editor 20/01/2018

ОВЕН:

20 Януари 2018 – Преобладаващото мнозинство от Овните все пак са в добро настроение през днешния ден, а активността на мнозина е значителна. Притежавате качества и днес е деня, в който ще тържествувате. С лекота ще успеете да промените начина си на работа. Промените са във ваша полза. Потърсете компромис в отношенията на работното място, за да не прогоните успеха от пътя си.

Щастливи числа: 45 39 43 44 4 35

 

ТЕЛЕЦ:

20 Януари 2018 – Днес вечерта ще ви се иска да избягате от всички отговорности и задължения.Всичко ще ви изглежда някак странно и нереално, но това може да означава просто, че живеете в личната си приказка. Действайте активно. Едните са доста решителни, докато другите са доста отпуснати. Ще получите тласък на интересни идеи, които ще ви вдъхновят към действие. Ако сте недоволни от поведението на любимия човек опитайте се да прецените степента на вашето участие.

Щастливи числа: 25 4 29 41 38 34

 

БЛИЗНАЦИ:

20 Януари 2018 – Постигате забележителен успех в материалната сфера и осъществявате в пълнота фиксираното за днешния ден. Днес вечерта ще сте настроени доста сговорчиво и това сигурно ще изненада всички около вас. Черпите енергия от природата и околните, за това бъдете добронамерени към онези, които не споделят мислите и намеренията ви. Бъдете искрени с роднините и приятелите си, те са на ваша страна. Очаквайте приходи или съобщение, че ще ги имате в следващите дни.

Щастливи числа: 27 43 29 39 25 3

 

РАК:

20 Януари 2018 – Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Съмненията ви относно стабилността на връзката ще се потвърдят. От вас зависи да се насладите на дребните радости като камерна среща с приятели или кратка разходка из парка. Дайте си почивка и правете неща, които ви успокояват и ви зареждат. Активността ви ще даде очакваните резултати, въпреки някои трудности.

Щастливи числа: 42 45 18 40 13 3

 

ЛЪВ:

20 Януари 2018 – Не влизайте в остра конфронтация, защото може тежко да си навредите. Каквото и да става гледайте по-спокойно на света, не е нужно да изпадате в крайности.А междувременно идете някъде, където поне може да видите Слънцето или направете нещо красиво със собствените си ръце. Днес вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Ако е възможно заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Щастливи числа: 20 31 8 23 46 26

 

ДЕВА:

20 Януари 2018 – Добре би било да се погрижите за здравето си. Така или иначе киселата ви физиономия и безпричинните страхове няма да ви помогнат. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Културно мероприятие също е добра идея. Добро време за изяви.

Щастливи числа: 1 12 35 2 20 13

 

ВЕЗНИ:

20 Януари 2018 – Има напрежение, но. Правилата ще противоречат на чувството ви за справедливост, а това може да стане повод за революция. Не е важно само да намерите приложим отговор, но и да сте съпричастни емоционално. Ще получите голяма подкрепа от влиятелни хора за въпросното осъществяване. Макар и в състояние на душевно равновесие, Везните трудно или по-скоро никога не се разделят с експлозивната са емоционалност.

Щастливи числа: 36 38 7 14 1 21

 

СКОРПИОН:

20 Януари 2018 – Поставете в ред чувствата, мислите и постъпките си. Използвайте всяка възможност, за да промените към по-добро своя живот. Очаква ви интересен месец, в който няма да успеете да контролирате особено добре събитията. Не се претоварвайте при спорт и физическа активност. Мислете бързо и бъдете готови за усвояване на нова информация, която ще ви осигури свобода на действие. Днес сте повлияни от емоцията и заради прибързаност може да допуснете необратими грешки.

Щастливи числа: 23 13 10 5 38 8

 

СТРЕЛЕЦ:

20 Януари 2018 – Една нова връзка ще Ви подейства като мед за душата. Някои Стрелци ще влязат в остър конфликт с някой от обкръжението. Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на любимите си занимания. Избягвайте да товарите с проблемите си околните, ако държите на уважението им. Отложете планираните делови срещи защото няма да са успешни.

Щастливи числа: 20 15 16 42 27 28

 

КОЗИРОГ:

20 Януари 2018 – Бъдете много по-внимателни с колегите си. Не провеждайте сериозни делови разговори. Настроението ви като цяло е ведро и ще остане такова, ако не се наложи да общувате с неприятни хора. Не се опитвайте да полетите към поставената цел, а бъдете умерени и разумни. Необходим е стратегически подход.

Щастливи числа: 23 33 12 11 36 42

 

ВОДОЛЕЙ:

20 Януари 2018 – Днес ще ви е малко трудно да действате, защото всяко ваше действие ще среща съпротива у околните. Можете да промените нещата, само трябва да се опитате да сте по-дипломатични. През събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Ден за големи мисии, решаващи бъдещето. Скоро ще имате възможност да убедите всички и себе си, че идеите ви наистина заслужават внимание. По-мъчително изглежда положението на онези от знака, които се сблъскват със социални или здравословни проблеми в събота.

Щастливи числа: 40 27 7 1 17 15

 

РИБИ:

20 Януари 2018 – Днес е необходимо да осъзнаете, че сте част от една взаимно свързана машина. В лично отношение събота е спокоен и благоприятен ден. Времето е благоприятно за кратки пътувания, за срещи и разговори. Концентрирайте се за изпълнение на най-съкровените си мечти. Увлечени в задълженията си може и да не забележите, че някой упорито се опитва да привлече вниманието ви.

Щастливи числа: 0 44 1 8 23 13

Източник: znacite.com

Коментари: