editor 01/06/2018
ОВЕН:
юни 2018 – Бъдете тактични и не коментирайте ничии действия, освен, ако това не влиза в служебните ви задължения. Ще избегнете нови проблеми, ако в дните от 1 до 3 и от 29 до 30 юни бъдете по-внимателни във всичко, което мислите, говорите и правите. Мнението ви ще се чува, ще бъдете търсени за съвет и други, галещи самочувствието ви прояви. Възможно е заради нея да преминете тънката граница на агресията и насетне да изпуснете от контрол нещата. Като цяло месецът ще ви предложи хубави мигове, които да споделите с близките ви.

Щастливи числа: 29,16,18,17,10,30

 

ТЕЛЕЦ:

юни 2018 – В много отношения е за предпочитане да изчакате, отколкото да говорите, та дори и да сте в правото си. Грижете се за семейството и близките си. Мнението ви ще се чува, ще бъдете търсени за съвет и други, галещи самочувствието ви прояви. По отношение на бизнеса са възможни спадове, които могат да засилят у вас усещането за безпокойство и неудовлетвореност. През дните от 22 до 24 юни бъдете внимателни, възможни са здравословни неразположения, провокирани от времето, умората и напрежението.

Щастливи числа: 41,28,18,15,37,10

 

БЛИЗНАЦИ:

юни 2018 – Не хабете енергия по отминали събития, съсредоточете се върху момента и в него вложете силите си, за да постигате целите си. Не предлагайте помощта си сами, за да не изпаднете в позиция да се обяснявате и да съжалявате, заради добрите си намерения. Освен разума следвайте и интуицията си, която е силна и може безпогрешно да ви посочи слабите страни на някого, което ще ви носи предимство, стига да не пренебрегвате своите. В случай, че бракът ви не върви, не се колебайте в решението да промените живота си. С романтична нагласа ще пристъпите към всичко, което определяте за приоритетно в живота си, правейки го по-съдържателен, лек и приятен.

Щастливи числа: 32,35,27,30,34,9

 

РАК:

юни 2018 – Като цяло месецът ще ви предложи хубави мигове, които да споделите с близките ви. С романтична нагласа ще пристъпите към всичко, което определяте за приоритетно в живота си, правейки го по-съдържателен, лек и приятен. Очакват ви срещи и нови запознанства, които ще разнообразят живота ви. За необвързаните месецът носи желани развития – нова любов и дори брак. Здравето няма да ви създава проблеми, но от 3 до 6 и на 30 юни бъдете по-внимателни и не рискувайте, защото сте уязвими.

Щастливи числа: 9,18,15,6,29,0

 

ЛЪВ:

юни 2018 – Хубавите моменти също ще присъстват в живота ви, защото до себе си имате хора, които ви обичат и вярват, но е възможно поради моментните ви увлечения да се стигне и до раздяла с партньора ви. Не бива да го допускате, защото това ще е загуба за цял живот. Със спокойни, овладени мисли и действия ще ви бъде по-лесно не само в работата, бизнеса, деловите контакти, но и в личните отношения. През дните от 22 до 24 юни бъдете внимателни, възможни са здравословни неразположения, провокирани от времето, умората и напрежението. Пазете се от изкушения и не предприемайте нищо ново, през дните от 24 до 26 юни са възможни физически и емоционални неразположения. Стремежът ви да сте във всичко най-отпред може да ви подведе и вместо удовлетворение да трупате негативи.

Щастливи числа: 2,39,20,46,30,40

 

ДЕВА:

юни 2018 – Начинанията ви през юни ще бъдат успешни, ако в периода от 17 до 19 юни не предприемате нищо ново и по никакъв начин не изпреварвате събитията. Покажете, че може да бъдете великодушни и полезни, като истински хора. През времето от 17 до 19 юни бъдете особено внимателни, здравето ви е уязвимо, както и чувствителността, пътуванията и начинанията ви като цяло. Не предлагайте помощта си сами, за да не изпаднете в позиция да се обяснявате и да съжалявате, заради добрите си намерения. В случай, че бракът ви не върви, не се колебайте в решението да промените живота си.

Щастливи числа: 37,24,10,43,0,8

 

ВЕЗНИ:

юни 2018 – Възможни са конфликти на професионална, бизнес или лична основа, които могат да прераснат в непреодолими и да си създадете врагове за цял живот. До себе си имате хора, които ви обичат и подкрепят, което ви прави устойчиви, но по-често си давайте сметка за своето отношение към тях. Поради заетост и други ваши причини ги наранявате, а след това се дразните от поведението им. Ако сте в хармония със себе си, всичко ще е наред, и обратното. Хубавите моменти също ще присъстват в живота ви, защото до себе си имате хора, които ви обичат и вярват, но е възможно поради моментните ви увлечения да се стигне и до раздяла с партньора ви. Не бива да го допускате, защото това ще е загуба за цял живот. Ще бъде по силите ви да се справяте с трудностите и да намирате правилните решения, а с тях и действия, ако владеете емоциите си и не давате израз на чувствата си в случаите, в които това не е нужно.

Щастливи числа: 34,21,46,4,18,7

 

СКОРПИОН:

юни 2018 – Хубаво настроение ще ви носят творческите занимания, от където ще дойдат и успехите ви. В много отношения е за предпочитане да изчакате, отколкото да говорите, та дори и да сте в правото си. Този юни ще ви донесе много от нещата, за които се борите и желаете да постигнете. Юни ще бъде за вас месец на състрадание, милосърдие, любов и прошка. Ще се радвате на внимание и нежни чувства, за други от вас са възможни и материални придобивки, които ще радват и семейството ви.

Щастливи числа: 6,2,34,44,23,11

 

СТРЕЛЕЦ:

юни 2018 – С някои от хората, с които споделяте еднакви интереси, мисли, възгледи и ви е приятно да сте заедно отношенията ще се задълбочат, с други ще стигнете до раздели, но във всички случаи не преминавайте добрия тон. Не хабете енергия по отминали събития, съсредоточете се върху момента и в него вложете силите си, за да постигате целите си. Основното, на което трябва да обърнете внимание през юни е отношението към обкръжението ви. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Възможно е заради нея да преминете тънката граница на агресията и насетне да изпуснете от контрол нещата.

Щастливи числа: 9,19,39,4,44,33

 

КОЗИРОГ:

юни 2018 – Като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера. Използвайте оригиналните си идеи, за да напредвате във всичко важно и значимо за вас, без да демонстрирате ината си, изтъквайки го като проява на воля. Благодарение на прозорливостта ви ще се окажете подготвени за промените, които следват и силите ви ще стигнат да се справите с професионалните ви предизвикателства, но дали ще бъде така и в личните ви отношения ще зависи отново от вас самите. В интимния си живот бъдете открити и не търсете мимолетни удоволствия, за сметка на стабилните отношения, които имате с партньора си. Влошените взаимоотношения ще имат съдбовен характер и ще ви бъде трудно да ги възстановите, каквито и усилия да влагате, за това бъдете отговорни към мислите и действията си.

Щастливи числа: 4,38,18,7,14,11

 

ВОДОЛЕЙ:

юни 2018 – Проявявайте твърдост, решителност и последователност в делата си, ако искате да стабилизирате постигнатото и да поддържате коректни взаимоотношения с обкръжението си. Този юни е важен за вашите взаимоотношения, за това бъдете добронамерени, за да не си създадете сами проблеми и врагове. Не се и опитвайте да изпреварите времето, независимо, че в мисленето си превъзхождате мнозина, заради което често си навличате проблеми. В интимния си живот бъдете открити и не търсете мимолетни удоволствия, за сметка на стабилните отношения, които имате с партньора си. За хубаво или не, вълненията ще съпътстват всяко ваше действие, но няма да ви липсват и щастливи моменти, заради които си струва да сте активни и да не се оставяте на случайността.

Щастливи числа: 28,19,46,32,34,1

 

РИБИ:

юни 2018 – Ако сте в хармония със себе си, всичко ще е наред, и обратното. Няма да ви липсва енергия през юни , особено в третата десетдневка, но е препоръчително да обмисляте добре делата си и не прибързвате в нищо, а най-вече в периода до 18 юни . В личен план няма да липсват запознанства, срещи, пътувания, и хора, които ще ви разнообразят приятно. През времето от 17 до 19 юни бъдете особено внимателни, здравето ви е уязвимо, както и чувствителността, пътуванията и начинанията ви като цяло. Погледите на много хора ще се насочат към вас, особено в началото на периода.

Щастливи числа: 12,36,30,11,41,45

Източник: znacite.com

Коментари: