editor 13/06/2018
ОВЕН:
13 юни 2018 – В днешния ден на пълнолунието избягвайте конфликтите и взимането на крайни решения, особено по важни за вас въпроси. Проявете по-голяма сериозност. Това е един от трудните дни за Овните, особено в личните взаимоотношения. Може да възникне порив да се облечете и да се отправите на път. Не предприемайте никакви кардинални промени на динамичния си стереотип под външно влияние.

Щастливи числа: 44,31,17,3,28,39

 

ТЕЛЕЦ:

13 юни 2018 – Днес вечерта отделете за себе си и онези, без които не можете. Предстои етап за промени службата. Днешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Носители сте на прогреса и другите трябва да се съобразяват с вас. Важно е да се знае, че ако нещата не се случат според предварителните планове то не е по ваша вина.

Щастливи числа: 25,34,8,31,46,1

 

БЛИЗНАЦИ:

13 юни 2018 – Податливи сте на влияние отстрани и на бързо съгласие с чуждото мнение. Това ще ви подтиква към реализация и не на последно място към логични действия. Не планирайте важни делови срещи и не влизайте в спор с никого. Не пропускайте шанса си да постигнете материални успехи. Ситуацията ще разгневи мнозина от родените в знака, и ще е причина за някой промени.

Щастливи числа: 12,22,17,29,13,0

 

РАК:

13 юни 2018 – Успех се очертава и при осъществяване на личните ви цели, тъй като шансът ви в личен план е силен. Контролирайте емоциите когато е необходимо. Не пътувайте, защото сте прекалено нервни и агресивни от сутринта. Опитайте се да подложите трудните решения на публично обсъждане. Ще установите, че всички са заинтригувани, а на вас се пада възможността да ръководите процеса и колектива. Щастието ви се крие в хиляди дребни частички и може би затова така старателно почиствате и се опитвате да въведете ред в мислите си.

Щастливи числа: 31,44,5,37,24,18

 

ЛЪВ:

13 юни 2018 – Възможно е да получите интересни новини от далечни роднини или стари приятели. Седмицата носи разнообразие и равновесие на силите, не пропускайте случая да направите няколко добри контакта. През всичко това ще преминат успешно Лъвовете. Разговорите за финансова подкрепа ще бъдат удовлетворени. Това задължително следва да направите чрез срещи, разговори и консултации. Светът ще се опита да ви сътрудничи.Важните неща, обаче свършите още сутринта, защото по-късно може и да не ви остане време за това.

Щастливи числа: 23,46,2,19,42,28

 

ДЕВА:

13 юни 2018 – Момент за вътрешна равносметка. Трудностите, които ще се изпречат на пътя ви, ще станат причина за разногласия на работното място. Отделете време на приятелите си, на спорта и на хобитата си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени. След време ще имате възможност да се възползвате от концепциите, които си изграждате сега.

Щастливи числа: 46,27,45,7,5,18

 

ВЕЗНИ:

13 юни 2018 – Не губете възможност да промените живота си към по-добро. Още от сутринта ще имате доста телефонни разговори и писма, които ще чакат отговор. Не търсете недотатъците, търсете предимствата, в каквато и ситуация да попаднете. Ако някой ви засегне сте готови за отговорите заядливо, създавайки повод за конфликти на работното си място. С детайлите ще се справяте междувременно.

Щастливи числа: 42,25,20,17,33,27

 

СКОРПИОН:

13 юни 2018 – Така ще свършите много повече. Сряда ще е нервна и неприятна за онези Скорпион които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Открито ще изразите чувствата и емоциите, които Ви владеят и няма да съжалявате. В бизнеса срещате влиятелна подкрепа. Не се колебайте излишно относно определен проблем, а действайте смело и решително.

Щастливи числа: 17,15,21,10,34,26

 

СТРЕЛЕЦ:

13 юни 2018 – Ново начало и нов начин на мислене. Ефектът ще е вълнуващ. Някой ще ви занимае с грижите си. Също така не градете хипотези, рискувате да поемете в неблагоприятна посока. Опитайте да се владеете и преодолейте лошото си настроение.

Щастливи числа: 11,25,0,43,23,33

 

КОЗИРОГ:

13 юни 2018 – Предпазвайте се от измами и заблуда, както и от ласкатели. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Ако сте разсеяни, по-добре не взимайте важни решения и не обсъждайте финансови инвестиции. Мъжете от знака не е изключено да съумеят да се справят с отдавна възникнал проблем, който са отлагали доста дълго време. Поставете си постижими цели и ги следвайте неотклонно.

Щастливи числа: 40,38,24,30,0,15

 

ВОДОЛЕЙ:

 13 юни 2018 – Избягвайте да се въвличате в конфликтни ситуации, опитвайте се постигнете разумно разбирателство. Днешният ден ще е добър както за изяви в професионално отношение, така и за постигане на  разбирателство и взаимност в партньорските ви взаимоотношения. Успявате във всички начинания. Следобед сте в добро настроение и ще постигнете целта си на работното място. Ако се занимавате с финансови дела, днес може да предприемете планирани промени в тази сфера.

Щастливи числа: 0,44,23,46,29,32

 

РИБИ:

 13 юни 2018 – И вашият сряда ще е доста напрегнат както при част от другите. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Една среща с човек от бизнеса ви ще промени хода на събитията в положителна посока. Ще ви се струват напълно нормални най-невероятни неща. Промени предстоят и за Рибите, които за мнозина ще започнат със здравословно неразположение днес, но то скоро ще избледнее.

Източник: znacite.com

Коментари: