editor 09/06/2018
ОВЕН:
9 юни 2018 – Смело се заемете с новите си задачи, които ще ви донесат успех. Активен ден, характерен със стабилност, без съмнения и лоши мисли относно бъдещето. Разсеяни сте и имате нужда от разтоварване. Не се доверявайте на всичко, което чуете, голяма част от съобщенията са просто “въздух под налягане”. Причините в много случаи са лични противоречия, които ще преминат доста остро.

Щастливи числа: 19,9,29,41,4,34

 

ТЕЛЕЦ:

9 юни 2018 – В противен случай съдбата не би ви спестила бурните емоции, които в повечето случаи изтощават. Обърнете внимание и на хората от приятелското си обкръжение и от групите, в които участвате. Днес се изолирайте и да се отдайте на задълженията си на работното място. Във ваша полза е да защитите себе си и позицията си с всички коректни средства. Страхотен ден очаква Телците, занимаващи се с бизнес. Ще ви е необходимо време, за да възприемете правилата и изискванията на средата, но бързо ще се адаптирате и ще сте достатъчно пълноценни.

Щастливи числа: 1,42,11,19,29,38

 

БЛИЗНАЦИ:

9 юни 2018 – Ще намерите логично решение на проблем, който ви занимава в последно време. В дейността си утре разчитайте на помощ от приятели и колеги. Прекарайте вечерта в приятна компания. Днешният ден ще е подходящ за професионални изяви. Киселата ви физиономия и безпричинните страхове няма да ви помогнат.

Щастливи числа: 33,40,43,2,38,46

 

РАК:

9 юни 2018 – Днес сте разсеяни, но с повече усилия успехът ще бъде с вас. Днес е възможно някои от вас да пътувате или да поддържате контакти с хора в чужбина. Многообещаващ още от сутринта ден. Мнозина от зодията ще проведат особено успешни контакти в обществените среди, които в едни случаи засягат предстояща финансова реализация, а в други уреждат нов статут в съвместни професионални ангажименти. Без колебание анализирайте постигнатото и преценете нивото, което сте достигнали. Направете бъдещите си планове.

Щастливи числа: 35,6,26,2,8,5

 

ЛЪВ:

9 юни 2018 – Имате шанс да подобрите материалното си състояние или да създадете стартова площадка за бъдещите успехи. През събота може да се отдадете на спорт и на хобитата си. Не се отказвайте от най-смелите си цели. Едно от условията за напредък е да имате лично мнение и да го отстоявате. Това ще засегне по-сериозно осъществяването на деловите ви начинания.

Щастливи числа: 20,2,42,18,25,8

 

ДЕВА:

9 юни 2018 – Абстрахирайки се от маловажните за вас неща, ще пристъпите към изпълнение на задачи, свързани с бизнеса, образованието и пътуванията ви. Девите разчитащи на собствени възможности ще се реализират чудесно през днешния ден. Много от времето си ще посветите на творчески и самостоятелни занимания. Щастието ви се крие в хиляди дребни частички и може би затова така старателно почиствате и се опитвате да въведете ред в мислите си. Доста по-активни и по-наблюдателни сте от обикновено.

Щастливи числа: 15,43,18,7,17,45

 

ВЕЗНИ:

9 юни 2018 – С каквото и да се захванете днес ще го довършите. Звездите ви предупреждават да не се занимавате с тежък физически труд и да не участвате в колективни проекти. Отнасяйте се рационално към нещата, бъдете практични. Не пътувайте. Не проявявайте ревност или собственическо чувство, за да не си създадете излишни проблеми.

Щастливи числа: 19,1,16,34,32,11

 

СКОРПИОН:

9 юни 2018 – На приемайте твърде ентусиазирано оферти за промяна на служебния ви статус. Помислете за нови възможности, чрез които да обогатите знанията си. На моменти ще имате нужда от подкрепа, която няма да ви бъде отказана. Не се претоварвайте и си почивайте достатъчно в събота. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Щастливи числа: 19,43,32,14,30,39

 

СТРЕЛЕЦ:

9 юни 2018 – Мнозина от Стрелците са зависими от хора и ситуации, които се превръщат в преграда за реализация на целите им, а появилата се от това стечение на обстоятелствата нервност, опитва да блокира опитите им да действат успешно. Опитайте се да създадете баланс между възможностите и желанията си. Ще ви поверят ръководството на общ проект и ще приемете предизвикателството да създадете нещо ново, от полза на повече хора. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Постарайте се да избегнете ненужните разговори.

Щастливи числа: 4,13,1,27,32,43

 

КОЗИРОГ:

9 юни 2018 – Не налагайте волята си с инат и агресия, особено на вашето работно място. Поне подходете творчески към онова, което правите. Ще имате сили да се справите с всичко, което занимава мислите ви. През периода пред вас е вероятно да се отворят нови възможности в тези сфери. В отлично настроение сте и най-вероятно ще се справите блестящо.Просто аргументите ви са неустоими.

Щастливи числа: 20,5,33,39,22,42

 

ВОДОЛЕЙ:

9 юни 2018 – Фокусирайте се върху това да сте спокойни и в мир със себе си. В дейността си днес разчитайте на помощ от приятели и колеги. Също така не критикувайте публична личност, рискувате да влезнете в противоречие с някого. Стагнацията е временна. За момента е важно да не се поддавате на нервността си. Предстои раздвижване.

Щастливи числа: 4,44,0,40,43,11

 

РИБИ:

9 юни 2018 – През последните месеци взехте някои погрешни или неправилни решения, но нещата се оправят. Прекалено сериозно, прекалено отговорно и прекалено важно го раздавате. Някои от зодията ще си позволят да лъжат в обществените среди за нещо, което ще им създаде доста неприятности през следващите дни. Събота няма да е труден ден и не е изключено да останете очаровани, поради интересни ситуации. В желанието си за изява и напредък сте склонни към прибързани постъпки и рискови решения, което е потенциален източник на неприятности.

Щастливи числа: 42,9,16,3,28,27

Източник: znacite.com

Коментари: