editor 15/06/2018
ОВЕН:
15 юни 2018 – В деловите среди избягвайте финансовите противоречия. Добре обмислете действията си, за да се възползвате от възможността за успех във всички начинания. Разчитайте на помощ. Днес вечерта разведрете атмосферата у дома и изненадайте приятно близките си. Постарайте се днес да покажете най-добрите си качества. През днешния ден, Овните има изразителен шанс и късмет.

Щастливи числа: 37,17,22,25,27,42

 

ТЕЛЕЦ:

15 юни 2018 – Очаквайте финансови постъпления. Днес няма да ви е приятно да седите дълго време на едно място. Днешният ден отново е подходящ да обърнете внимание както на дома си и на хората в него, така и на партньорските си взаимоотношения. Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните. Промяната ще ви приветства с новостите си.

Щастливи числа: 10,14,43,19,20,9

 

БЛИЗНАЦИ:

15 юни 2018 – За вас започва период на бурни изменения, които най-често засягат бизнеса и професионалната сфера. В този смисъл на развитие, следва да действате особено внимателно, защото границата между успеха и неуспеха е много тънка, а мнозина едва ли ще я забележат в трудното всекидневие. И при Близнаците се очертават доста емоции през днешния ден. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. От гледна точка на делови ангажименти денят ще е интересен и динамичен за огромна част от Близнаците. Ако се отнасяте към нещата практично, ако поведението ви е разумно и обмислено, ще постигнете добри резултати.

Щастливи числа: 16,26,43,24,12,40

 

РАК:

15 юни 2018 – Следобед ще сте по-склонни да вършите разни досадни работи, щом като вече сте се адаптирали към положението. Осигурете си нечия подкрепа и ще преминете по-лесно през ситуации на недоразумения и препятствия. Не се инатете на работното място и не спорете с колегите си без причина заради лошото ви настроение. Възможни са големи неприятности свързани с имуществени въпроси, които отказвате да разрешите. Ако се появи някакъв проблем,то би може да бъде породен от нежеланието Ви да си сътрудничите с хората.

Щастливи числа: 2,7,41,28,35,33

 

ЛЪВ:

15 юни 2018 – Ще спомогнете за добрата атмосфера на дома, ако станете по-дружелюбни и се съобразите с близките си. Няма да липсват благоприятни възможности, оценете ги и бъдете делови, като потиснете емоциите си. Силите ще ви стигнат да се справите със задачите си и ще ви остане време за по-приятни занимания вечерта. Ако сте влюбени, днешния ден дава възможност да обсъдите много вълнуващи въпроси. Бъдете умерени в работата си и в думите си.

Щастливи числа: 44,6,35,42,1,34

 

ДЕВА:

15 юни 2018 – Проявете търпение и тактичност с околните за да избегнете безпричинни конфликти, породени от вашия характер, така може да имате възможност да се измъкнете от отчуждението. За ваша изненада рискувате да се провалите и да претърпите загуби. Ако се чувствате напрегнати, добре ще ви се отразят умерените занимания със спорт и движението. Любителите на екстравагантни и оригинални решения постигат големи успехи, те могат изцяло да покажат същността си и индивидуалността си. Четете подробно документите, които подписвате.

Щастливи числа: 32,44,17,42,20,4

 

ВЕЗНИ:

15 юни 2018 – Очертават ви се доста ангажименти в близките дни. Във връзка с работата по нов проект ще ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. За щастие можете да разчитате на комбинативния си ум, за да реализирате елегантно създадената ситуация. Започва нов период, през който ще се чувствате балансирани. Днес сутринта ще сте в оптимистично настроение. Отличен повод да заразите останалите с веселието си.

Щастливи числа: 28,44,23,3,21,29

 

СКОРПИОН:

15 юни 2018 – Разговорите за финансова подкрепа ще бъдат удовлетворени. Доверявайте се повече на интуицията си. Все пак работата ви върви днес, едва ли ще ви изненадват странни ситуации. Рутинните занимания ще ви се отразят негативно. Повече слушайте и не говорете прекалено много за себе си.

Щастливи числа: 28,34,12,7,0,18

СТРЕЛЕЦ:

15 юни 2018 – Тактът е във ваша полза. Бъдете особено предпазливи в отношенията с партньорите си. Дайте си време за почивка. Днес са възможни лични загуби, така че бъдете внимателни. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Остава да си направите списък с всички неща, които трябва да приключите и … започнете.

Щастливи числа: 19,16,21,27,46,5

 

КОЗИРОГ:

15 юни 2018 – Следвайте въображението си, но без да губите представа за възможностите и обективната действителност. Запазете за себе си тревожните мисли, ако не вие, близките ви се нуждаят от защита и спокойствие. Разрешавайте неразбирателствата, опитвайте се да запазите спокойствие и да откривате вътрешния си център. След това ще са ви нужни само две неща, последователност и упоритост. Свободолюбиви и честни, ще придавате значение на общочовешките ценности, абстрахирайки се от нечии внушения и действия.Няма да ви е лесно да се наложите там, където фалша и духовната нищета са взели превес, но с повече такт и търпение ще се справите.

Щастливи числа: 19,43,20,25,32,36

 

ВОДОЛЕЙ:

 15 юни 2018 – Очаквате прекалено много от някой, който едва ли ще ви удовлетвори, но това не бива да ви притеснява. Предстои ви успешен ден. Както винаги любознателни, ще обогатявате познанията си по интересуващите ви въпроси, за да сте наясно с плюсовете и минусите на предстоящо начинание. Днешният ден ще се характеризира с благоприятно влияние за реализация на цели от различно естество,но голяма част от Водолеите са потиснати от лични или делови проблеми, които може да окажат парализиращото си влияние върху мнозина. Днешният ден ще бъде изпълнен с напрежение – избягвайте да пътувате, да подписвате договори или да водите важни за вас преговори.

Щастливи числа: 2,10,12,11,45,7

 

РИБИ:

 15 юни 2018 – През периода за вас актуална тема ще бъдат партньорските ви взаимоотношения – стремете се да обмисляте добре поведението си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Развитие на семеен или жилищен въпрос ще ви окуражи да предприемете по-конкретни стъпки за неговото окончателно решаване. Ще пръскате обещания наляво и надясно, все пак помислете дали ще успеете да ги изпълните. Разбира се това ще ви коства доста извънредни емоции, макар че за вас емоциите никога не са в повече. Това ви подтиква да насочите енергията си в позитивна насока.

Щастливи числа: 30,21,28,43,4,10

Източник: znacite.com

Коментари: