editor 02/06/2018
ОВЕН:
2 юни 2018 – Много хора се нуждаят от вас. Ще се наложи да станете по-активни по отношение на своите решения. Интуицията ви е силна, способни сте да усетите чуждото настроение дори човекът срещу вас да е много сдържан. Не са изключени разправии заради отдавна назряващи служебни проблеми. Убедителни сте и в състояние да постигнете добри резултати от провежданите делови разговори. Мислете бързо и бъдете готови за усвояване на нова информация, която ще ви осигури свобода на действие. Днешният ден ще ви предложи възможности, за които дори не сте и подозирали.

Щастливи числа: 2,8,42,6,31,17

 

ТЕЛЕЦ:

2 юни 2018 – Мислите ви са насочени към стари приятели или роднини, които живеят далеч от вас. Опитайте да се владеете и преодолейте лошото си настроение. И вие разполагате с много добри възможности за удовлетворителна реализация на набелязаните цели, а единственото условие за успеха е да не се разсейвате и да не губите времето си със съмнителни предложения за финансови печалби. Проведете разговор, гарантиращ бъдещи материални успехи. Отношенията с по-възрастните ви роднини ще са хармонични, а някой от по-младите ще има здравословен проблем, за щастие преодолим.

Щастливи числа: 4,1,27,16,43,22

 

БЛИЗНАЦИ:

2 юни 2018 – Енергията ви е стабилна и е желателно да се захванете за задачи, които до скоро са ви затруднявали. В партньорските си взаимоотношения може да постигнете добро разбирателство. Пазете се от прикрити неприятели. Нещата зависят от Вас и от готовността Ви сами да си извоювате онова, към което се стремите. Това не винаги е възможно, но на този етап в отношенията ви е постижимо.

Щастливи числа: 2,25,16,39,40,21

 

РАК:

2 юни 2018 – Идеите ви са оригинални. С общи усилия ще се справите. Енергията на месеца подкрепя свободната изява, творчеството и нестандартното мислене, а това са все неща, които ви пасват много добре. Убедителни сте и ще спечелите вниманието на слушателите си днес. Ще се оформят разговори в близкото ви обкръжение.

Щастливи числа: 3,9,16,14,46,4

 

ЛЪВ:

2 юни 2018 – Не забравяйте, че трябва да си починете, доста сте се напрегнали напоследък. Овладейте емоцията бликаща от вас. Все пак, не бързайте с окончателните си заключения, изчакайте още няколко дни и действайте само, ако сте сигурни, че няма да съжалявате. Бъдете реалисти и не мислете негативно за бъдещите си планове, за да не предизвикате сами провал и безизходища. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки.

Щастливи числа: 4,1,18,28,46,30

 

ДЕВА:

2 юни 2018 – Затрудненията ви днес няма да навредят на постигнатото от вас до тук. Така или иначе днес звездите ви обещават късмет с парите. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко. В момента желанието ви е по-голямо от възможностите и събитията няма да се случат много бързо, но независимо от това не бива да се отказвате. Добре ще ви се отразяват водните процедури, плуването, енергийните практики или прекараното сред природата време.

Щастливи числа: 45,22,8,19,39,20

 

ВЕЗНИ:

2 юни 2018 – Неизпълнените обещания са във ваша вреда. Затова пък интуицията ви ще работи невроятно добре. След усилията, положени в предишните дни може да усетите лека умора, дори апатия. Възможно е да влезете в конфликтни ситуации. Покажете, че го цените и сте готови да го приемете отново.

Щастливи числа: 11,16,37,1,14,7

 

СКОРПИОН:

2 юни 2018 – Днес емоционалното напрежение е повишено у мнозина от Скорпионите. В тази връзка е твърде възможно някой да ви извади от трудно поддържаното вътрешно равновесие и да последва ярък конфликт. Избягвайте да влизате в конфликт с човека до себе си. Покажете, че сте задълбочен човек и на вас може да се разчита. Импулсивни сте, всяка дреболия ви прави впечатление. Готови сте да се впуснете в опасни приключения.

Щастливи числа: 4,28,16,41,33,26

 

СТРЕЛЕЦ:

2 юни 2018 – Твърде непостоянни ще сте днес и лесно ще избухвате за дреболии. Трудностите са преодолими като се заемете със задачите си. Освен това и ще харчите философски, дано само да имате по-дълбоки джобове и по-пълни естествено. Други от знака ще поставят началото на нов работен проект. Не рискувайте и не се впускайте в ненужен спор с вашите колеги.

Щастливи числа: 14,4,27,7,25,33

 

КОЗИРОГ:

2 юни 2018 – През събота ще е уместно да отделите време за хората от приятелския си кръг, както и да се заемете с проекти, по възможност творчески ориентирани, които ще реализирате в бъдеще. Не забравяйте, очакват ви положителни промени. Заслужили сте даровете, които идват. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Предстои ви да обсъждате сделка. Бъдете внимателни, не избързвайте, а обмислете още веднъж всичко. Успехът няма да ви избяга. Днес ще ви се наложи да обърнете по-голямо внимание на въпрос, който отдавна интересува околните.

Щастливи числа: 30,32,20,28,23,19

 

ВОДОЛЕЙ:

2 юни 2018 – Отношенията с близките ви са хармонични. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния ви статус. Ще правите нещата методично и по план, и разбира се всичко ще става лесно и бързо. Ще се забави! Заредете се с търпение и не бързайте да го научете сега. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви.

Щастливи числа: 42,20,40,6,34,19

 

РИБИ:

2 юни 2018 – Не споделяйте бъдещите си планове. Все пак приключете започнатото и потърсете отговорите, които ви вълнуват вътре в себе си. Въпреки умората е добре да се справите със служебните си задачи. Само тук може да демонстрирате строгостта си. Намалете малко темпото, правете всичко бавно и с удоволствие.

Щастливи числа: 4,17,3,27,11,15

Източник: znacite.com

Коментари: