editor 03/06/2018
ОВЕН:
3 юни 2018 – С желание сте за повече действие и активност около себе си. Днес може да поставите крайъгълния камък на Вашия подем, да отворите нови врати, да откриете нови хоризонти. Стремежът ви да докажете правотата си на всяка цена едва ли ще получи всеобщо одобрение, но при всички случаи ще стане ясно, че няма да толерирате прояви на авторитарност. Отворени сте за новите идеи, които срещате. Ако запазите спокойствие ще постигнете целта си.

Щастливи числа: 30,2,23,4,8,12

 

ТЕЛЕЦ:

3 юни 2018 – Възможно е да получите приятно съобщение, което да доведе до интересно пътуване. По-следният ще се превърне в стена пред вас, но ще успеете да я прескочите. В неделя е добре да внимавате да не се въвлечете в проблемни ситуации на работното си място, в отношенията с човека до себе си, както и  с хората в дома си. Редно е да сте мотивирани и са действате по целите си. Поставете началото на реализация на новите си идеи, ако сте ги обмислили добре.

Щастливи числа: 43,34,14,5,29,27

 

БЛИЗНАЦИ:

3 юни 2018 – Не ставайте дребнави, пазете се от ревността си, тя ви пречи и в деловата дейност, и в личния ви живот. Изпълнени сте с нови сили. Използвайте шансът си да оправите възникналите недоразумения на работното място. Всяко нещо може да се направи по два начина, лесен и труден. Така организирайте делата си днес, че да Ви стигне времето за всичко, което предвиждате.

Щастливи числа: 41,43,1,10,2,11

 

РАК:

3 юни 2018 – Хубав ден за вас. Ще туширате напрежението, ако поспрете за миг и помислите повече за себе си. Сравнително труден и напрегнат ден, най-вече в отношенията с противоположния пол. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Ако се занимавате с творческа дейност, днес ще сте по-продуктивни от обичайното, само не се поддавайте на мързел.

Щастливи числа: 23,34,26,38,21,11

 

ЛЪВ:

3 юни 2018 – През последните месеци взехте някои погрешни или неправилни решения, но нещата се оправят. Това е период на позитивни идеи и творческо мислене, може да въплътите идеите си в нови проекти. Здравословните проблеми на близък човек допълнително ще ви натоварват, но са преодолими. Ако имате намерение да заминавате зад граница, момента е подходящ. Ако сте предпазливи с обещанията, въпреки трудностите успехът ще бъде с вас.

Щастливи числа: 17,22,38,14,39,20

 

ДЕВА:

3 юни 2018 – Днес вечерта ще сте настроени доста сговорчиво и това сигурно ще изненада всички около вас. В неделя овладявайте твърде силните емоции и не изпадайте в крайности. Финансите ви постепенно ще нарастват и ще продължите да търсите начини за разширяване на дейността си. Няма да ви липсва възможност да се отпуснете. Нервността и при вас е доста висока, а възможностите ви за нейното овладяване са силно занижени.

Щастливи числа: 13,16,7,24,45,10

 

ВЕЗНИ:

3 юни 2018 – Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Бъдете предпазливи към малко познати хора. Днес вечерта ще мислите по сериозни въпроси. Не противоречете на никого на вашето работно място. Изживейте пълноценно днешния си ден, като не се натоварвате с мисли за грижи и проблеми.

Щастливи числа: 33,20,36,4,18,30

 

СКОРПИОН:

3 юни 2018 – Със сигурност може да кажем, че неделя ще бъде един от най-активните дни за Скорпионите. Обмислете добре професионален проект, без да правите прибързани стъпки. Съдбовните показатели за вашия ден подчертават, че с проблеми и с неуспех ще се сблъскат онези Скорпион, които не поддържат твърдо мнение по даден въпрос, а постоянно променят позициите си. Добре ще е в неделя да бъдете по-внимателни, за да не възникнат конфликти с околните – както в дома ви, така и в партньорските и професионалните ви взаимоотношения. Не се колебайте да изкажете мнението си и да дадете съвети на колегите си, които да са в полза на всички.

Щастливи числа: 45,7,44,9,13,27

 

СТРЕЛЕЦ:

3 юни 2018 – Ярки любовни постижения. Днес се ориентирайте към кариерата си. Енергията на месеца подкрепя свободната изява, творчеството и нестандартното мислене, а това са все неща, които ви пасват много добре. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Не разпилявайте енергията си с незначителни занимания.

Щастливи числа: 26,13,24,4,34,8

 

КОЗИРОГ:

3 юни 2018 – Не пренебрегвайте обстоятелство, с което се съобразяват всички около Вас. Нищо не може да ви попречи, ако си изградите правилна тактика. Правилното решение е да наблегнете на укрепването на взривоопасната се емоционалност. Някой определено привлича вниманието ви от известно време. Ако искате да се приближите към въпросната личност, то направете го дискретно. Стремежът да получите предварително цялата информация ще разкрие целта ви. Сигурно има рожденици наоколо или чисто и просто сте намерили повод да празнувате с приятели.

Щастливи числа: 14,0,31,6,18,16

 

ВОДОЛЕЙ:

3 юни 2018 – Вие сте пробивни и можете да осъществите желанията си, ако действате мъдро и внимателно. Моментът е добър да си правите планове за бъдещето, да определите посоки, по които да вървите, да си поставите цели, които искате да реализирате. Предстои Ви да направите решаващата крачка. Нови планове и благоприятни новини ще мобилизират мисълта ви и ще донесат благотворна за вас промяна. Използвайте свободното време за себе си.

Щастливи числа: 17,9,32,23,8,35

 

РИБИ:

3 юни 2018 – Каквато и изненада да ви поднесе съдбата, ще подходите към нея оптимистично – като към възможност, при която ще има голяма вероятност да извлечете максимума от нея. Осигурете си личен периметър – свободата, на която толкова държите. Най-напред това повишава съпротивлението, а освен това могат да ви сметнат за натегачи. Лошо ви настроение във втората половина на днешния ден е временно. През неделя може да се занимавате с бизнес и с финансови дела.

Щастливи числа: 40,13,30,43,18,2

Източник: znacite.com

Коментари: