editor 31/05/2018
Всички мачове на българския национален отбор по волейбол в Лигата на нациите ще бъдат излъчвани на живо в страницата на А1 във „Фейсбук“.

„А1 и „Макс спорт“ подаряват на волейболните фенове безплатно гледане на всички мачове на националите от Лигата на нациите“, обявиха от компанията.

В България срещите от комерсиалния волейболен турнир са в ефира на каналите от платения пакет „Макс спорт“. От А1 пуснаха безплатно първите три срещи на България от надпреварата миналата седмица – победите срещу Китай и Аржентина и поражението срещу САЩ.

„Телекомът подари първите три двубоя на „лъвовете“ през изминалия уикенд в Китай и поради огромния интерес взе решение да зарадва българските фенове с безплатното излъчване и на всички останали мачове“, посочват от компанията.

Тази седмица България е домакин на минитурнир от втория кръг. В петък воденият от Пламен Константинов отбор ще срещне Сърбия, в събота е мачът с Австралия, а в неделя – с Русия. И трите срещи на България са от 20.00 часа в „Арена Армеец“.

В петък от 17.00 часа „Макс спорт“ ще излъчи мача между Франция и Полша, а в събота по същото време ще се предава срещата между Русия и Сърбия от София.

Източник: dnevnik.bg

Коментари: