editor 14/06/2018
ОВЕН:
14 юни 2018 – Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. В деловите взаимоотношения с партньори се очертава много важен разговор. Има и ясни Съдбовни предупреждения, акцентиращи върху необходимостта от честност във взаимоотношенията. Позволилите си да ги нарушат ще закъсат. Днес вечерта се отдайте на отдих сред вашите близките. Силни сте, когато сте спокойни, въпреки, че и в хаоса не губите присъствие на духа си.

Щастливи числа: 41,11,13,18,4,12

 

ТЕЛЕЦ:

14 юни 2018 – Не е изключено суетата и грешната преценка на вашите възможности да ви накара да направите погрешни или прибързани ходове. Имате добри шансове за успех, затова не се отказвайте от тях. Може да обърнете внимание на любимите си хора и на децата в четвъртък, който е подходящ още за занимания със спорт, за отдих и развлечения. Това ще бъде следствие от двойственост. Дайте предимство на основното, подробностите оставете за по-късно, когато ще имате ясен поглед върху нещата.

Щастливи числа: 12,41,7,13,40,18

 

БЛИЗНАЦИ:

14 юни 2018 – Ще се сблъскате с трудности, които са пречка пред задълженията ви, изискващи бързи капиталовложения. Ще се изправите пред нерешени въпроси, които могат да ви създадат повече напрежение. С търпение и желание, но без да изхождате от позицията на силата, ще се справите. Вредите на себе си. Овладейте емоциите и подхождайте прагматично към проблемите, с които се налага да се справите или сделките, които ще уговаряте. Днешният ден ще блести с особен успех за Близнаците.

Щастливи числа: 28,16,18,41,12,37

 

РАК:

14 юни 2018 – Не се захващайте с рисковани занимания. Дошъл е моментът да спрете и да се поогледате. Ден за изпълнение на ежедневните ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Съвместна работа с ваш партньор ще бъде много ползотворна. Може би прекалено много форсирате събитията.

Щастливи числа: 18,3,32,7,30,46

 

ЛЪВ:

14 юни 2018 – Наблюдавайте поведението им и бъдете предпазливи. Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите – не го изпускайте. Ще се усещате балансирани. Ще се справите с всички изостанали задачи, ако решите да останете на работното си място. Възможни са проблеми заради грешки на работното място.

Щастливи числа: 34,2,40,15,44,21

 

ДЕВА:

14 юни 2018 – Ще успеете да дадете воля на дълбоко таени чувства, но дали някои ще ви възприеме на сериозно. Трябва да издебнете подходящия момент. Усмихвайте се по-често и се постарайте да се замете с нещо, което ви успокоява. Снабдете се с повече информация, отнасяща се до професионалните ви проекти. Два важни въпроса ще излязат на преден план. Единият е свързан с имущество и ще си остане точно толкова нерешен, колкото е до момента. Вторият е свързан с битови задачи у дома и ако не се справите днес, то в следващите дни ще ви е още по-трудно. Дали си давате сметка, че с вътрешната си сила можете да влияе във всички посоки на общуването си.

Щастливи числа: 45,26,33,44,24,15

 

ВЕЗНИ:

14 юни 2018 – Не провеждайте и не участвайте активно в събрания. Времето е подходящо за посещение на зъболекар. Ситуацията изглежда затворена, но това не бива да ви отчайва. Мнозина от зодията ще се опитат да действат хитро. Овладейте емоциите и се опитайте да изясните подробностите.

Щастливи числа: 6,39,18,36,15,1

 

СКОРПИОН:

14 юни 2018 – В състояние сте да контролирате емоциите и да следвате предпочитаната от вас тенденция. Отговорностите ви ще са доста повече, но това няма да ви тежи, дори напротив. Такъв се очертава и в контактите с влиятелни личности при реализиране на лични дела и относно преговори или сделки с материална цел. Не се опитвайте да въведете ред на всяка цена, понякога има нужда от малко хаос. През днешния ден предстои доста напрежение за Скорпионите.

Щастливи числа: 27,2,29,36,25,41

 

СТРЕЛЕЦ:

14 юни 2018 – Ще се сблъскате с проблеми в отношенията с хората от обкръжението си. Не се карайте с никого. Стрелците имат способността бързо да възстановяват изразходваната физическата и психическа енергия, което им позволява винаги „да са в час”. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Не губете време в колебания. В днешния ден, сте състояние да предизвикате неочакван обрат в живота си.

Щастливи числа: 37,0,41,29,25,5

 

КОЗИРОГ:

14 юни 2018 – Най-добре да правите нещата, които ви харесват. Крайният резултат е изключително важен за вас, а и за мнозина други. Направете си тази услуга и доведете нещата до успешен край. Опитайте да се владеете и преодолейте лошото си настроение. Обмислете добре промените. При необходимост проведете делови разговор, който ще е успешен. Четвъртък е доста хубава за Козирозите от гледна точка на постижения в лично и делово отношение.

Щастливи числа: 27,8,40,14,19,29

 

ВОДОЛЕЙ:

 14 юни 2018 – Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато ви ги поискат. Днес ще ви се наложи да направите избор, който едва ли ще е лесен. Пребройте талантите и постиженията си, потупайте се сами по рамото. Наистина имате с какво да се похвалите, а съвършенството предстои. В желанието си за изява и напредък сте склонни към прибързани постъпки и рискови решения, което е потенциален източник на неприятности. Не е добре за вас да се забърквате в политиката, но пък ако се налага – действайте професионално.

Щастливи числа: 6,3,44,10,7,40

 

РИБИ:

 14 юни 2018 – За Рибите се очертава началото на нов четири седмичен етап, който с основание може да се определи като доста нервен от днешното планетно въздействие. В такива случаи не може да има друга препоръка освен една – владейте се и бягайте далече от конфликти, защото ще ви увлекат. Това е шега, разбира се, но е хубаво понякога човек да живее с тази мисъл, нали…. Склонността ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Мнозинството от родените в знака, днес са в състояние лесно да се подадат на инерцията, засилваща продуктивността им. Среща с приятели ще ви разведри и зареди положително.

Щастливи числа: 14,12,45,30,44,33

Източник: znacite.com

Коментари: