editor 12/06/2018
ОВЕН:
12 юни 2018 – Не се отказвайте. Ще общувате с различни хора и първоначално това ще ви хареса, но в един момент ще ви изтощи. Ще успеете да дадете воля на дълбоко таени чувства, но дали някои ще ви възприеме на сериозно.Трябва да издебнете подходящия момент. Може да имате някакво притеснение относно домашни ангажименти. Много е вероятно да видите стар приятел в нова светлина.

Щастливи числа: 37,23,15,3,33,21

 

ТЕЛЕЦ:

12 юни 2018 – Част от вас ги очакват резултатни занимания днес. Лъжлива информация, капани на недоброжелатели или вашето нежелание да се съобразявате със здравия разум може да ви попречат да се възползвате от благоприятна възможност. Това е прекрасно, но не злоупотребявайте с него. Разрешете стари професионални проблеми, които не търпят отлагане. Не го пренебрегвайте.

Щастливи числа: 4,9,25,27,20,0

 

БЛИЗНАЦИ:

12 юни 2018 – Внасяйте творчески подход в рутинните си занимания, забавлявайте се!. Не се колебайте да изкажете мнението си и да дадете съвети на колегите си, които да са в полза на всички. Последните се свързват с деловите среди, където не се изключват остри противоречия с потенциални бъдещи партньори. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Решаване на битов или друг възникнал проблем.

Щастливи числа: 45,6,21,5,4,25

 

РАК:

12 юни 2018 – В състояние сте да спечелите симпатиите дори на хора, които принципно отбягват присъствието ви. Всичките ви професионални идеи ще бъдат подкрепени, ако ги поутреете без опит да наложите мнението си. Oбещайте на хората, които ви подкрепят, че ще споделите с тях приходите си. Възможно е подобряване на финансовото състояние. Отнесете се отговорно към себе си. Много делови задачи се очертават за Раците през днешния ден.

Щастливи числа: 7,2,13,33,41,18

 

ЛЪВ:

12 юни 2018 – Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Не се доверявайте при първата ви среща, ако не сте виждали очи в очи до сега. Днешният ден е подходящ най-вече за занимания с творчески проекти, със спорт, с изкуство и медии, както и да посветите часове на децата и на любимите си хора. Сблъсъкът с проблеми определено ще мотивира усилията ви за постигане на целите, а при някои се очертават явни партньорски противоречия, които също ще доведат до този резултат. Въздействащи сте и отношението на околните спрямо вас може да предизвика прояви на ревност у любимия човек.

Щастливи числа: 3,14,8,0,4,41

 

ДЕВА:

12 юни 2018 – Преговорите и контактите ще преминат в условията на пълно разбирателство и ще спомогнат за още по-изразителната ви стабилност. Особено положителни са вторите, които предоставят шанс за разгръщане в нова делова посока. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Водните процедури ще ви се отразяват добре. Може да чуете и някои критики, но като цяло ще бъдат възприети благосклонно. Временни материални затруднения, които може и да заобиколите, но всичко зависи от вас. Пазете се от некоректни хора, които сте предизвикали с действията си и манията си за величие, избликнала в неочакван момент, който сте забравили.

Щастливи числа: 6,22,15,7,24,33

 

ВЕЗНИ:

12 юни 2018 – На практика през първата половина на днешния ден ще Ви върви, но след това влиянието на позитивните тенденции ще тръгне към спад. Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Вторник не е еднозначна за Везните. Работата ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията.

Щастливи числа: 37,40,39,3,25,44

 

СКОРПИОН:

12 юни 2018 – Бъдете дружелюбни и не отказвайте помощта си, в случай, че ви я поискат. Спомнете си, че нещата, които правим, трябва да носят радост, ако искаме да се чувстваме добре. Финансовата ви сполука е гарантирана. Разговорите с околните ви носят удовлетворение, а и те постоянно търсят вашата компания. Анализирайте действията си и бъдете внимателни в думите си.

Щастливи числа: 14,32,34,26,0,9

 

СТРЕЛЕЦ:

12 юни 2018 – Ярката делова изява и изразителният материален успех са характерни белези за изявата Ви през вторник. Разрешете сериозните делови проблеми, които Ви подтискат и депресират в продължение на няколко дни. Черпите енергия от природата и околните, за това бъдете добронамерени към онези, които не споделят мислите и намеренията ви. Докажете, че сте способни да ги преодолеете. Промените, наложени от началниците ви, изобщо няма да ви харесат.

Щастливи числа: 15,25,10,32,0,21

 

КОЗИРОГ:

12 юни 2018 – Действията ви, колкото и да са добронамерени, може да бъдат преценени неправилно като опит да узнаете чужди тайни или да се бъркате в нечия работа. Трябва ви малко повече време, за да довършите нещата. Няма да скучаете. Може да си поставите и по-важни задачи. Планирайте деловите си ангажименти за по-дълъг период. Оставяйки се на течението, рискувате да си довлечете някои неприятности.

Щастливи числа: 4,12,39,37,19,21

 

ВОДОЛЕЙ:

12 юни 2018 – Важен фактор в случая е да прецените коя от приложимите тактики ще е най-ефективна. Пазете се от рискове, които могат да ви стоварят големи неприятности. Не се разпилявайте в много посоки, а правете нещата последователно. Те ще развалят настроението ви. Изведнъж ще се появят куп неща, които трябва да свършите.

Щастливи числа: 3,36,12,35,29,31

 

РИБИ:

Източник: znacite.com

Коментари: