editor 04/06/2018
ОВЕН:
4 юни до 10 юни – Връщате се към миналото, към натрупан опит и го преразглеждате и не без причина, но това трябва да има полезен, стимулиращ ефект. Няма да имате лесна победа, трябва да се борите за обекта на своите чувства. Възможно е дори да преживеете някои загуби. Получават продължение процесите, чието начало е било поставено през миналото лято. Бизнесмените може да разширят дейността си, творците да завършат продукта си и да потърсят начин да го пласират добре. Вие имате свое и го следвате, защото сте уверени, че то е правилно. Най-често ще приключвате започнатото в срок и в края на седмицата ще се поздравите с добри приходи.

Щастливи числа: 2,23,31,3,4,8

 

ТЕЛЕЦ:

4 юни до 10 юни – Може да почувствате духовна близост с личност от противоположния пол. Не позволявайте на вътрешните си страхове да ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.  Бизнесмените ще се преборят с не едно и две препятствия, най-вече от финансов и административен характер, но като истински борци, ще ги преодолеят. В крайна сметка ще укрепите позициите си с допълнителни средства, които на по-късен етап ще се върнат. Част от вниманието ви се премества у дома, за разрешение на битови и имотни казуси, думите ви имат подчертана чуваемост-възползвайте се по оптимален начин. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве.

Щастливи числа: 34,35,4,13,40,46

 

БЛИЗНАЦИ:

4 юни до 10 юни – С интимната си половинка имате възможност да изясните редица въпроси, отнасящи се до текущото ви материално състояние. Подобно отношение трябва да имате и към делата, засягащи дома и децата в семейството ви. Може да споделите с най-близките си едно ново желание. Няма да вземете правилно решение ако не проучите достатъчно добре ситуацията. Сега е моментът да направите нужното, за да повишите доходите си, да спечелите нещо, въпреки че понякога облагите ще идват доста неочаквано или някак- не планирано. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето.

Щастливи числа: 28,36,44,33,37,18

 

РАК:

4 юни до 10 юни – От духовната си връзка с приятел можете да извлечете много сила за решаване на проблемите. Много неща се случват, но не са изключени и някои неприятни изненади. Успехът ви е забележим. Колкото сте по-инициативни в горе-посочените сектори, толкова по-значими ще са успехите ви. Може да си спестите негативни емоции, но което е по-важно, ще ви помогнат да постигнете желаното.

Щастливи числа: 42,11,35,17,8,5

 

ЛЪВ:

4 юни до 10 юни – Грубият подход води до поражение. Спекулациите и финансовите начинания в средата на периода са особено опасни. През настоящата седмица вашият планетен управител Марс преминава от Дева в знака на Везните. Чувствате благоволението на звездите. Не му се давайте, за да бъде прехода по-безболезнен.

Щастливи числа: 11,33,26,35,41,43

 

ДЕВА:

4 юни до 10 юни – Самочувствието и материалното ви благополучие ще се повишат, участвайки в печеливши съдружия ще реализирате поредица от успехи. Социалната ви активност продължава да е много висока, вие сте или в център на събития, или влизате в дебати, които трансформират вашето положение в обществото или поставят на ново ниво връзките ви с важни за вас хора. Добрите дела ще ви носят сигурност и благополучие за в бъдеще, не го забравяйте. Най-вероятно е да я получите. Вие по-добре знаете за тях.

Щастливи числа: 29,20,6,45,21,27

 

ВЕЗНИ:

4 юни до 10 юни – Бъдете естествени, само така може да ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да ви простят някои малки прегрешения. Перспективите са добри, бюджетът ви се стабилизира. Действате по правилата, но вътрешно искате съвсем друго. За съжаление, хладната ви практичност може да създаде допълнителни проблеми докато не си позволите да чувствате това, което правите. Лавина от дребни проблеми може да ви залее и ако не се организирате добре може да останете под тях дълго време. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас.

Щастливи числа: 22,0,5,18,38,46

 

СКОРПИОН:

4 юни до 10 юни – Това е период за изпълнение на желанията ви. Имате насъбрана емоционална енергия в душата си и е важно да я изкарате навън, да споделите това, което ви мъчи. Ако все пак това се случи и „пробие“ вид негативизъм или недоразумения, после трудно ще бъдат стопирани. Онези, чиято работа е свързана със социални контакти може да завържат много полезни връзки. Може да проявите интерес към Дева, Козирог или Телец.

Щастливи числа: 26,12,8,41,35,40

 

СТРЕЛЕЦ:

4 юни до 10 юни –   Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите. Дните ви ще са напрегнати и изискванията към вас ще растат, но е сигурно, че усилията ви няма да са напразни. В главата ви се раждат нови мисли и желания. Здравословният начин на живот изисква да балансирате енергиите с повече плодове, зеленчуци, движение, усмивки и любов.

Щастливи числа: 26,5,29,36,0,22

 

КОЗИРОГ:

4 юни до 10 юни – В този ред на мисли ще пренасочите търсенията си в сфери, близки до интересуващите ви и с помощта на хора с влияние ще се ориентирате правилно в обстановката. Повече време трябва да намирате за себе си и за собствените си интереси, това възвръща душевното ви равновесие. Периодът е благодатен по отношение на професионалната ви реализация и на кариерата, която градите, но от средата до края на настоящата седмица се въздържайте да се впускате в действия и да взимате важни решения в тази сфера. Ежедневието ви е много натоварено, но и резултатно. Каквото и да е, шансовете да спечелите нещо значимо са повече от големи, особено, ако целенасочено действате в тази посока.

Щастливи числа: 27,26,14,3,4,12

 

ВОДОЛЕЙ:

4 юни до 10 юни – Навлизате в добра форма, смъкването на килограми прави жените от този знак много щастливи. Причината може да е някакъв подарък от съдбата, тайна и сбъдната мечта, може да е уреждане на имуществени казуси, включително- премествания, ремонти, уреждане на покупко-продажби, наследства и т. Това пряко може да се отрази на имиджа ви и да повиши статуса ви, в друг вариант- самите вие заемате нова длъжност, сменили сте средата си на съществуване, а в нея- имате шанс да откриете „своето място“, да се почувствате в свои води и щастливи. В работата може да ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Може да ви се наложи да обучавате по-млади.

Щастливи числа: 43,30,42,5,28,22

 

РИБИ:

4 юни до 10 юни – В края на седмицата хазартната ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не. Отношенията между членовете на вашето семейство и близки роднини стават по-топли и доверителни. Децата ви поемат по своя път на развитие и това е нещо, което трябва да приемете с разбиране. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да ви направи нервни и сприхави. Затова пък до вас има хора, които ви обичат и ви подкрепят със съветите си. Лобито ви сред власт имащите е силно и това ще увеличи мощта ви. Тези ви умения ви извеждат напред и претенциите ви за лидерското място са напълно основателни.

Щастливи числа: 28,24,42,14,40,32

Източник: znacite.com

Коментари: