editor 21/01/2019
15-годишен ученик Арслан Каипкулов засне видеоклип от вътрешността на самолета на руския президент Владимир Путин и го публикува в YouTube.

Арслан Каипкулов получи тази възможност, след като в началото на декември Путин посети форум на доброволци, които му разказаха за своите лични мечти. От петима от тях той взе пликове с писма, в които те описват какво искат да направят. Единият от пликовете бил на Арслан, а мечта му била да снима видеоклип от президентския самолет Ил-90-300, предава Нова телевизия.

„За мен е голяма чест да попадна на такъв секретен обект, където само снимачният екип беше допуснат. Прекрачвайки прага, попадаш в помещение, което прилича не толкова на обикновен салон на самолет, а на квартира“, разказва 15-годишният ученик.

Във видеото Арслан прави подробно описание на всичко, което вижда. Впечатлява се от герба, флага, салона за хората, които съпровождат президента при пътуванията му, и подготвените за тях одеяла, възглавници и дори бонбони.

Арслан Каипкулов успял да се запознае и с персонала на самолета. Те го уверили, че за тях най-важното е полетът да бъде изпълнен успешно.

 

 

 

Източник: 24chasa.bg

 

Коментари: