editor 01/06/2018
ОВЕН:
1 юни 2018 – Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Причината за проблемите ви е в нежеланието ви да проявите разбиране към околните. Не е изключено рисковани финансови операции да гарантират още повече финансовата ви стабилност. Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Въпреки че сте прекрасни импровизатори, не разчитайте на това, проверете всичко предварително.

Щастливи числа: 37,18,39,24,8,23

 

ТЕЛЕЦ:

 1 юни 2018 – Ще се захванете с повече неща, отколкото можете да свършите, но какво пък. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Срещнете се с подходящите хора и им кажете каква помощ искате от тях. Телците разполагат с много силен шанс за добри печалби и с не по-малко изразителна възможност за стабилизация на социалните си позиции, но се прокрадват и някои негативни влияния, които може да осуетят градивните ви намерения. Няма причини да не реализирате намеренията си.

Щастливи числа: 24,6,10,45,35,4

 

 

БЛИЗНАЦИ:

1 юни 2018 – Бъдете експедитивни в нещата на големия бизнес. По много странен начин нова личност се опитва да се вмъкне в живота и в деловата ви дейност. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху общите задачи, които ви предстоят. Оставете сериозните неща за следващата седмица, все пак петък е – време да се поглезите. Възможно е да попаднете в проблемни или конфликтни ситуации с хора от чужбина, от приятелския си кръг или с любимите си.

Щастливи числа: 12,9,5,11,23,35

 

РАК:

1 юни 2018 – Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Днешният ден ще е много сполучлив и без особени усилия може да постигнете чудесни резултати. Най-яркото от тях е избухването на противоречия. Част от ситуациите ще са нелогични или няма да сте в състояние да им въздействате. Със сигурност ще се сетите за нещо ново, което не сте ползвали към момента, ако споделите грижите си и сте отворени за всякакви предложения.

Щастливи числа: 23,14,3,20,44,24

 

ЛЪВ:

1 юни 2018 – Нови хоризонти добре замаскирани като старите. Очаква ви динамичен и наситен работен ден. Избягвайте да влизате в конфликтни ситуации и не се претоварвайте. Липсата на страх от провал е вече половината от успеха, така че – давайте смело. Ако знаете повече ще сте на крачка пред останалите и ще си осигурите определено ниво на самостоятелност в рамките на общия проект.

Щастливи числа: 15,27,37,33,45,23

 

ДЕВА:

1 юни 2018 – Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Днес може успешно да осъществите делови преговори, да установите нови контакти или да сключвате договори – няма да срещате пречки. Днешният ден ще позволява да обмислите финансови операции. Дошъл е моментът да спрете и да се поогледате. Време да си спомните, че е редно да отдадете дължимото внимание на близките си.

Щастливи числа: 11,12,37,41,32,34

 

ВЕЗНИ:

1 юни 2018 – Действайте активно. Ще установите, че не сте оценявали определени качества или просто не сте предполагали, че са така силно застъпени. Завършете всичките си делови задачи до обяд. Разработките, свързани с предстоящ проект ще продължат, но това не е загубно време и вие добре го знаете. Въпросното напрежение най-често ще е плод на нечестност и измами, характерни за деловата сфера, а в някои случаи и на коварство от страна на околните в службата.

Щастливи числа: 29,30,0,46,19,38

 

СКОРПИОН:

 1 юни 2018 – Не ставайте дребнави, пазете се от ревността си, тя ви пречи и в деловата дейност, и в личния ви живот. Забравете за начинанията. Избягвайте проявите на агресия на работното място, само защото не успявате да наложите мнението си. Вашата любов към компаниите и приятелите ще ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата ви към самотата. Днес ще сте особено чувствителни към всичко, което става около вас.

Щастливи числа: 42,15,30,24,26,20

 

 

СТРЕЛЕЦ:

1 юни 2018 – Днешният ден символизира самооценката и обективното отношение към света. Едва ли ще можете да наречете днешния ден скучен. На работното място бъдете търпеливи и не влизайте в спор с никого. Подемът при вас, който започва днес, ще продължи до края на седмицата. Бъдете готови да изслушате проблемите на другите и да им съчувствате.

Щастливи числа: 7,18,42,11,21,44

 

КОЗИРОГ:

1 юни 2018 – Пазете се от прибързани действия. Опитайте да се владеете и преодолейте лошото си настроение. Намеренията Ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници. Посветете днешния ден само на себе си. По принцип петък е хубав за Козирозите и подчертава сполуката ви в деловите ангажименти и обществените контакти.

Щастливи числа: 17,37,38,7,5,0

 

ВОДОЛЕЙ:

1 юни 2018 – Очертават се разговори и съгласия, които ще прераснат в изразителни възможности. Възможни са административни спънки, които ще изпънат нервите ви докрай. Работата ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Днес вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Ще се заемете с решаване на проблем, на който все не отделяхте време през последните дни. Ще разрешите създал се проблем, стига да овладеете напиращите у вас емоции и подходите прагматично.

Щастливи числа: 19,30,36,42,44,40

 

РИБИ:

1 юни 2018 – Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоции – в противен случай може да се провалите и да съжалявате. Разговорите с околните ви носят удовлетворение, а и те постоянно търсят вашата компания. Реализирате се успешно, ако работите в областта на банковото дело и финансите, днес се обогатите с нова информация. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си.Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Очарованието ви привлича представител на противоположния пол, който отдавна не е безразличен към вас.

Щастливи числа: 16,31,45,30,40,15

Източник: znacite.com

Коментари: