editor 12/07/2018
ОВЕН:
12 юли 2018 – Ако работите в съдружие, със сигурност ще получите похвала. Малка част от вас сте неспокойни без конкретна причина. Не обръщайте внимание на дразнител в офиса, по възможност не го забелязвайте, конфликтът с него няма да е полезен за вас. Ако се наложи, може да се обърнете за помощ към колега, с когото работите от много години. Стабилизирайте авторитета си. Това не е никак малко, тъй като ще ви даде повече увереност в собствените сили, ще виждате по-ясно пътя пред себе си и ще взимате по-правилни решения.

Щастливи числа: 44,0,41,7,11,34

ТЕЛЕЦ:

12 юли 2018 – Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото. Интересно запознанство може да прерасна в нещо повече, стига да го поддържате живо и искрено. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Опитайте да сте по-фокусирани от обикновено, интересните неща никога не свършват, изберете си едно от тях. Трябва ли да се срамувате от постъпките си?.

Щастливи числа: 44,8,21,27,20,24

 

БЛИЗНАЦИ:

12 юли 2018 – Днес трябва да се огледате, да проявите хуманност. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. За предпочитане е да избягвате големите компании, където едва ли ще се чувствате добре. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Събития от такова естество ще придружават сполуката ви.

Щастливи числа: 41,46,13,12,36,9

 

РАК:

12 юли 2018 – Раци ще бъдат напълно удовлетворени днес от двойната победа, която ще завоюват в сферата на интересите си. За ваша изненада рискувате да се провалите и да претърпите загуби. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Отношенията с по-възрастните ви роднини ще са хармонични, а някой от по-младите ще има здравословен проблем, за щастие преодолим. Противоречия могат да възникнат единствено с ваш близък, който желае да проявите повече инициативност по даден въпрос. Заложете на дипломатичността си.

Щастливи числа: 2,30,38,46,12,5

 

ЛЪВ:

12 юли 2018 – Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. На фона на релефните затруднения, валидни за представителите на почти всички Зодиакални знаци, сполуката на Лъвовете през днешния ден е впечатляваща. Овладейте емоциите си и проявете далновидност. Това е един от трудните дни за Лъвовете, особено в личните взаимоотношения. Това е шега, разбира се, но е хубаво понякога човек да живее с тази мисъл, нали….

Щастливи числа: 17,12,14,35,0,27

 

ДЕВА:

12 юли 2018 – Днес ще сте особено чувствителни към мнението на околните. Бъдете по-внимателни към човек от обкръжението ви, той е добър към вас, а вие му обръщате гръб. Вдъхновение и пътувания на духа търсете днес. Планираните разговори са неуспешни. Подходящо време за обучение и за пътувания, може и по-далечни, ако това наистина ви касае.

Щастливи числа: 10,45,44,12,46,36

 

ВЕЗНИ:

12 юли 2018 – Възможно е да бъдат подготвени договори и споразумения, които неминуемо ще увеличат шансовете ви за лично стабилизиране. Любовна авантюра ще ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Не пренебрегвайте тези, които попринцип смятате за незначителни. Някой ще ви занимае с грижите си. Приятелското и дружелюбно отношение на околните ще направи денят ви много приятен.

Щастливи числа: 4,10,7,34,30,32

 

СКОРПИОН:

12 юли 2018 – Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне по-лесно да отхвърлите неприятните ежедневни задължения. Не се разсейвайте, когато се движите из ангажиментите си. Не създавайте ненужно напрежение сред вашите колеги и подчинени. Сблъсъкът с проблеми определено ще мотивира усилията ви за постигане на целите, а при някои се очертават явни партньорски противоречия, които също ще доведат до този резултат. Ще има и усмивки, и разправии, и лични дела, изобщо.

Щастливи числа: 31,36,21,42,45,40

 

СТРЕЛЕЦ:

12 юли 2018 – В четвъртък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Не проявявайте агресия, ако решите да наложите мнението си, защото ще навредите на себе си. Отделете време за спортни занимания, чрез които ще стабилизирате енергетиката си. През четвъртък ще е по-добре да обърнете внимание на професионалната си реализация и на изявите си пред околните. Човек, на когото преди време сте направили услуга ще ви се реваншира по подходящ начин и ще ви зарадва.

Щастливи числа: 5,30,44,46,33,7

 

КОЗИРОГ:

12 юли 2018 – Ако сте по-настоятелни в исканията си, може да се достигне до някаква уговорка, но не след дълго дълбоко ще съжалявате за настойчивостта си. Новите ви познати ще се стремят да установят близък контакт с вас. Опитайте да не пришпорвате нещата, насила нищо няма да получите, а нали знаете – всяко нещо с времето си. Отложете взимането на важни делови решения. Представителите на Козирог ще постигат безспорен успех в деловата си реализация през днешния ден.

Щастливи числа: 30,3,16,38,20,24

 

ВОДОЛЕЙ:

12 юли 2018 – Днес внимавайте при пътувания, също не се въвличайте в объркани или неясни ситуации в партньорските си взаимоотношения. Време е за рутинна работа. Когато всичко ви се избистри пристъпвайте директно към реализация. Начинанията ви ще бъдат успешни. Ще се радвате от успехите на близък човек и това ще ви създаде повече настроение.

Щастливи числа: 6,8,36,29,21,23

 

РИБИ:

12 юли 2018 – Личните ви задачи не са много през днешния ден, което за някои от Рибите е добре дошло. Може да се наложи да проявите милосърдие и подкрепа. Възможно е вашата помощ да бъде нужна на приятели или колеги. Отложете срещите си, за да се справите със задълженията си. Притежавате много съзидателна енергия, която ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството ви или получавате яснота по подобни въпроси. Също отделете време за спорт, за хобито си и за любимите си хора.

Щастливи числа: 3,12,46,35,0,24

Източник: znacite.com

Коментари: