editor 20/03/2019
Българските лекоатлетки Ваня Иванова и Таня Иванова от Спешъл Олимпикс Варна грабнаха съответно бронз и четвъртото място в бягането на 100 метра, част от световните игри в Абу Даби.

Успехите на лекоатлетите на Спешъл Олимпикс България продължиха със среброто на Иван Везюв в скока на дължина и шесто място в 100 м гладко бягане и бронзовия медал на Пламен Корсев, отново в скока на дължина, и осмо място на 100 м гладко бягане.

Четири медала завоюваха нашите атлети днес на състезанието по обездка на централния манеж в ездови клуб „Ал Форсан“ в Абу Даби.

Цветелина Георгиева от Спешъл Олимпикс София добави златен медал, след сребърния в паркура и бронзовия в английската езда.

В обездката Виктор Христов завоюва първия си сребърен медал, след двата бронза в английската езда и паркура.

Велико Великов се класира четвърти в днешната оспорвана надпревара. Атлетът от Спешъл Олимпикс Варна спечели сребро в английската езда и четвърто място в паркура.

Илиана Цветанова се класира втора днес в обездката. Тя завоюва златен и сребърен медал в паркура и английската езда.

За златен медал в плуването по гръб на 25 м се пребори Харис Хаджиев от Спешъл Олимпикс Смолян в една от най-оспорваните дивизии.

Бронзово отличие на 100 м. свободен стил спечели днес Нина Ал Рифаи от Спешъл Олимпикс София в спортен комплекс „Хамдан“ в Дубай.

На четвърто място се класираха българската смесена двойка по тенис на Спешъл Олимпикс България Лиляна Аврейска и Храбър Натов. Те завоюваха четвърти места в индивидуалната напревара за мъже и жени, както и в играта по двойки.

Източник: btvnovinite.bg

Коментари: