editor 24/05/2018
ОВЕН:
24 май 2018 – В желанието си за изява и напредък сте склонни към прибързани постъпки и рискови решения, което е потенциален източник на неприятности. Ситуацията около вас все още не е достатъчно стабилна, но този продължил няколко месеца етап е в своя край, ще бъде заменен от ново успешно начало. Може да посетите роднини, братя и сестри. Затрудненията ви днес няма да навредят на постигнатото от вас до тук. Делата ви се развиват добре, но нека това не е за сметка на личния ви живот.

Щастливи числа: 27,23,0,40,1,22

 

ТЕЛЕЦ:

 24 май 2018 – Някой от близките ви ще липсва, ще е извън дома. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Освен познатите ви ще присъстват и много непознати, които ще се окажат изключително интересни събеседници. Четвъртък ще е много напрегнат и ще опита да наруши емоционалното равновесие на Телците.

Щастливи числа: 24,21,26,35,3,34

 

 

БЛИЗНАЦИ:

24 май 2018 – За вас не е препоръчително да поемате рискове по отношение на бизнеса и на финансови дела. Предстои ви да се освободите от проблеми, късметът ви да заработи с пълна мощност и да се стабилизирате. Ако се налага да подписвате важни документи, направете го следобед. Успявате предимно в материално отношение. Любовта върти света, но ако ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете.

Щастливи числа: 4,33,22,18,12,32

 

РАК:

24 май 2018 – Жизненият ви потенциал нараства, вероятно пред вас се откриват неочаквани перспективи. Не споделяйте бъдещите си планове. Ако се занимавате със собствен бизнес, приведете в ред счетоводните си документи. Ако имате затруднения, помолете някой близък да ви помогне, но не се отказвайте. Посветете днешния ден на рутинни дела и на изпълнението на задачи и ангажименти.

Щастливи числа: 16,36,5,0,11,21

 

ЛЪВ:

24 май 2018 – Не се опитвайте да полетите към поставената цел, а бъдете умерени и разумни. Изпълнени сте с енергия и амбициозни проекти. Днес ще търсите начин да разговаряте повече. Може да се занимавате с бизнес и с уреждането на финансови въпроси, да пътувате, да учите или да работите с хора в чужбина. Все още не можете да се отърсите от тягостните си настроения и предчувствия.

Щастливи числа: 26,14,3,0,31,9

 

ДЕВА:

24 май 2018 – Работата и днес е свързана с много хора и различни положения, с които ще трябва да се справяте. Това обаче ще ви наведе на ценни идеи, от които е възможно да се възползвате за в бъдеще. Настроение в делника ви ще носят срещите с приятели и хора, които обичате. Наистина имате доста неща за вършене и въпреки че ще останете доволни от себе си, едва ли ще имате време за почивка. Не сядайте зад волана. В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си.

Щастливи числа: 28,9,37,31,16,23

 

ВЕЗНИ:

24 май 2018 – Това е период на позитивни идеи и творческо мислене, може да въплътите идеите си в нови проекти. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за вас режим. Нали знаете – първо плана, после действието. Не експериментирайте в отношенията си с околните и не влизайте в конфликти. Ярко символизира движението ви напред и подчертава, че следва да сте търпеливи, но и прилично настойчиви, за да достигнете до желаната реализация.

Щастливи числа: 20,7,19,29,43,39

 

СКОРПИОН:

 24 май 2018 – Вслушайте се. Най-важното е да не се преуморявате. Едни от зодията ще имат много професионални задължения, докато други от знака са по-ангажирани с лични дела и партньорски контакти в бизнеса. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнесзанимания. Късметът не е на ваша страна.

Щастливи числа: 7,41,36,27,19,38

 

 

СТРЕЛЕЦ:

24 май 2018 – Ако имате съмнения по-добре ги споделете с близък човек, който ще ви разбере и даде добър съвет. Не се вторачвайте в действията на околните. Правете нещата не защото трябва, а защото ги умеете. Приятели ще ви изненадат с посещението си, но и ще ви зарадват. Напрегнатата планетна конфигурация в четвъртък сочи, че не е време за дейности, свързани с финанси и бизнес – не поемайте никакви рискове в тези сфери.

Щастливи числа: 21,25,34,30,27,23

 

КОЗИРОГ:

24 май 2018 – Имате нужда от малко време за пасивни размишления и обмисляне на тактиката. Днешният ден ще е посветен на труд. Май ще трябва да пренаредите нещата, които доскоро усърдно подреждахте. Давате ли си сметка какво искате самите вие. Няколко разнопосочни влияния са валидни за вас в четвъртък – семейни конфликти и за някои раздяла, проблеми с делови партньори и нестабилни условия в деловия сектор. Потърсете компромис.

Щастливи числа: 34,22,14,42,40,3

 

ВОДОЛЕЙ:

24 май 2018 – Днес искате светът да ви обръща внимание, да ви обгрижва, да ви глези, да ви носи на ръце. Може и да ви се получи, но няма да е през цялото време. Желанието ви да разчиствате сметки с неприятели създава напрежение на работното ви място. Дълбоки въпроси предстои да решите този месец. Следвайте хода на събитията и се въздържайте от ексцентрични постъпки. Основен похват се оказва наличието на категоричност за насочване в една посока поради постоянното концентриране на вниманието.

Щастливи числа: 25,14,0,39,40,15

 

РИБИ:

24 май 2018 – Бъдете предпазливи. На преден план излизат въпроси, които досега сте пренебрегвали но на които ще трябва да обърнете по-сериозно внимание за в бъдеще. Отидете някъде сред природата, почивайте си и не стартирайте важни дела.Избягвайте също да предизвиквате конфликти с хората около себе си. Поведението ви е, меко казано, неадекватно. Благодатен за финансова реализация, но не от всекидневната делова ангажираност в службата или бизнеса ви, а от странични източници.

Щастливи числа: 14,17,2,31,9,39

Източник: znacite.com

Коментари: