editor 06/01/2018

ОВЕН:

6 Януари 2018 – Имате шанс за значими постижения чрез контакти през този ден. Постигате забележителен успех в материалната сфера и осъществявате в пълнота фиксираното за днешния ден. Въздържайте се от пътувания. Като цяло днешния ден е рисков за отношенията, които поддържате: избягвайте да влизате в конфликти с колегите, с приятелите си и с хората край вас. Нали знаете – първо плана, после действието.

Щастливи числа: 18 39 8 24 14 38

 

ТЕЛЕЦ:

6 Януари 2018 – Бъдете постоянни и не се отказвайте. Постепенно се подобрява финансовото ви състояние и скоро ще можете да имате нещата, за които мечтаете.Пилеенето на време и енергия не е препоръчително. Хубав ден за вас. Може успешно да учите или да пътувате. Ще търсите начини за разтоварване от натрупаното напрежение.

Щастливи числа: 36 7 32 39 3 33

 

БЛИЗНАЦИ:

6 Януари 2018 – Днешният ден ще е идеален за провеждане на срещи и разговори, както и за нови делови запознанства. Разчистете пространството около вас. Правилата силно ще ви дразнят, но това не е причина да ги нарушавате. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Даже фактът, че в такъв мрачен ден сте накарали хората около себе си да се усмихнат си е голямо постижение. Трудности във финансовата сфера няма да липсват, но ще се справите.

Щастливи числа: 14 16 2 9 30 23

 

РАК:

6 Януари 2018 – Темите за отношенията с хора в чужбина, за пътувания или за учене ще бъдат актуални за вас както през периода, така и в събота. Приемете помощ от колегите си. В днешният ден на пълнолунието избягвайте конфликтите и взимането на крайни решения, особено по важни за вас въпроси. При осъществяване на деловите ви цели са задължителни. Обмислете начините за материалната си стабилизация.

Щастливи числа: 10 2 31 16 15 37

 

ЛЪВ:

6 Януари 2018 – Планирайте за днес важните дела и срещи. С позитивните си мисли и поведение ще окажете благотворно въздействие и върху околните, които също като Вас се нуждаят от насърчаване. Ще ви предложат помощ. Ако се занимавате със собствен бизнес, приведете в ред счетоводните си документи. На моменти ще се наложи да „върнете лентата“, да промените тактиката, за да укрепите позициите си.

Щастливи числа: 46 6 37 40 39 15

 

ДЕВА:

6 Януари 2018 – Пазете се от грешки, които трудно ще коригирате. С радост ще установите колко много държат на Вас близките Ви. Разрешете стари професионални проблеми, които не търпят отлагане. Подходящ е също и за творчески занимания, ако изобщо ви се прави нещо. Проведете важните делови срещи и разговори, ако можете да ги уредите.

Щастливи числа: 10 3 19 9 42 40

 

ВЕЗНИ:

6 Януари 2018 – Раздвояването, липсата на стремеж или съответно на желание за категорично насочване на енергията в едно направление, са пагубни за деловия ви успех. В службата се очертават много важни разговори, с крайно изненадващ ефект за взаимоотношенията. Последните се свързват с деловите среди, където не се изключват остри противоречия с потенциални бъдещи партньори. Вашият ден е доста по-приятен и жизнерадостен, в сравнение с този на околните. Обърнете внимание също и на човека до себе си.

Щастливи числа: 1 43 25 36 2 7

 

СКОРПИОН:

6 Януари 2018 – Постепенно разбирате, че небето над Вас отново ще бъде ясно и синьо и ще можете да реализирате повечето си желания. Пред вас се откриват чудесни перспективи и е добре да побързате с взимането на решение. Силите ви се възвръщат. Днес е ден за домашни дела. Съобразявайте се само с обстоятелствата, които може да затруднят работата ви.

Щастливи числа: 11 32 26 39 15 30

 

СТРЕЛЕЦ:

6 Януари 2018 – Не рискувайте в бизнеса. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. По предначертаните си цели действайте последователно. Силен успех и в личен план. На работното ви място цари хармония, но не мога да кажа това и за отношенията ви у дома.

Щастливи числа: 28 33 11 41 16 1

 

КОЗИРОГ:

6 Януари 2018 – Едва ли ще ви свърта на едно място.По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. Възможни са големи неприятности свързани с имуществени въпроси, които отказвате да разрешите. Време за дома ви, за хората в него, както и за човека до вас – обърнете по-голямо внимание на отношенията, в които участвате. Трудностите, с които ще се сблъскат доста Раци се отнасят към необходимостта от промяна във възгледите. Някой от вас печалбите ги преследват независимо с какво се занимавате.

Щастливи числа: 46 7 33 23 9 4

 

ВОДОЛЕЙ:

6 Януари 2018 – Неочакван съветник своевременно ще Ви предостави ценен съвет и информация, чрез които явно ще облекчи задачите Ви. Ден, в който ще ви се, да покажете на другите, че ги обичате.Ами направете го, резултатът ще ви изуми. През съботата ще е уместно да отделите време за хората от приятелския си кръг, както и да се заемете с проекти, по възможност творчески ориентирани, които ще реализирате в бъдеще. Ще се наложи да промените плановете си за днешния ден, но не бива да се безпокоите. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Събота ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби.

Щастливи числа: 35 38 28 16 9 29

 

РИБИ:

6 Януари 2018 – Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите – не го изпускайте. Възможни са и някой странични емоции. Настроението ви е променливо. Събота ще е доста активна за голяма част от Рибите, а денят ще ви радва с успех и желани постижения в сферите на ангажиментите ви. Владее ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов.

Щастливи числа: 18 46 2 4 8 9

Източник: znacite.com

Коментари: