editor 11/06/2018
ОВЕН:
11 юни до 17 юни – За сега е полезно да знаете, че е важно да си изградите план-график, който да преследвате, съответно- кои са мечтите ви, в какво искате да вложите този уникален шанс, който ще се настани в живота ви и ще прораства, благодарение на действията ви, но и на късмет, подкрепа, които ще ви съпътстват…. Подхвърлена информация може да ви насочи към нови идеи. В подкрепа на идеите си, ще привличате на своя страна хора с добри позиции в обществото. В живота ви може да влязат нови хора. В друг вариант- пътувате, променяте жителството си, место-живеенето си.

Щастливи числа: 24,17,19,22,3,13

 

ТЕЛЕЦ:

11 юни до 17 юни – Освободете се от мисли, които ви връщат назад. Това е напълно излишно. Независимо от съблазните намирате сили да се откажете от ненужното докато е време и да следвате високата цел, която сте си поставили. Трябва да сте търпеливи, да не изпреварвате събитията. Може да се замислите за нещо, което до този момент сте пренебрегвали.

Щастливи числа: 8,24,28,22,35,32

 

БЛИЗНАЦИ:

11 юни до 17 юни – Няма да ви липсват вълнуващи запознанства и нежни чувства към хора, не подозиращи за тях. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. До средата на настоящата седмица и към края й като цяло периодът за вас ще е много добър и благодатен по отношение на любовния ви живот. Може би се нуждаете повече от лични контакти с образовани хора, културни мероприятия и не на последно място от духовна храна. Дори и да не допадне на някой разбирането ви за управление и бизнес, поне ще бъдете сигурни, че интересите ви са защитени и ще заявите намерението си за победа.

Щастливи числа: 16,27,14,26,2,37

 

РАК:

11 юни до 17 юни – От полза ще ви бъдат познанствата с хора, ползващи се с доверие в обществото и в интересуващите ви среди. Чрез тях ще получите информация, която ще ви помогне и направи по-адекватни в една ситуация. Сега е важно да не пропускате шансовете си и отговорно да продължите напред. Много е важно на какви хора се опирате и чий опит използвате. Умората ви също ще е голяма. В живота ви може да влязат нови хора.

Щастливи числа: 1,23,38,17,39,35

 

ЛЪВ:

11 юни до 17 юни – Края на седмицата да се окаже пограничен период, между доброто и лошото. В него вие залагате едното или другото, в зависимост от чувствата, които изпитвате към околните. Очакват се резки промени в емоционалните отношения. . Не се опитвайте да носите много дини под една мишница, няма да успеете. Опитайте се да реагирате адекватно на обстановката и събитията. Добро развитие на делата ви и един проблем по-малко.

Щастливи числа: 28,8,4,5,31,11

 

ДЕВА:

11 юни до 17 юни – . С каквото и да се захванете, го свършвате. Ако нямате, но желаете, периодът е особено подходящ да се сдобиете с такова…. Не трябва да се занимавате с рисковани дейности. Това е напълно излишно.

Щастливи числа: 22,14,45,4,15,38

 

ВЕЗНИ:

11 юни до 17 юни – Любимият човек ви подкрепя. Това ви дава сили да продължите уверено напред. През следващите дни бъдете по-внимателни към себе си, не си позволявайте излишна показност и неспособност да се владеете. Във ваша власт е да насочвате събитията в посоката, която желаете – социална, професионална и лична, за това бъдете добронамерени. Навлизате в интересен период, всеки ваш ангажимент отваря по една нова врата пред вас. През тази седмица може да пътувате, да работите с хора в чужбина и да учите успешно.

Щастливи числа: 44,12,29,38,39,42

 

СКОРПИОН:

11 юни до 17 юни – Моментът няма да е особено подходящ за рисковани и безразсъдни действия – и без това не е присъщо за представителите на вашия зодиакален знак. През периода силно ще се активизирате – с лекота ще привличате симпатиите на околните и ще постигате разбирателство и хармонични отношения. Звездите изискват да обновите връзките си- като ги надградите, развиете с общи и по-далечни цели, например решение за съвместно съжителство, брак или друг творчески, съвместен проект и т. Ако намерите начин да си ги осигурите, всичко е наред. От вторник Венера-вашата покровителка ще транзитира през Скорпион, ще ви концентрира върху конкретни и подчертано практични цели, ще влагате много страст, а понякога и вид стратегия, за да ги постигнете и можете да извършите своеобразен пробив, дори да разчитате на събитие, което граничи с подарък от Съдбата.

Щастливи числа: 23,21,38,7,6,2

 

СТРЕЛЕЦ:

11 юни до 17 юни – Работете и не очаквайте чудеса. В отношенията си със семейството има много какво да се желае от вас. През тази седмица можете да ескалират ключови събития, които да се отразят на социалния ви статус, някой от тях ще са продуцирани от собствената ви инициативност и високи амбиции, а други- ще са под формата на кулминация на вече създадени тенденции. Вие имате завиден късмет, който ще ви съпътства за дълго напред. Трудолюбието и устремеността ви са качествата, които ви отличават и довеждат възможностите при вас.

Щастливи числа: 37,24,29,14,1,6

 

КОЗИРОГ:

11 юни до 17 юни – Добре ще ви се отразяват медитациите, заниманията с йога, пребиваването сред природата. Резултатите ще ви обнадеждят и с активни действия ще работите за положителните промени в живота си. Вашата сърдечност, чувството ви за хумор са най-свежото нещо. Силна фокусна точка са хора близки до сърцето ви- от деца до партньори, изглежда, че около тях ескалират някакви трансформации, които рефлектират и върху вас самите. С партньорите си ще градите общи планове за бъдещето, следвайки разбиранията и целите си.

Щастливи числа: 32,17,1,11,39,37

 

ВОДОЛЕЙ:

11 юни до 17 юни – Грижете се добре за здравето си: не се претоварвайте, пазете се от травми. Заради семейни дела може да загърбите удоволствията. Връщате морален или материален дълг. От разбирателството с партньора ви зависи как се справяте с един общ проект. От него можете да извлечете значителни средства, така че колкото по-бързо започнете работа над него, толкова по-добре. Звездите се грижат за вас и вашите нужди. Не се срещайте с хора, които предизвикват във вас противоречиви емоции.

Щастливи числа: 31,29,16,18,32,46

 

РИБИ:

 11 юни до 17 юни – Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да ви натежи. Настоящата седмица няма да е подходяща както за пътувания, така и за изяви в професионален план. Навлизате в интересен период, всеки ваш ангажимент отваря по една нова врата пред вас. Добре е да избягвате да се въвличате в конфликтни ситуации и да се стремите с разум да постигате разбирателство с околните: представителите на вашия знак най-добре от всички умеят да правят това. Опитайте се да бъдете реалисти и вниквайте по-дълбоко в чуждите нужди и желания, така може да разберете, че не сте единствените хора, които имат проблеми.

Източник: znacite.com

Коментари: