-грижовни от обикновено. Много по-вероятно е да отложите собствените си неща в полза на партньора си и когато имате какъвто и да е късмет, да споделите и печалбите си. Това е безкористен аспект и вие искате да сте част от нещо по-голямо. Най-малкото искате по-ангажиращи взаимоотношения, а може би грижовно сплотено семейството.
Необвързаните Стрелци ще имат голям късмет в играта със запознанства, ако попитат жените в живота си за съвет и ще бъдат привлечени към още повече любовници, отколкото обикновено. Вашата перспектива е като цяло оптимистична и защо да не е? Вашият късмет изглежда, че се насочва в правилната посока!
Ретрогрaдният период на Меркурий във вашия знак в средата на ноември Ви дава възможност да погледнете назад към вашите романтични избори от последния месец. Ако сте взели лоши решения, не е късно да направите някои промени. Извиненията никога не са лесни, но без тях, никога няма да получите близостта, която толкова отчаяно търсите. Лошите осъждащи разговори са част от любовта, но ако не ги направите, това ще ви попречи да продължите напред, когато ще сте готови да започнете нещо ново. Избягвайте големите потенциални затваряния в себе си и товари за в бъдеще, като елиминирате съжаленията сега. И тъй като този период може да е пълен със закъснения, отлагания и откази, ще трябва да имате търпение. Това не е най-добрия ви атрибут, но истинската любов ще ви се изплъзне, ако не опитате.

Работa

Могъщият Марс идва в знака ви в края на януари, Стрелци, правейки ви малко по-импулсивни от обикновено, но и по-ентусиазирани за работа. Вие сте готови да започнете, а умът ви иска да преместите текущите проекти занапред. Жадните за работа Стрелци чакат следващото вълнуващо работно задание, а останалите предпочитате да изчакате, отколкото да получите нещо, което знаете, че няма да задържи интереса ви за много дълго. Също така, вие вероятно ще искате вашите мнения и предложения да се знаят добре и ще говорите над хората или ще настоявате да имате последната дума. Не че умишлено сте груби, но сте толкова развълнувани от това, което работите, че не можете да го задържите в себе си.

Опозицията Венера-Юпитер настъпва в средата на април, и в този момент вашите финансови очаквания могат да достигнат нови астрономически висоти. Вие знаете, че това, което трябва да предложите, заслужава голяма заплата, но може ли наистина да се сдобиете с толкова пари за вашите услуги или таланти в реалния свят? Най-лошото, което може да се случи, е, че те казват „не“. Не се страхувайте да бъдете отхвърлени, особено след като сте толкова сигурни в идеите и способностите си. Това обаче не е подходящо време за взимане или отпускане на заеми или за инвестиране на вашите трудно спечелени пари, тъй като даванията може да са много по-големи от реалните печалби. Само защото нещата изглеждат добре на хартия, не означава, че те ще процъфтят в действителност.

Меркурий се премества в приятния Ви знак в края на октомври, което предизвиква голяма промяна след затворения Скорпион. Вашият мозъчен поток е изпълнен с уникални идеи и концепции и вие се чувствате свободни да кажете какво мислите. Това е чудесно време да се присъедините към група от експерти, да планирате видеоконференция с главния изпълнителен директор или доброволно да образовате колегите си по тема, която засяга вашата страст. Обърнете внимание на спецификата, обаче, защото може да сте толкова развълнувани, че да забравите важни подробности.

 

Всичко за КОЗИРОГ – за 2018 год.:

Най-добрият живот за вас съдържа добра структура, дисциплина и цяла партида упорита работа. Когато това, което влагате в дадена ситуация, се отплаща, вие не можете да бъдете по-щастливи. Ако продължавате да се стремите към това, което искате през 2018 година, Козирози, ще има много малко неща,които не можете да постигнете.
Съюзът Марс-Сатурн в практическия си знак се появява в началото на април, и докато тези две планети могат да са агресивни на моменти, в дома ви те се опитват да работят заедно. Вие имате най-доброто поведение точно сега, защото знаете, че оцветяването извън линиите създава оплескана и неприятна, оформената картина.
Когато трансформиращият Плутон е ретрограден във вашия знак между края на април и края на септември, промяната идва от желанието да се учим от грешките в миналото. Извинете се на членовете на семейството си или оправете приятелства, за които сте имали вина за краят им. Вината и съжалението не дават никакъв резултат, но ако получите шанс да коригирате минала грешка, направете го.
Когато Слънцето влезе във вашия знак в края на декември, ще имате само месец, за да се почувствате напълно спокойни в собствената си кожа. Нaправете план. Задайте крайни срокове и ограничения. И се ангажирайте да бъдете най-добрият козирог, който може да бъдете.

Любов

Кармичният Сатурн се превръща в ретрограден във вашия ясен знак в средата на април, което ще ви помогне лесно да разпознаете реалността от фантазията. Сега трябва да знаете, като погледнете минали грешки, кое е добре и кое не. А прилагането на тези уроци към текуща или потенциална любовна афера трябва да има изключително положителни резултати. Никога не е късно да измислите нов план или да промените своята бъдеща посока, което ви дава оптимистична перспектива, когато става дума за романтика. Едно нещо, което трябва да запомните, е, че отговаряте за вашата съдба, Козирози. Ако нещо не става, променете го. Ако сте искали нещо да бъде различно, направете го. Не се страхувайте от упорита работа ,а използването й за по-добър любовен живот е ефективно. Обаче ако се откажете преди дори да опитате, няма кого да вините, освен себе си.
Тъй като Венера влиза в съседен земен знак Дева в началото на юли, романтичните нива леко се понижават. Взаимоотношенията може да станат рутинни и за съжаление, малко скучни. Казват, че работата и удоволствието не се смесват и това сдвояване е отличен пример за това. Трудно е да се захванете романтично с бизнес, когато сте заседнал в логичната рамка на ума. Любовта и разума не винаги са съвместими и е трудно за вас да видите смисъла в малките сантиментални детайли, свързани с романтичната връзка. Задоволяването остава на заден план заради практичността и по-често показвате любовта си по това, което можете да направите извън спалнята, а не в нея.
С ретроградна Венера в ревнив Скорпион в началото на октомври, могат да се появят проблеми на хоризонта за всички козирози със сериозни взаимоотношения. Има ли толкова много въпроси от миналото, които да се навъртат наоколо, по които все още да не сте работили, за не можете да продължите заедно в бъдещето? Препятствията под формата на подозрение и скептицизъм може да изглеждат непреодолими, но това е времето, когато вашите постоянни чувства на ангажираност и отдаденост трябва да се затвърдят още повече.
Самотните козирози най-добре ще се свържат с хора, които открито показват чувствата си, защото вие сте невероятно възприемчиви, когато става дума за непочтеност и манипулация. Емоциите ви се задълбочават и вие лесно се привързвате към нови хора, но те трябва да преминат през вашата серия от изморителни умствени тестове, преди да видите дали те отговарят на вашите строги изисквания. Това не е идеалният момент да започнете нещо ново, но ако го направите, поставете някои емоционални насоки на място.

Работa

Агресивният Марс навлиза във вашия знак със силен ум в началото на март, и плановете и проектите, които са поставени на място за следващите два месеца, трябва да доведат до успех. Както винаги, Козирози, постоянството и решителността ще бъдат ключови, както и пълното ви посвещаване за изпълнението на работата ви подръка.
Козирозите, които все още търсят идеалната работна заетост, виждат увеличаване на продуктивността през това време и искането ви да се разбере какви са вашите таланти и способности би трябвало да доведе до една или повече оферти за работа. Ако можете да си позволите да бъдете придирчиви, изчакайте офертата, която ви предлага най-добрата заплата и най-голямата умствена свобода. Няма смисъл да се установите за по-малко, отколкото заслужавате, освен ако не сте закъсали за пари.
Независимият Марс идва директно в знака ви в края на август, което ви дава възможност да преместите метафорични планини. Вие сте на върха на играта си и обичате гледката оттам. Знаете тези планове и идеи, които са били маловажни? Извадете ги от огъня и ги пригответе за всеки, който е готов да слуша. Ако не можете да привлечете вниманието на шефа си или на ръководителя, отидете при главния изпълнителен директор. Вашите идеи честно казано са прекалено добри, за да бъдат игнорирани. Поемането на рискове не е това, за което обикновено сте, но ще направите това, което е необходимо, за да забележат вашите лични проекти.
Точно когато Слънцето е на път да се предвижи в знака ви, то формира съюз със съзнателния Уран в края на декември, което увеличава чувството ви за интуиция и ви помага да вземете отлични бизнес решения. Може да нямате много доказателства, които да покажете, но имате определени чувства, които ще ви насочат към правилните изводи. Обърнете внимание на вълненията и проблясъците идващи отвътре, които обикновено бихте пренебрегнали, защото точно сега те биха могли да значат нещо. Не обичате да излизате извън зоната ви на комфорт, но това ще ви донесе отлични професионални награди. Безработните Козирози могат да открият, че нестандартните методи са най-добрите, за да ви помогнат да достигнете вашата мечтана работа. Не че досега сте го правили грешно, но просто има и други начини да получите това, което искате.

 

Всичко за ВОДОЛЕЙ – за 2018 год.:

Вашата странна, приказлива личност ви прави популярен гост на партита и събития, Водолеи, но сте склонни да предприемате лекомислено потенциални лични връзки. Една от задачите ви за 2018 г. е да бъдете малко по-дълбоко емоционални, защото това, което намерите във вашето вътрешно светилище, може да бъде изненадващо и задоволяващо по начини, които не сте си и представяли.

Въпреки това, започвайки годината с блестящото Слънце в знака Ви, което идва в средата на януари, вие сте много непредсказуеми за себе си. Вие сте естествен шумозаглушител и човек работещ в група и събирате информация за контакти наляво и надясно. Технологията е вашия интерес сега и през следващия месец вие ще обичате да разглеждате най-новите джаджи и машинарии.

Агресивният Марс минава през знака ви от средата на Май и може да не успеете да предотвратите внезапните промени. Вашият знак е установен, така че вие не се адаптирате добре към плановите вариации и в следващите месеци бихте могли да бъдете объркани в направлението ви поради прекалено многото изненади.

В края на юли се създава проблемен квадрант между Марс и Уран (вашата планета на силата), когато личните взаимоотношения могат да достигнат точката на кипене. Не обичате правилата и ограниченията, но разбъркването на системата може да има сериозни последици.

Любов

Венера влиза в знака ви в средата на Януари, Водолеи, така че богинята на любовта е на ваша страна, за да започнете годината. Има много вълнение и новости в любовния ви живот точно сега, но те може директно да противоречат на вашето силно желание (и понякога нужда) за свобода. Ако вече сте във връзка с някого, това може да причини напрегнати моменти, докато се борите да поддържате баланса между времето, което прекарвате сами и прекарването на време с партньора си.
Необвързаните Водолеи ще имат много опции, но вашите запознанства са без чувства. Въпреки това, ако разберете истината, вие сте склонни да се отдръпнете от забежките за една нощ, за да можете да изградите солидно приятелство, преди да скочите в интимността, но партньорите, които споделят вашите платонични цели, може да са малко далеч. Водолей, Близнаци и Везни са най-добрите ви залози, ако търсите други непринудени забежки.
Ефектът на пълната Луна върху независимия ви знак в края на Юли е още по-силен, защото е и пълно затъмнение на Луната, така че изненадващият фактор е извън класациите. Нищо романтично не се предвижда точно сега, което ви харесва, но приключване на нещата е свързан с тази лунна фаза и ще трябва да завържете здраво свободните краища, преди да продължите. За щастие вие можете да погледнете любовта от емоционално разстояние и сте още по-добри в прилагането на здрав разум и логика за романтично драматичните събития. Това може да е разочароващо за текущия партньор или обект на интерес, но способността ви да погледнете нещата от логическа гледна точка е голяма част от това, което ви изгражда вас. Те могат или да го преодолеят, или да използват вратата.
Последният трио на годината Венера-Марс се появява в началото на ноември, и тъй като Марс е все още във вашия знак и Венера е във въздушния Везни, вие получавате добър баланс в съществуващата ви връзка. Можете да бъдете директни, без да сте твърде груби и сте отворени към нови и различни начини за правене на нещата (особено в спалнята).
Ако все още търсите „единственият“, ще постигнете най-добри резултати, като отидете на места, където настроението е весело, като увеселителни паркове или забавни събрания. Няма натиск върху вас да бъдете някой, когото не сте, или да правите нещо, което не искате да правите. Тръгнете с потока от хора и се чувствайте свободни да импровизирате. Няма грешен отговор.

Работa

Когато необузданият Уран се обръща директно в началото на януари, е време за действие! Може да се почувствате, че вашият вътрешен бунтовник е бил заспал през последните няколко месеца, Водолеи, но в момента сте готови. Имате ли значение, ако разрошите няколко пера по пътя си, за да станете до най-успешният човек, който може да бъдете? Не, няма. Всъщност може да се насладите тайно, че вашите колеги, клиенти и шеф (или бъдещи работодатели) се лутат, размишлявайки какво се е случило, след като сте излезнали от стаята. Вие просто го направихте и възнамерявате да позволите на света да знае, че сте дошли да играете. Това е идеалният момент да изпробвате сегашните си познания или да разширите вече широкия си набор от умения.
Оптимистичната Луна в Стрелец в края на май носи късмет от своя страна, което прави това време ,идеалното за завършване на проекта, над който работите. Всяко възлагане или задача, изпълнена сега, със сигурност ще получи одобрение от ръководството и вашите колеги ще завидят за славата и наградите, които идват по пътя ви.
Ако все още търсите перфектната позиция, направете още няколко онлайн търсения и разпитайте приятели или бивши сътрудници. Възможно е скоро да се открият нови възможности, тъй като текущите стигат до естествено, но окончателно заключение.
Вашата управляваща планета Уран става ретроградна за пет месеца, започвайки през август, което може да доведе до интуитивни пробиви. Ако отделите време да погледнете назад към грешките от миналото и наистина да помислите за това, което се е объркало, вие сте печелите. Не се страхувайте да си признаете грешките и да направите промени, преди да продължите да се движите напред. Не се разграничавайте от миналите грешки. Признайте участието си, ясно изразявайте това, което сте научили, и оставете всички в стаята да знаят, че сте готови да продължите. Караниците, свързани с кариерата, са дребни и необичайни, но се случват. Ако срещнете бивш колега, служител или шеф, който не може да преодолее как сте се отнасяли към него, няма какво толкова да направите, за да промените мнението му. Не губете енергията си за негативни коментари.

 

Всичко за РИБИ – за 2018 год.:

Вие сте съчувстващ знак, Риби, винаги помагате на другите и рядко отделяте време за вас самите. Направете 2018 та годината за Вас, защото вие заслужавате същото ниво на загриженост и значение, с което се отнасяте с всички!

Слънцето прекарва време във вашия знак към края на Февруари, така че всичко свързано вода е на фокус. Плуване, риболов, планиране на океанска ваканция или круиз са отбелязани върху вашия радар с мечти. Вашия знак също така управлява краката,така че направете си педикюр или отидете на масаж на краката, за да се поглезите!

Ефирният Нептун, вашата планета, става ретрограден за пет месеца започвайки през средата на Юни, когато ще ви е по-трудно да отстъпите от вашата собствена малка земя на фантазиите. Вие обикновено се справяте със суровите реалности на живота като ги избягвате, но този аспект ви оставя малко място да се скриете.

Пълнолунието във вашия знак в края на Август се присъединява към голямото трио, като това е специално време изпълнено с креативност, хармония и позитивизъм. Използвайте подаръците, които са ви дадени,разберете и празнувайте нещата които са най-важни за хората, които обичате най-много.

Любов

Венера, господарката на любовта, се присъединява към илюзорния Нептун във вашия знак за единствен път през средата на Януари, произвеждайки някак силна романтична енергия във вашия живот. И двете планети преуспяват под въздействието на вашата креативна енергия и вие трябва да намерите себе си в някакъв много позитивен сценарий. Страстта и жаждата със сигурност са част от рецептата, Риби, но те не са главните съставки. Вие обичате романтичната градация, и колкото повече нараства нетърпението ви, толкова по-ентусиазирани ставате вие. Дългите разходки по плажа държейки ръцете си с вашата вярна любов или прекарването на спокойна вечер запознавайки се се някой нов човек на свещи с добра храна са вашите предпочитани романтични дейности. Любовта е почти духовно преживяване за вас сега и вие няма да се съгласите с по-малко от колкото заслужавате. Имайте търпение относно любовта и тя може да се отплати по най-задоволяващите ви начини.

Спокойната тройка Венера-Нептун в началото на юни произвежда повече от същия ефект, въпреки че тук има повече емпатия ,нежност и състрадание от колкото секс. Обвързаните Риби все още обичат приятното прегръщане на дивана или нежното целуване от време на време, но сега ще има по-малко напрежение в показването по прекомерно чувствен начин. Свързването с вашия партньор (или някой нов), ако сте необвързана риба значи релакс и взаимно опознаване на много дълбоко ниво. Мечтите и фантазиите са присъстват винаги и точно сега те са много приятни за прекарване на времето . Понякога е приятно просто да се облегнеш и да си мислиш за нещо без да трябва да се притесняваш за детайлите.

Съдбоносния Юпитер влиза във връзка с Нептун на края на август, носейки страхотен късмет,щедрост и състрадание отново за вашия любовен живот. Вашето ниво на увереност е високо, което е добра промяна от това, което е било повечето пъти ,така че понижавайки вашите задръжки, всичко става по- лесно. Необвързаните риби имат чувство на оптимизъм за техния любовен живот, което те не са чувствали често и което ви позволява да привлечете видът партньор, който истински заслужавате. Спомняте ли си, когато се съгласихте на по-малко в миналото? Добре , недейте никога повече. Обвързаната риба усеща, че нейната любов се задълбочава и става безгранична, ако и двамата можете да постигнете почти всичко заедно. Ако все още не сте направили върховното отдаване, какво чакате?

Работa

Започвайки вашата професионална година с предизвикателния квадрант Марс-Нептун в средата на февруари нещата не са идеални, Риби, но вие можете да преминете трудностите с правилния подход. Този аспект има потенциала да причини абсолютно унищожение, но ако вие можете да намерите начин да се справите с проблемите, които нарастват, със сигурност можете да се справите с абсолютно всичко. И така за какво ще се оглеждате? Лъжи и измами заемат главно място сега, така че може да бъде трудно да приемете на някой друг думата. Дръжте под око колегите и бизнес партньорите( или вашата директна конкуренция ако търсите работа), които могат да спечелят от вашата грешка защото наистина не можете да подминете нищо за никой. Нивата на скандали и клюки са високи сега, така че четете постовете в социалните медии и преглеждайте сайтовете всекидневно за фалшива информация за вас или вашата компания и пробвайте да поправите всякакви неточности или невалидна информация, на която попаднете.

Водното трио между изобилния Юпитер и чувствителния Нептун в края на май е един от най-положителните аспекти на годината и той може да ви помогне да достигнете страхотни неща във вашата кариера. Когато късметът е на ваша страна, вие се представяте с най-големия ви потенциал, което няма да остане незабелязано от настоящите или бъдещи работодатели. Всеки иска да знае вашата тайна за успех, но вие не трябва да издавате нищо. Покажете се, свършете си работата (с усмивка на лицето) и ги оставете да се чудят как го правите толкова лесно.

Могъщия Марс идва във вашия знак по средата на ноември и вашата учтивост може да има омекотяващ ефект за тази волева планета. Вие имате някои интересни инстинкти и ще искате да ги следвате в много различни сфери на кариерата, но има един малък глас вътре във вас, който ви спира. Повторното запитване към себе си и страхът от провал са най-добрите решения на този аспект. Но вие печелите много от вашата интуиция и креативност, които могат да заличат вашите скромни подходи. Ако се плашите да вървите по един път, започнете нов. Вие имате ценна интуиция ,ако намерите правилния й отзвук.

 

Източник: znacite.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари: