editor 07/01/2018

ОВЕН:

7 Януари 2018 – Твърде непостоянни ще сте днес и лесно ще избухвате за дреболии. Липсата на добро настроение ще ви попречи да се справите със задълженията си на работното място. Завършете служебните си задачи. Пазете се от нови запознанства. Единственото, което може да спре малка част от вас и да попречи е собствената ви неувереност и липса на ясна представа за крайния резултат.

Щастливи числа: 20 17 6 1 5 13

 

ТЕЛЕЦ:

7 Януари 2018 – След като съумеете да възстановите нервите си, нещата се подреждат в обичайната си последователност. Признанието и успехът са Ви гарантирани, ако сте упорити и работите активно, без да се надявате на помощ. Не се затормозявайте с неща, които са ви неприятни, все пак през един ден от седмицата човек може да си позволи да прави нещо, които наистина го вълнува. Едва ли нещо би нарушило душевното ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Ще ги решавате своевременно, като няма да пренебрегвате и себе си.

Щастливи числа: 27 34 1 18 37 22

 

БЛИЗНАЦИ:

7 Януари 2018 – Задължително се мобилизирайте! С дискретността си привличате околните и ще научавате много от интимните им тайни.Не ги коментирайте, ако желаете да запазите уважението на притежателите им.Самите вие по-трудно ще намирате хора, с които да споделяте вълненията си. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Подходящ момент за учене и за пътувания. Пазете се от безпричинна разправия с колегите си. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци.

Щастливи числа: 21 33 28 37 23 25

 

РАК:

7 Януари 2018 – Момент за вътрешна равносметка. Днес също внимавайте във взаимоотношенията. А това естествено ще има положителен резултат. Най-често са финансови. Напрежението на Раците ще е високо през днешния ден, но ще поддържат вътрешното си равновесие на ниво и дори ще се освободят от фактори, които дълго време са спирали движението им напред.

Щастливи числа: 26 3 34 5 17 44

 

ЛЪВ:

7 Януари 2018 – Активизирайте се за ново начало! Ревизирайте досегашните си мотиви за действия и ги заменете с идеи, осигуряващи напредъка ви. Променете плановете си и се заемете със задължения, които изобщо не сте планирали, но ви носят добри приходи. Това е поредният опит да заемете нови позиции в реално съществуващите условия. В рамките на деловите разговори ще има и размяна на неформална информация. За вас през периода се очертава голяма активност по отношение на пътуванията, на ученето и на всичко, свързано с чужбина – работа или контакти.

Щастливи числа: 1 44 45 26 25 9

 

ДЕВА:

7 Януари 2018 – Думите на близък човек ще докоснат сърцето ви и ще се превърнат в онази искра, с която можете да запалите Слънце в душите на другите. Както с олимпийския огън, просто предайте нататък. Днешния ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Предизвикателствата ще ви амбицират и днес можете да постигнете впечатляващи висини. Използвайте свободното време за себе си. Днес имате възможност да действате успешно.

Щастливи числа: 22 19 29 42 18 4

 

ВЕЗНИ:

7 Януари 2018 – Самочувствието Ви привечер ще бъде прекрасно. Творците ще се подготвят за поредната си изява, привеждайки се в подходяща кондиция и състояние на духа. Ако си мислите, че разбирате ситуацията и можете да предскажете какви събития ще се случат, това може само да означава, че в крайна сметка нищо не ви е известно. В професионален план ще изпъквате с находчиви решения, което ще ви осигури нови поръчки и по-добри доходи. Може също да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на децата.

Щастливи числа: 34 26 23 28 41 9

 

СКОРПИОН:

7 Януари 2018 – В средата на месеца вземате участие в организирането на много приятни пътувания в страната. Надявате се на разбиране, а ще се натъкнете и на нещо повече. Имате нужда от попълване на енергийните си запаси, потърсете начини да се разведрите и ще се почувствате по-добре. Ще запазите и занапред уважението им, ако сте открити, но запазите емоциите за себе си. Преценявайте си възможностите и се опитайте да се адаптирате към случващото се наоколо.

Щастливи числа: 40 17 34 13 8 4

 

СТРЕЛЕЦ:

7 Януари 2018 – Навлизате в добър и благодатен за вас период. Ще имате възможност да си направите интересни заключения. Ако сте коректни ще изясните проблемите с колегите си без много усилия. Във връзка с работата по нов проект ще ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Не се оставяйте да бъдете подведени и манипулирани.

Щастливи числа: 45 11 2 20 13 14

 

КОЗИРОГ:

7 Януари 2018 – Всички представители на знака разполагат с добри възможности за печалби. Ще получите висока оценка, подкрепа и възможност да се заемете с работа, която ви интересува.Постарайте се самите вие да спазвате препоръките, които давате на околните. Ще се ориентирате към пътуване – служебно, на почивка или за кратък отдих. Положителното Съдбовно влияние предоставя добри условия за плодотворни контакти с хора от близкия кръг в деловите среди, но като цялостно развитие неделя не е носител на перспективни възможности. Вярвайте си.

Щастливи числа: 32 20 17 24 40 9

 

ВОДОЛЕЙ:

7 Януари 2018 – Завършете започнатите задачи на работното си място и не се стремете към нов професионален връх. Очертават се проблеми на работното ви място, които са породени от чужди грешки.Не се притеснявайте, защото сте в състояние да се справите успешно с тях. Неразбирателствата с околните могат да са и ваша заслуга. Проявете предпазливост при неочаквани разходи. Но и без него ще се справите, рискът ви е оправдан, но и премерен.

Щастливи числа: 4 40 17 18 28 33

 

РИБИ:

7 Януари 2018 – Промяна, която очаквате с нетърпение ще се случи много по-скоро, отколкото сте си представяли. Ако имате възможност пътувайте. Ако се заемете с дела, които ще изпълните с някого, със сигурност ще последват остри проблеми. Имате възможност да постигнете финансовите си цели, но не по начина, който избрахте. Голяма част от вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие.

Щастливи числа: 44 3 6 19 36 41

Източник: znacite.com

Коментари: