editor 31/05/2018
ОВЕН:
31 май 2018 – Повечето от зодията разчитат на неуловимата си хитрост, но това е „хлъзгава” и нестабилна основа, която много лесно може коварно да ви подведе. Днешният ден е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните ви ангажименти. Не губете решителността си. Ако овладеете емоциите си и старателно избягвате конфликтите, вероятността за успех ще нарасне многократно. Претенциите на близките няма да ви харесат. Ще успеете да промените мнението им само, ако сте достатъчно аргументирани.

Щастливи числа: 27,28,29,33,4,43

 

ТЕЛЕЦ:

 31 май 2018 – Няма съмнение, че ще достигнете до хубаво, удовлетворително споразумение. Привечер се подгответе малко да си отдъхнете от бързото ежедневие. Успявате предимно в материално отношение. Отнасяйте се сериозно към работата си. Събитията днес ви поглъщат изцяло, вие се оказвате нужни за съвет и подкрепа навсякъде около вас.

Щастливи числа: 36,38,29,13,40,44

 

 

БЛИЗНАЦИ:

31 май 2018 – Направете промени в живота си. Поставете успешно начало на важни делови разговори. Време е да обмислите проектите, които ще реализирате в бъдеще, и целите, които сте поставили пред себе си. Работата ще бъде свършена бързо, благодарение на хитрите ви идеи, а след това ще се забавлявате в камерна компания. Постигнатите споразумения ще ви помогнат да проумеете истини, останали неразбрани до сега за вас. Давайте повече свобода на човека до вас и бъдете по-толерантни – в противен случаи може да си имате проблеми.

Щастливи числа: 14,40,11,13,17,29

 

РАК:

31 май 2018 – Днешният ден ще е посветен на труд. Май ще трябва да пренаредите нещата, които доскоро усърдно подреждахте. Не е препоръчително точно днес да стартирате нов проект, нямате ясно изградена тактика за действие. Възможно е денят да е по-напрегнат. Резултатите няма да ви разочароват, щом усърдно работите. Въпреки обзелото ви лошо настроение сте в състояние да се справите със задълженията на работното си място.

Щастливи числа: 43,13,19,10,14,37

 

ЛЪВ:

31 май 2018 – Проявете повече здрав разум и не бъдете безразсъдно разточителни. От вас зависи да се насладите на дребните радости като камерна среща с приятели или кратка разходка из парка. Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще получите добри финансови новини. На работното си място се справяте неочаквано добре. Луната е в Лъв – времето е добро за водни процедури и плуване, за пребиваване в близост до вода.

Щастливи числа: 6,37,17,1,21,35

 

ДЕВА:

31 май 2018 – Наред с усилията по делата си намерете време за енергийно презареждане, за да продължите уверено напред. Подписаните договори днес ще бъдат изгодни за някой, стоящ зад кадър. Късметът е с Вас и в любовта. Притежавате много съзидателна енергия, която ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството ви или получавате яснота по подобни въпроси. Ще се наложи да се справите с някои затруднения.

Щастливи числа: 16,20,15,10,11,4

 

ВЕЗНИ:

31 май 2018 – Ако се чувствате нервни и напрегнати, отделете време за себе си – отидете сред природата, най-добре високо в планината. Живота ви предлага събития, каращи ви да сте жизнерадостни и добри. Завършете започнатите задачи, за да направите крачка напред в разработването на нови идеи. Днес сте разсеяни, но с повече усилия успехът ще бъде с вас. Днес Везните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Щастливи числа: 24,17,40,2,8,27

 

СКОРПИОН:

 31 май 2018 – Днешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните ви ангажименти. Какво загубихте и кое ви направи по-силни? Ден да потърсите и намерите опорната си точка точно в този момент! . Не се опитвайте да хитрувате и да надскачате себе си. Голяма част от Скорпионите са склонни да рискуват през днешния ден в някакво направление. Сега подобна стъпка не е оправдана, защото няма да осъществите целта си, а следствието от неуспелия опит – в най-добрия случай ще са силни ядове. По-тежките ситуации не бива дори и словесно да се споменават. Работете упорито и със сигурност ще пожънете материални успехи.

Щастливи числа: 21,13,11,42,45,43

 

 

СТРЕЛЕЦ:

31 май 2018 – Активен период, благоприятен за деловите и активни личности. В днешния ден е по-добре да не пътувате. Сваляйте отвреме-навреме розовите очила, за да не се главозамаете. Оказва се, че подозренията ви са били неоснователни. По деловите си ангажименти следва да действате концентрирано.

Щастливи числа: 18,27,36,14,24,21

 

КОЗИРОГ:

31 май 2018 – До ранния следобед ще имате доста ангажименти, които вероятно ще са ви приятни. Ако уреждате финансови въпроси, то действайте самостоятелно. Постепенно разбирате, че небето над Вас отново ще бъде ясно и синьо и ще можете да реализирате повечето си желания. Днешният ден ще е неблагоприятен за активна работа. Ако се налага да решавате важни практически задачи, то следвайте логиката.

Щастливи числа: 15,23,18,32,0,46

 

ВОДОЛЕЙ:

31 май 2018 – Ще получите нова делова информация. Проверете още веднъж сметките си. Също не се претоварвайте, защото здравето ви може да пострада. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес.

Щастливи числа: 32,6,4,39,43,28

 

РИБИ:

31 май 2018 – Работете, без да отвличате вниманието си. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Най-важната препоръка към вас е да забавите темпото и да не се нагърбвате с повече задачи и ангажименти отколкото бихте могли да поемете. Имате нужда от сериозна подкрепа, особено финансова. Вероятността близките да подкрепят идеите ви, свързани с текущите домакински задължения е добра.

Щастливи числа: 13,19,44,2,45,35

Източник: znacite.com

Коментари: