editor 11/06/2018
ОВЕН:
11 юни 2018 – Освен професионалните ангажименти, утрешния ден подчертава, че ще отделите достатъчно време и за контакти в обществото. Обсъждайте ги смело. За доста от знака е характерна и промяна във възгледите. На делова среща ще обсъждате детайли в организацията на работа и обмисляте включване на нови хора в изпълнението на задачите ви. Постарайте се да не допускате финансови загуби.

Щастливи числа: 34,7,38,25,5,40

 

ТЕЛЕЦ:

11 юни 2018 – Понеделник е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Не показвайте задоволството си от започнатото. Вашето желание за постигане на материално благополучие ще скрие от погледа ви истинското положение на нещата. Не е изключено да се отдадете и на някоя авантюра, макар че е малко вероятно тя да прерасне в нещо повече. Ще завършите започнатото до края на днешния ден.

Щастливи числа: 36,43,18,41,37,34

 

БЛИЗНАЦИ:

11 юни 2018 – Днешният ден ще е идеален за провеждане на срещи и разговори, както и за нови делови запознанства. Ще се сблъскате с проблеми, които са предизвикани от ваши грешки и нежелание да приемете съвети от страна на колегите си. Ще получите някакви привлекателни предложения, свързани с почивка или пътуване. Не пренебрегвайте тези, които по принцип смятате за незначителни. Вие сте точно хората, на които околните разчитат за важни въпроси и няма да ги разочаровате.

Щастливи числа: 5,26,37,4,15,14

 

РАК:

11 юни 2018 – Добре е да не се занимавате с маловажни неща. Възможно е да Ви се обади приятел, когото отдавна не сте чували, или просто да прекарате повече време в приказки по телефона. Не обсебвайте хората. Стабилизирайте без да се бавите финансовото си състояние. Прибързаността е във ваша вреда.

Щастливи числа: 19,46,11,1,33,43

 

ЛЪВ:

11 юни 2018 – Луната е във воден знак – плуването, водните процедури и релаксацията ще ви се отразяват добре. Успехът е с работещите в сферата на търговията, които имат възможност да реализират успешни сделки от собствено производство. Очертават се доста ангажименти. Както винаги всяко правило си има изключения. Стабилизирайте материалното си състояние.

Щастливи числа: 14,21,28,9,0,26

 

ДЕВА:

11 юни 2018 – Не пропускайте да се заемете със задачите си. При възможност излезте сред природата. Лесно ще стигате до общи решения и това ще ви носи радост. Днешният ден ще е добър както за изяви в професионално отношение, така и за постигане на  разбирателство и взаимност в партньорските ви взаимоотношения. В едни случаи те засягат взаимоотношенията с интимния партньор, а за други от зодията се отнасят към други сфери от личния живот.

Щастливи числа: 15,9,11,1,44,37

 

ВЕЗНИ:

11 юни 2018 – Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Едва ли ще се случи нещо романтично днес. Не се опитвайте да спорите с началника си, само ще ви развали настроението. Везни ще бъдат напълно удовлетворени днес от двойната победа, която ще завоюват в сферата на интересите си. Внимавайте, дръжте нещата под контрол.

Щастливи числа: 43,28,8,39,9,41

 

СКОРПИОН:

11 юни 2018 – Днес ще гледате философски на света и всичко ще ви се струва лесно и постижимо. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Добре ще е да избягвате да влизате в конфликти с хората в дома си и с любимите си същества. Ще имате шанса да подобрите материалното си положение благодарение на комбинативността и бързината си. През периода се движете повече, уреждайте си срещи и кратки пътувания, оказвайте внимание на хората от близкото си обкръжение.

Щастливи числа: 36,2,24,0,16,12

 

СТРЕЛЕЦ:

11 юни 2018 – Работете уверено и спокойно. Лесно ще се вдъхновявате от неясни идеи, а това ще ви струва твърде скъпо. Идвате от безкрая и затова натам сте се устремили, как няма да сте философи и търсачи, носители на факела на знанието. Появата на препятствия може ви обърка плановете, но ви пази, ако сте се захванали с рисковани начинания. Интуитивно усещате как да се справите с проблемите.

Щастливи числа: 22,24,35,9,2,19

 

КОЗИРОГ:

11 юни 2018 – Днешният ден ще е добър за професионални изяви и за срещи с приятели, както и да извършите планирани промени по отношение на бизнеса си и във финансовата област. Ако имате възможност вечерта си организирайте среща с приятели извън дома. Днешният ден е чудесен за Козирозите. Отложете срещите си и избягвайте новите запознанства. Светът е вашето огледало, ако му се усмихвате, и той ще ви се усмихва, ако му се мръщите, и той ще ви се мръщи.

Щастливи числа: 8,2,39,18,3,33

 

ВОДОЛЕЙ:

11 юни 2018 – Известие ще стане причина за големи промени в личния живот и на работното място. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. През понеделник напрежението ще е високо – не е време за пътувания,  за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Заемете се с дейности, които изискват движение. Отложена среща или неспазена уговорка ще ви принуди да изоставите текущите си задачи и да се заемете с нещо друго.

Щастливи числа: 19,3,37,25,41,46

 

РИБИ:

Източник: znacite.com

Коментари: