editor 27/01/2018

ОВЕН:

27 Януари 2018 – Обсъждайте всички решения с близките се, за да не носите отговорност за последствията само вие. На работното място се справяте със задачите си по-добре от очакваното. Изпълнени сте със сили. Днешният ден ще ви дарява хармония в отношенията. Изграждайте си варианти, но не губете контрол върху текущата атмосфера.

Щастливи числа: 43 33 10 22 39 19

 

ТЕЛЕЦ:

27 Януари 2018 – Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките ви. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната ви изява.Става въпрос за смяна на работата. Мисълта ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Ще има и затруднения, но ще ги преодолеете, ако мислите позитивно и преценявате възможностите си обективно.

Щастливи числа: 20 46 28 23 43 22

 

БЛИЗНАЦИ:

27 Януари 2018 – Отнесете се отговорно към себе си. Голям процент от Близнаците са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. За учащите се очертава успешно представяне. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили.

Щастливи числа: 23 42 13 44 41 37

 

РАК:

27 Януари 2018 – Отложете планираното пътуване. Надеждни контакти, хубави възможности за реализиране на делови цели и чудесни постижения в материален план. Имате възможност да подобрите материалното си положение и да направите печеливши инвестиции. Стабилизирайте без да се бавите финансовото си състояние. Няма начин да не намерите съмишленици, само кажете.

Щастливи числа: 12 5 40 27 42 6

 

ЛЪВ:

27 Януари 2018 – Днес интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Настроението, което е завладяло Лъвовете вече втори ден, тласка мнозина към противоречия и кавги с околните. Вниманието ви ще е погълнато почти изцяло от служебните задачи. Не се поддавайте на предложения за рисковани инвестиции, ако нямате финансова стабилност. Явно е, че през днешния ден и при Лъвовете ситуацията е благоприятна, особено от гледна точка на категоричност и емоционално себевладеене.

Щастливи числа: 9 10 15 19 22 32

 

ДЕВА:

27 Януари 2018 – Животът на любимите хора с вас ще е вълнуващ и изпълнен с приключения. Този факт е от голямо значение. Не се поддавайте на изкушения. Има доста въпроси, които се налага да си изясните затова не губете време в маловажни неща. Предложение от такъв характер ще има, а решението е ваше.

Щастливи числа: 42 18 14 29 17 32

 

ВЕЗНИ:

27 Януари 2018 – Мнозина от Вас ще спечелят, ако посветят днешния си ден  на изкуството. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Любовта е до вас – протегнете ръка и я докоснете. Ще ви се налага да мислите за много неща наведнъж, както и да работите с различни хора, с които нямате опит.Търпението е от значение в ситуации, в които ви е трудно да вземете бързо решение.Можете да разчитате на помощта на близък човек, който ще ви подкрепя с идеи и съвети. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да ви тежи.

Щастливи числа: 39 2 38 12 32 37

 

СКОРПИОН:

27 Януари 2018 – Не си блъскайте главата в стената, а търсете начин да заобиколите трудностите. Днес вечерта е време за срещи с хора, които могат да ви предложат емоционално изживяване. Колкото и да не искате ще се наложи да се срещате с делови партньори, с които ви предстои да работите. Подарете си нещо сами на себе си, наградете се затова, че сте толкова прекрасни. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа.

Щастливи числа: 32 43 9 20 14 29

 

СТРЕЛЕЦ:

27 Януари 2018 – Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити.В събота обаче не предприемайте нови инициативи. Ще действате мащабно и ще правите големи планове, все пак не губете чувството си реализъм. Повишеното действие в събота е факт за мнозина от Стрелците, въпреки че вярата им в успеха е голяма. Ще се наложи да се справите с доста препятствия днес, но това ще ви бъде само от полза. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа.

Щастливи числа: 46 45 5 6 42 19

 

КОЗИРОГ:

27 Януари 2018 – Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Все пак, радвате се на успехи днес, независимо дали те са в личен или професионален план. Настроението ви е твърде променливо и ви е трудно да прецените кои събития са по-важни: тези, които ви радват или тези, които ви натъжават. Ще сте много по-оптимистични, ако не се връщате непрекъснато към преживени емоции, за които да съжалявате. Повечето от вас днес ще са в плен на различни настроения, които определят и хода на работата ви. Имате доста важни ангажименти, затова се постарайте да не позволявате на емоциите да ви пречат да се справите подобаващо с тях. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни.

Щастливи числа: 35 30 21 24 37 36

 

ВОДОЛЕЙ:

27 Януари 2018 – Вложете всички сили в започнатото, отстоявайте го с дълбоко убеждение и всичко ще бъде наред. Ще имате възможност да напреднете в професионален план. Не обсъждайте намеренията си, създайте си ясен алгоритъм за работа. Водолеите разполагат с много силен шанс за реализацията на цел, която са си наумили. Позицията ви на работното място ще е особено стабилна. Ако се водят разговори, свързани със съкращение, то бъдете особено предпазливи и не привличайте вниманието към себе си. Има хора, които с удоволствие биха се освободили от присъствието ви. Бъдете по-организирани, не се разпилявайте в много посоки и не обещавайте нещо, което не сте сигурни, че не можете да изпълните.

Щастливи числа: 31 36 38 32 4 17

 

РИБИ:

27 Януари 2018 – Благоприятно е установяването на нови отношения, не променяйте привичния ход на нещата. Не семейните ще мислят за по-сериозно обвързване с партньора си. Ненужни детайли, водещи до недоразумения на работното място, могат да ви отклонят от най-важната ви задача, а това не е във ваша полза. Погрижете се старателно за външния си вид, ако имате намерение да посетите някакво публично мероприятие. Или вие имате твърде големи изисквания, или сте твърде безотговорни към хората, с които работите.

Щастливи числа: 34 16 21 24 42 14

Източник: znacite.com

Коментари: