editor 05/06/2018
ОВЕН:
5 юни 2018 – Много енергични и активни в изявата си, Овните ще се насочат към реализация на целите си, но денят се оказва сложен. Като цяло днешния ден е рисков за отношенията, които поддържате: избягвайте да влизате в конфликти с колегите, с приятелите си и с хората край вас. Постарайте се да изпълните ангажиментите си към хора, с които за в бъдеще ще работите съвмесно. Същото се отнася и за сключване на съдружие, за съвместна реализация в бизнеса, или за действия по лични цели. Днешният ден ще е благоприятен за сключване на важни договори или водене на сериозни преговори с потенциални бъдещи съдружници.

Щастливи числа: 15,27,36,25,22,37

 

ТЕЛЕЦ:

5 юни 2018 – Привидната ви стабилност на работното място няма да попречи да имате неприятни срещи, които ще ви ядосат и ще съсипят днешния ден ви. По-добре отложете планираните делови разговори, за да не проличи вашето раздразнение. При делова среща не говорете повече от позволеното. Това ще се случи в близко бъдеще без усилията ви. Не очаквайте, че ще разрешите до края на днешния ден възникналите финансови проблеми. Напрегнат ден – не пътувайте и внимавайте да не възникнат неразбирателства в отношенията ви.

Щастливи числа: 20,42,3,13,12,25

 

БЛИЗНАЦИ:

5 юни 2018 – Днешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Домът Ви също има нужда от обновяване, но на атмосферата. Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните. Днес си почивайте и се погрижете да задоволявате собствените си потребности; вършете нещата, които обичате да правите. От вас зависи да прекратите опитите още в самия им зародиш.

Щастливи числа: 42,5,33,30,26,3

 

РАК:

5 юни 2018 – Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви. Ще се наложи да се занимавате с някакви сложни въпроси. Ще намерите логично решение на проблем, който ви занимава в последно време. Творческият ви потенциал е силен и възприемате идеите си като изключително полезни и приложими. Състоянието на някои от знака е повече от продуктивно, а с разрешаването на проблеми ще е възможно да се справите още днес.

Щастливи числа: 0,23,21,24,19,6

 

ЛЪВ:

5 юни 2018 – Личните неудобства са характерни за Лъвовете в вторник, което едва ли ще предизвика някакви сътресения през днешния ден ако избягвате конфликтите. Хубав ден за професионалните ви изяви и за партньорските взаимоотношения, в които участвате – както за личните, така и за тези в бизнеса. Дошло е времето за заслужено възнаграждение и повече грижи за себе си. Моментът е подходящ за професионални изяви и за реализация на проекти, но при условие че са добре обмислени и планирани. Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай.

Щастливи числа: 1,10,5,46,21,8

 

ДЕВА:

5 юни 2018 – Малко повече релаксация и общуване с приятни хора са ви от полза. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. Днешният ден Ви позволява да се вгледате в себе си и да осъзнаете грешките си. Днес сте изпълнени с желание за работа. Днес не действайте прибързано, особено ако се касае за деловите решения.

Щастливи числа: 2,31,0,38,14,40

 

ВЕЗНИ:

5 юни 2018 – Не се обвързвайте с обещания за търговска дейност. Ако е възможно отклонете визитата. Ако не овладеете събитията ще последва разправия. Тук се очертава сериозно раздвижване, което несъмнено ще доведе до промени. Финансовото ви състояние може да се влоши.

Щастливи числа: 28,2,20,35,38,11

 

СКОРПИОН:

5 юни 2018 – Бъдете по-премерени в думите си, особено пред шефовете, но недейте да бъдете лицемерни. Днешният ден не е подходящ за твърде активна комуникация. денят е добър за вас, тъй като ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Споделете с близките си и се вслушайте в мнението им, което ще е достатъчно обективно. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи.

Щастливи числа: 27,41,2,25,44,31

 

СТРЕЛЕЦ:

5 юни 2018 – Бъдете по-решителни, колебанията само ще провалят плановете ви. Работата ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Деловите срещи няма да ви донесат успех. И вие разполагате с много добри възможности за удовлетворителна реализация на набелязаните цели, а единственото условие за успеха е да не се разсейвате и да не губите времето си със съмнителни предложения за финансови печалби. Избягвайте да действате импулсивно.

Щастливи числа: 20,36,4,32,0,22

 

КОЗИРОГ:

5 юни 2018 – Може днешния ден да е изпълнен с повече напрежение поради планетната конфигурация на небето. Може да обсъдите неяснотите с колегите си, но не забравяйте, че те може да са точно толкова озадачени, колкото и вие. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Очаква Ви финансова стабилизация и широк поглед върху бъдещето Ви. Предстои ви стабилизация и укрепване на деловите позиции и на финансовата сигурност.

Щастливи числа: 39,33,5,7,17,22

 

ВОДОЛЕЙ:

5 юни 2018 – С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Вторник може да се определи като труден и неприятен, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Ще имате възможност да започнете някакво задочно или дистанционно обучение в област, различна от актуалните ви занимания и изискваща творческо мислене. В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Подвластни сте на емоцията.

Щастливи числа: 39,13,26,38,1,42

 

РИБИ:

5 юни 2018 – Само гледайте д ане забравите къде се намирате, особено ако нямате GPS. Имате на кого да разчитате в днешния ден. Не е във ваша полза да изяснявате отношенията с колегите си. Открийте своето тихо място за отмора, далече от дразнители и лоша енергия. Успешен ден с добри възможности за реализация на целите при условие, че следвате пътя на личните си намерения.

Щастливи числа: 39,31,6,16,25,22

Източник: znacite.com

Коментари: