editor 04/06/2018
ОВЕН:
4 юни 2018 – Ще откриете ваши стари познати, които ще ви обогатят с нови знания и ще ви бъдат полезни. Важен елемент от ежедневието ви започва да се променя. Работата ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Амбициите ви са осъществими, но трябва сериозна работа. По предначертаните си цели действайте последователно.

Щастливи числа: 33,21,12,39,28,7

 

ТЕЛЕЦ:

4 юни 2018 – Материалното ви положение ще се подобри. Не се задълбавайте много в минали неща, че ще си докарате някоя депресия. Остава да си направите списък с всички неща, които трябва да приключите и … започнете. Не се опитвайте да изпреварвате събитията, да хитрувате, вървете по правия път. С каквото и да решите да се заемете днес вършете го с лекота и ще успявате да се справите в необходимите срокове.

Щастливи числа: 25,23,32,9,7,44

 

БЛИЗНАЦИ:

4 юни 2018 – Опитвайте се да вместите желанията си в реални граници, не бъдете прекалено алчни. Ще търсите начини за разтоварване от натрупаното напрежение. Щастието ви се крие в хиляди дребни частички и може би затова така старателно почиствате и се опитвате да въведете ред. Ще достигнете до точно разбиране какво трябва да се промени във взаимоотношенията с околните и при добро желание няма да е трудно да го сторите. На делова среща ще обсъждате детайли в организацията на работа и обмисляте включване на нови хора в изпълнението на задачите ви.

Щастливи числа: 4,9,22,24,13,35

 

РАК:

4 юни 2018 – Ще действате твърде успешно по целите си. Не подхождайте към задачите си формално, ще имате повече успех ако ведро и творчески. Отзовете се на нуждите на близките си, дори това да ви натовари допълнително. Остава да си направите списък с всички неща, които трябва да приключите и … започнете. Това е начин да продължите с по-малко загуби, а може и без такива.

Щастливи числа: 40,13,14,7,11,44

 

ЛЪВ:

4 юни 2018 – Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално, ако това е нужно. Въпреки опитите на хора от деловото пространство да попречат за разгръщането на успеха ви, никой няма да е в състояние да издигне преграда на пътя ви. Не рискувайте по отношение на бизнес и на свързани с финанси дела. Още един месец приключва, но за вас с добри емоции. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Лъвовете през днешния ден.

Щастливи числа: 7,17,2,31,41,20

 

ДЕВА:

4 юни 2018 – Отложете деловите срещи и разговори, ако не сте готови да наложите мнението си. Доста сте амбициозни. Ако планирате да започнете да учите нещо, изчакайте малко. Използвайте го за удовлетворяване на духовните си нужди. Контактите ви ще са интензивни и ще се наложи да обработите голямо количество информация за кратко време.Не е изключено да усетите лека умора, главоболие.Организирайте си почивки на кръгъл час, в които променяйте заниманието си или просто останете за няколко минути със затворени очи.Ще ви подейства освежаващо.

Щастливи числа: 27,34,44,37,7,35

 

ВЕЗНИ:

4 юни 2018 – Градивното и перспективно начало във вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Активизирайте се за ново начало! Ревизирайте досегашните си мотиви за действия и ги заменете с идеи, осигуряващи напредъка ви. Използвайте част от днешния ден за възстановяване на енергетиката и душевното си равновесие. Най-лесният начин е да отделите време за спортни занимания или културни развлечения. Ако нямате такава възможност, то организирайте си среща с приятели, на която няма да се водят никакви сериозни разговори. Ако обаче го направите чрез хитрост и измама, скоро ще пратите огромна цена. Отделете време за почивка, за уединение и равносметка.

Щастливи числа: 6,29,15,12,35,24

 

СКОРПИОН:

4 юни 2018 – Избягвайте неразбирателства с хората в дома си. Осигурете си малко спокойствие днес, за да решите въпросите, които ви притесняват. Трудностите ще ви предпазят от грешки. Даже няма да се вслушат в аргументите, а още по-малко ще ги приемат. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации.

Щастливи числа: 26,1,32,34,40,35

 

СТРЕЛЕЦ:

4 юни 2018 – Може да се справите с всяко положение, използвайки своето чувство за хумор. Издигане в йерархията и повишаване на възнаграждението ви. Няма съмнение, че ще наложите исканията си по актуален за вас въпрос, макар че това може да не се случи точно днес, но със или без ваше знание, по темата ще се дискутира сега. Предстои ви един невероятен, изпълнен със срещи и запознанства ден. Обърнете поглед към себе си и се опитайте да конкретизирате нещата, които ви пречат да се чувствате добре.

Щастливи числа: 6,30,25,26,5,32

 

КОЗИРОГ:

4 юни 2018 – Ще имате посещение, съвещание или друго подобно занимание, което ще ви отнеме повече от предвиденото време. Ще се окажете в центъра на няколко информационни потока и това може да ви завърти в една въртележка, от която няма измъкване. Приятното днес е, че силно интересуващ ви въпрос, чиято реализация сте уговорили почти на сто процента, ще се развие поради нечие активно вмешателство в делата ви. Не са изключени финансови противоречия. Проявете сдържаност и разбиране.

Щастливи числа: 14,1,36,29,3,42

 

ВОДОЛЕЙ:

4 юни 2018 – Намалете контактите и останете в позната обстановка с познати хора, ако е възможно. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Днешният ден ще е подходящ както за пътувания, за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната ви реализация. Ще изпадате в доста сложни ситуации, но в крайна сметка изходът ще е благоприятен за вас. Не позволявайте да се възползват от щедростта и добрината ви.

Щастливи числа: 12,41,26,18,2,35

 

РИБИ:

4 юни 2018 – Акумулирайте енергия. При необходимост проведете деловите си срещи и разговори. Тези резки промени ще бъдат положителни, макар че не е изключено в началото да не ви се стори така и да тръгнете да оказвате съпротива, само и само за да овладеете ситуацията. Непрекъснато ще се налага да пренасочвате вниманието си ту към едно, ту към друго. Положените от вас усилия започват да дават все по-осезаем резултат и радостта ви е напълно заслужена.

Щастливи числа: 0,3,28,13,38,43

Източник: znacite.com

Коментари: