editor 11/07/2018
ОВЕН:
11 юли 2018 – Днес вечерта разведрете атмосферата у дома и изненадайте приятно близките си. Звездите ви предразполагат към активни действия. Периодът е свързан с космическата енергия. Изненадайте всички. Отнасяйте се предпазливо към новите идеи и предложения, свързани с инвестиции. Увлечени в задълженията си, може и да не забележите, че някой упорито се опитва да привлече вниманието ви.
Щастливи числа: 11,41,37,21,10,12

ТЕЛЕЦ:

11 юли 2018 – Днешният ден ще не е успешен за осъществяване на делови срещи, а и трудно ще се свържете с партньорите, с които искате да разговаряте. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Покрай актуалните задачи ще успеете да отхвърлите и някои изостанали. Работете умерено и си наложете спокойствие. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания.

Щастливи числа: 12,2,0,8,23,29

 

БЛИЗНАЦИ:

 11 юли 2018 – Днешният ден ви носи недвусмислен успех. Вие си знаете как. Дори да се наложи да пренебрегнете едно за сметка на друго, пак ще може да се справите със ситуация, в която сте уязвими. Звездите ви предвещават неочакван подарък, но помнете, че за всичко се заплаща. Новите срещи, разговори, запознанства се изпълнени с измамни предложения и ще ви донесат много разочарования.

Щастливи числа: 22,20,44,8,37,11

 

 

РАК:

 11 юли 2018 – Днес напрежението може да провали днешния ви ден. Интересна, но и много полезна информация ще достига към вас днес. Може да имате някакво притеснение относно домашни ангажименти. Решенията ще ви хрумнат веднага. Съдбата ще ви срещне с интересен човек, който ще играе роля в живота на някои от вас.

Щастливи числа: 18,33,27,44,16,29

 

 

ЛЪВ:

11 юли 2018 – Адаптирайте само елементите, които зависят лично от вас и не търпят отлагане. Ако се заемете с дела, които ще изпълните с някого, със сигурност ще последват остри проблеми. Много добра перспектива за бъдещето разкриват контактите, които ще осъществите с делова цел в обществените среди. Няма начин да не намерите съмишленици, само кажете. Очаквайте финансови успехи.

Щастливи числа: 23,38,5,0,34,18

 

ДЕВА:

 11 юли 2018 – Не е сигурно, че в деловите практически ангажименти ще реализирате намеренията си, но по отношение на преговори и контакти сполуката е безспорна. Реализация и нови планове ви предлага също днешния ден. Условията ще са подходящи за реализация на някои промени, които от известно време обмисляте. Характерно явление при Девите в сряда е пълната реализация на целите. Ще си сътрудничите с хора, които ще ви помогнат да реализирате полезните промени в живота си.

Щастливи числа: 27,43,26,22,23,14

 

 

ВЕЗНИ:

11 юли 2018 – Везните, които ще насочат вниманието и усилията си към разрешаването на актуални проблеми ще успеят своевременно да разгърнат потенциала си, което обрича начинанието на успех. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. В очакване сте на нещо хубаво да ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Необикновен в много отношения период, в който чуждо влияние или случайно стечение на обстоятелствата може да повлияe на вашите намерения.

Щастливи числа: 22,11,13,39,9,12

 

СКОРПИОН:

11 юли 2018 – Стрелци ще бъдат напълно удовлетворени днес от двойната победа, която ще завоюват в сферата на интересите си. Деловите разговори и срещи са успешни. За съжаление отново ще ви преследват проблеми с хората от обкръжението ви. Не са изключени непредвидени разходи, породени от исканията на вашите близки. Същото може да се каже за взаимоотношенията в бизнеса, където въпросът засяга умишлено отъпкани пътеки, за да осъществите деловите си намерения. Ще възникнат и остри словесни сблъсъци, в които е най-добре да сте сдържани и да дадете предимство на взаимното зачитане.

Щастливи числа: 29,46,3,33,39,8

 

КОЗИРОГ:

 11 юли 2018 – Анализирайте работата си и отчетете успехите си. Избягвайте неразбирателство в партньорските си взаимоотношения в сряда. Личен проблем ще ви накара да потърсите компетентно мнение. Не се въвличайте в конфликти и в дома си, и в професионален план. Промяната на обстановката и новите впечатления ще ви заредят с добро настроение за дълъг период.

Щастливи числа: 34,23,46,41,35,2

 

ВОДОЛЕЙ:

 11 юли 2018 – Днес сте по-дейни от всякога и през ум не ви минава да посветите днешния ден за почивка. Активен период, благоприятен за деловите и активни личности. Определено ще ви е трудно да се справите сами, но ще трябва да успеете. Отделете време за отдих и за творчески занимания. Тази прогноза ще е валидна за онези, които стриктно се придържат към разбирателството.

Щастливи числа: 43,42,6,29,13,28

 

РИБИ:

 11 юли 2018 – Днес ще усетите на свой гръб това противоречие и най-трудното – ще трябва да го примирите. Очертават ви се доста ангажименти в близките дни. Приемете засечките в работата като вид обучение. Сами ще си създадете проблеми на работното място и ще се справите трудно с тях, лишавайки се от уважението и подкрепата на колегите си. Ще успявате да балансирате между всичките си задължения.

Щастливи числа: 29,7,33,21,45,19

Източник: znacite.com

Коментари: