editor 26/07/2018
ОВЕН:
26 юли 2018 – Четвъртък е успешен ден за Овните. След като добиете базови познания бихте могли да промените сферата си на работа или да вършите две различни дейности едновременно. Освен това съдбата ще толерира смелите ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Целеустремеността ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да ви предложат начало на любовна връзка. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Щастливи числа: 5,33,0,3,13,15

 

ТЕЛЕЦ:

26 юли 2018 – Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Обземат ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Това ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Проблемите на работното ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Помислете дали не е добра идея да смените метода на работа.

Щастливи числа: 13,0,45,23,41,40

 

БЛИЗНАЦИ:

 26 юли 2018 – Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Близнаците. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Близнаците значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. Любовта ще направи с вас чудеса, повярвайте. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще ви направят по-забързани и активни. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим.

Щастливи числа: 0,46,21,5,20,25

 

РАК:

 26 юли 2018 – Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Умората от последните дни се отразява на всичко около вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Любовна авантюра ще ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

Щастливи числа: 45,0,9,21,7,36

 

ЛЪВ:

26 юли 2018 – Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Предстои ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща ви дейност. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където ви завее вятъра. Днешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните ви ангажименти и на ежедневната работа. Утре Лъвовете са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Щастливи числа: 37,41,27,36,43,7

 

ДЕВА:

 26 юли 2018 – Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Повечето от вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Днес Девите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Щастливи числа: 7,10,16,9,42,34 

 

ВЕЗНИ:

26 юли 2018 – Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където ви завее вятъра. Обърнете внимание и на хората в дома си. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Днешният ден ще позволява подготвяне на договори, обвързващи ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Щастливи числа: 45,33,26,12,21,5

 

СКОРПИОН:

26 юли 2018 – Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските ви отношения и с хората в дома ви. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Не допускайте конфликт в семейството да ви съсипе днешния ден и настроението. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Щастливи числа: 36,8,23,2,26,14

 

КОЗИРОГ:

26 юли 2018 – Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. В четвъртък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Четвъртък е успешен ден в значителна степен за Козирозите. Сполуката ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението ви днес.

Щастливи числа: 33,21,9,17,5,26

 

ВОДОЛЕЙ:

 26 юли 2018 – Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. Не давайте пари на заем защото няма да ви ги върнат. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Днес просто е такъв ден.

Щастливи числа: 29,32,41,2,20,11

 

РИБИ:

 26 юли 2018 – Днешният ден ще ви носи известно настроение. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните ви задачи и ангажименти. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Щастливи числа: 5,1,29,34,8,12

Източник: znacite.com

Коментари: