editor 08/01/2018

ОВЕН:

8 Януари 2018 – Ще ви се иска да останете необезпокоявани от разни досадници и просто да помързелувате. Само малка част от вас утре сами ще си създавате трудности, защото смятате, че трябва сами да си свършите всичко, без чужда помощ. Доволството им ще ви зарадва и вас. Ще получите заслужаващи вниманието ви делови предложения, но не е във ваша полза да сменяте работното си място. Верният начин е да спазвате правилата, а не да се ръководите от желанието за пряк път.

Щастливи числа: 10 40 34 45 16 5

 

ТЕЛЕЦ:

8 Януари 2018 – Подобно развитие да не ви смущава!Ако днес се сблъскате с непреодолима мощ, през следващите дни ще успеете. Ще се сблъскате с трудности от различен характер, по-силно изразени в служебната сфера. Част от събитията ще са противоречиви или объркващи. Самоувереността днес ще ви навреди, ако не овладеете чувствата и желанията си и налагате с упорство мнението си. Не се впускайте в необмислени промени, само защото искате да докажете на всички колко сте уверени във възможностите си.

Щастливи числа: 43 35 44 19 22 32

 

БЛИЗНАЦИ:

8 Януари 2018 – Обективни и аналитични, ще се справите с предизвикателствата на ежедневието без излишен шум и показност. Днес ще се наложи да се извинявате и обяснявате. Не се доверявайте на слухове и случайна информация.Ще си изградите погрешно мнение и ще си навредите. Добре ще е да избягвате да влизате в конфликти с хората в дома си и с любимите си същества. За момента е важно да не се поддавате на нервността си.

Щастливи числа: 31 37 17 14 46 23

 

РАК:

8 Януари 2018 – Има вероятност с всякакви средства да се мъчи да ви открадне ваши идеи във връзка с нов бизнес, а също и да разбере с кои хора смятате да работите. На свой ред и вие има какво да поискате, не потискайте желанията в себе си. Бъдете отворени към новото. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Раците разполагат с хубави възможности за стабилизация и осъществяване на деловите задачи за днешния ден, но и с някой похвати, които усърдно помагат на реализацията ви.

Щастливи числа: 30 28 33 6 5 32

 

ЛЪВ:

8 Януари 2018 – Подтиснете желанието си да се държите необичайно и да проявявате инат, преди всичко ви е необходим творчески подход към нещата. Седмицата ви е интересна и успешна, стига да може да я планирате предварително. Ако успеете да привършите с деловите си задължения, към края можете спокойно да се отдадете на по-приятни занимания. Всички задачи ще са важни и всички срещи ще са спешни.Няма да ви е лесно да решите кое по-напред и може да стигнете до противоречие със самите себе си. Не се поддавайте на изкушения. Ами логично-понеделник е все пак.

Щастливи числа: 39 21 35 16 1 28

 

ДЕВА:

8 Януари 2018 – През днешния ден се отдайте на рутинните си задължения. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Повечето от вас днес са в плен на различни настроения, които определят и хода на работата ви. Други ще пътуват, често служебно и това ще внесе известно притеснение в делника им. Контактите днес ще са на съвсем случаен принцип.

Щастливи числа: 12 22 33 34 3 10

 

ВЕЗНИ:

8 Януари 2018 – Материалните ви успехи са впечатляващи, но не ви позволяват да правите прибързани инвестиции. Ако се вгледате по-добре в себе си, ще откриете слабостите си. Направете го, че да започнете декември на чисто и отначало. Партньорството е жизнено важно за вас, но и доста ограничаващо понякога. Запазете спокойствие и се постарайте да не участвате в каквито и да било интриги и авантюри.

Щастливи числа: 34 15 30 40 22 5

 

СКОРПИОН:

8 Януари 2018 – Днес може да сте по-чувствителни от обикновено – ето защо избирайте местата, които посещавате, и хората, с които се заобикаляте. Преди да се заемете с новите си задачи, завършете изостаналите. Напрежението ще се отрази на качеството на работа, а може би и на скоростта, с която се справяте със задълженията си. По отношение на практическите си делови ангажименти от всекидневен характер, Скорпионите ще действат успешно. Работете в екип.

Щастливи числа: 44 4 10 24 26 31

 

СТРЕЛЕЦ:

8 Януари 2018 – Късметът ви е силен, но действайте разумно. В обществените среди следва да сте по-сдържани. Ще сте много по-оптимистични, ако не се връщате непрекъснато към преживени емоции, за които да съжалявате. Днес ще ви е трудно да бъдете кратки и ясни, а освен това сте и до болка директни. Не се нуждаете от наставления, справяте се прекрасно и сами.

Щастливи числа: 6 10 36 27 39 25

 

КОЗИРОГ:

8 Януари 2018 – Срещнете се с хора, чрез които да обмислите разширяване на дейността си. Това ще респектира околните и по-често ще се вслушват в препоръките ви, от което всички ще оставате доволни. Променете плановете си и се заемете със задължения, които изобщо не сте планирали, но ви носят добри приходи. Пазете се от неприятности, породени от неочаквани обрати. Те ще ви подскажат до колко изборът ви е бил правилен.

Щастливи числа: 32 16 39 27 20 11

 

ВОДОЛЕЙ:

8 Януари 2018 – Отложете деловите срещи. Едва ли нещо би нарушило душевното ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. За вас днес не е добре да започнете нови задачи. Най-вероятно знаете какво трябва да направите. Хубаво е да се подготвите психически за промени, засягащи основата върху която стоите.

Щастливи числа: 39 11 29 46 25 34

 

РИБИ:

8 Януари 2018 – Ден за действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви бъдете смели, защото много неща вас чакат. На моменти нямате търпение да приключи утрешния ден, за да се почувствате свободни и неангажирани. Удобен момент за приключване на дейности, проточили се твърде дълго. Трудностите са преодолими като се заемете със задачите си. Не се ядосвайте заради проява на неблагодарност, защото имате опит и знаете, че тя е често срещана.

Щастливи числа: 7 19 22 11 4 12

 

Източник: znacite.com

 

Коментари: