editor 09/01/2018

ОВЕН:

9 Януари 2018 – Не губете времето си за онова, което според вас няма смисъл.Не е важно какво ще кажат другите, просто слушайте вътрешния си глас. Лесни за осъществяване може да се окажат някои от ангажиментите ви във финансовата сфера, както и по отношение на предварително уговорени срещи. Може да обсъдите неяснотите с колегите си, но не забравяйте, че те може да са точно толкова озадачени, колкото и вие. В контактите с близки сътрудници и в обществото, избягвайте противостоенето. В противен случай сполуката ще се отдалечи и ще последва етап на нестабилност.

Щастливи числа: 31 42 26 3 37 44

 

ТЕЛЕЦ:

9 Януари 2018 – Неприятностите ви са заради грешки на работното място. Ако имате намерение да заминавате зад граница, момента е подходящ. В службата може до възникнат проблеми относно осъществяването на допълнителни професионални задачи. Успешни ще са контактите с хора от близкия делови или приятелски кръг и преговорите. Интуицията ще ви предпази от провали на работното място, заради доверяване на неподходящи партньори.

Щастливи числа: 30 0 16 19 6 11

 

БЛИЗНАЦИ:

9 Януари 2018 – Планетите ви съветват да не се намесвате в естествения ход на събитията.  Днешния ден ще ви поднесе изненади, които ще пренасочат вниманието ви към непланирани задачи. Овладейте емоцията бликаща от вас. Работата ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви. Днес имате куп неща за вършене.

Щастливи числа: 16 41 39 20 45 30

 

РАК:

9 Януари 2018 – Доста ще сте напрегнати и така може да объркате всичко, с което сте се захванали. Чувството ви за хумор е особено изострено днес. Постарайте се да сте в подходящ външен вид, за да подсилите положителното впечатление. Обмисляйте действията си преди да направите крачката към нещо ново. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа.

Щастливи числа: 5 42 6 36 7 19

 

ЛЪВ:

9 Януари 2018 – Днешния ден ще е ползотворен за целева реализация по лични или други въпроси и предоставя благоприятни възможности за финансов успех. Доста ще сте напрегнати и така може да объркате всичко, с което сте се захванали. Движете се повече, спортувайте, но отделете време и за пълноценна почивка. Успехът ви – финансов и материален, ще е удовлетворителен. Очаквайте запознанство с впечатляващи ви хора.

Щастливи числа: 32 0 12 14 44 39

 

ДЕВА:

9 Януари 2018 – Радвайте се и обичайте, другото ще дойде само. Съзидателната ви работа, нови проекти и дейност, която започвате сега ще бъдат успешни. Особено сполучливи ще са контактите в обществото. Ще се случи изненада, свързана с личните ви отношения. Това е начин да продължите с по-малко загуби, а може и без такива.

Щастливи числа: 41 18 45 5 3 20

 

ВЕЗНИ:

9 Януари 2018 – Ако Ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Днешният ден ще не е успешен за осъществяване на делови срещи, а и трудно ще се свържете с партньорите, с които искате да разговаряте. Пригответе се за трудности на работното място, които не бива да пренасяте и в личните отношения. Неочаквани събития ви гарантират признание и ще събудят желанието на неприятелите ви да ви навредят, но вие сте впечатлени от постиженията си и не им обръщате внимание. С успех ще решавате финансови и семейни въпроси, част от които свързани с предстоящо пътуване.

Щастливи числа: 13 2 22 34 19 5

 

СКОРПИОН:

9 Януари 2018 – Човек, на когото преди време сте направили услуга ще ви се реваншира по подходящ начин и ще ви зарадва. Бъдете внимателни с детайлите и не пропускайте срещите си. Неволно изпусната реплика може да ви създаде сериозни неприятности. Не ви съветвам да пътувате, защото сте разсеяни и нервни. В професионален план се доближавате до добрите образци в кариерата и това ви изпълва с доволство.

Щастливи числа: 23 36 32 20 17 12

 

СТРЕЛЕЦ:

9 Януари 2018 – Оставете временно всичко така, както е, и изчакайте развоя на събитията. Очаквайте материални успехи. Починете си и потърсете приятни за тялото и душата ви занимания, уединението ще ви помогне да намерите решение на въпроси, които ви притесняват. Задачите може да ви затруднят. Ориентирайте усилията си към занимания с интелектуален характер, изискващи въображение.

Щастливи числа: 45 35 42 20 38 6

 

КОЗИРОГ:

9 Януари 2018 – Козирозите ще се сблъскат с известни трудности, чието преодоляване не би представлявало проблем за активните и решителните от зодията. Решителни сте и имате желание да внесете някои промени в рамките на ежедневните си функции.Преценете до колко ще засегнете околните и реакциите им, преди да предприемете каквото и да било, за да избегнете евентуални конфликтни ситуации. Времето е благоприятно за кратки пътувания, за срещи и разговори. Прекалено сте чувствителни и приемате чуждите неприятности твърде лично. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати.

Щастливи числа: 12 1 4 25 16 13

 

ВОДОЛЕЙ:

9 Януари 2018 – Начинания Ви носят успех, ако са добре обмислени и сте готови да се заемете с тях. Избягвайте споровете в службата, защото може да прераснат до ярка агресивност, а това естествено не ви помага.Конкурентните борби следва да са чисти – без коварство. Атаките на конкурентите не бива да ви тревожат.Добре знаете, че предимството е на ваша страна. Правилно и навреме взето решение ще ви доближи до реализиране на своя идея. Не затваряйте очите си пред нищо, колкото и болка да ви причинява това.

Щастливи числа: 7 24 22 33 23 9

 

РИБИ:

9 Януари 2018 – Може би не сте намерили най-добрия начин да проявявате интерес към някого и човекът ще бъде леко изумен и напълно неразбиращ какво искат от него. Така или иначе винаги имате още един шанс да се справите. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. Очаква ви успешно разрешаване на делови проблеми, които тегнат над вас и ви пречат да работите активно. Ще ви зарадват приходи.

Щастливи числа: 23 9 43 1 39 0

Източник: znacite.com

Коментари: