editor 05/01/2018

ОВЕН:

5 Януари 2018 – Разчистете пространството около вас.Правилата силно ще ви дразнят, но това не е причина да ги нарушавате. Постарайте се да си спестите неприятностите. Освен финансовите постъпления, за които ще ви уведомят днес и ще събудят завистта на вашите колеги, ще ви зарадват и успешни нови запознанства. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Не търсете кусури, опитайте да приемете нещата такива каквито са.

Щастливи числа: 22 11 15 45 21 23

 

ТЕЛЕЦ:

5 Януари 2018 – Подтиснете егоизма и гордостта си. Остротата на нечие мнения ще ви кара да бъдете по-внимателни.Трябва да повярвате в себе си, за да получите добри резултати.Веднъж постигайки поставената цел, ще сте много по-оптимистични и сигурни в действията си. Не позволявайте незначителни недоразумения на работното ви място да ви развалят настроението. В петък обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения – както на личните, така и на бизнессъдружията си, ако участвате в такива. Потърсете друг начин за разтоварване.

Щастливи числа: 41 46 16 13 3 11

 

БЛИЗНАЦИ:

5 Януари 2018 – Не се захващайте с няколко неща наведнъж, както и не е нужно да сте едновременно на две различни места. Не забравяйте че никой не може да ви навреди толкова, колкото самите вие. Възможно е влошаване на отношенията с колегите ви. Грижете се за спокойствието си. Близки ще са ви и стремежите към удоволствия и любов.

Щастливи числа: 0 23 22 40 24 8

 

РАК:

5 Януари 2018 – Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду ви. В състояние сте да контролирате емоциите и да следвате предпочитаната от вас тенденция. Ще се почувствате като преродени. Ако очаквате да получите утре някакви допълнителни финансови постъпления, то най-вероятно няма да ги дочакате, ще се забавят. Всички са на ваша страна, ако не сте прекалено импулсивни и не се заяждате за грешки допуснати от вашите колеги.

Щастливи числа: 28 4 1 40 43 44

 

ЛЪВ:

5 Януари 2018 – Не се притеснявайте от грешки, тъй като рано или късно ще успеете да се справите. Вашите възможности за личен и финансов успех са изразителни, а сполуката ще последва само при положение, че не влизате в спорове, които веднъж започнали, ще прераснат в остри кавги. Предимно става въпрос за удар, чрез които ви лишават от финансови придобивки. Каквито и трудности да срещате, те са преодолими. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си днес.

Щастливи числа: 23 18 31 15 16 36

 

ДЕВА:

5 Януари 2018 – Проблемите, които ще ви притеснят днес са други. Ще се заемете с нова и приятна работа. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение. Предпазвайте се от рисковани действия, за да избегнете бъдещи проблеми. Може да обмисляте бъдещите си проекти, но би било добре да стартирате реализацията им не сега, а през следващата седмица.

Щастливи числа: 25 30 41 18 17 4

 

ВЕЗНИ:

5 Януари 2018 – Така или иначе не трябва да се срамувате от постъпките си! . Високостояща личност ще се възпротиви за реализацията на интересуващ ви въпрос. Не се отказвайте лесно. Балансирайте партньорските си взаимоотношения и се опитвайте да постигнете разбирателство. Умението ви да правите нещата бързо днес ще е особено полезно.

Щастливи числа: 23 6 29 7 34 19

 

СКОРПИОН:

5 Януари 2018 – Вероятна е съвсем неочаквана визита. Няма да скучаете, защото ще се занимавате с не едно и две полезни неща. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Дръзновението ви е вашия печеливш ход днес. Ако се чувствате напрегнати, добре ще ви се отразят умерените занимания със спорт и движението.

Щастливи числа: 16 31 14 38 5 40

 

СТРЕЛЕЦ:

5 Януари 2018 – Вероятно чувствате резки смени на настроението, вялост и раздразнителност. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства.Готовността ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Отделете време за хобитата си, за приятелите си, изпълнете обичайните си ангажименти. Мислите ви са заети със задълженията ви извън работното място, които не са маловажни. При необходимост, Стрелците са достатъчно сдържани и контролират експанзивността си, а утре е необходимо точно това.

Щастливи числа: 36 20 25 14 31 41

 

КОЗИРОГ:

5 Януари 2018 – Съумейте да защитите интересите, без да се поддавате на натиск от когото и да било.Мотивирано изложете тезата си, дори тя и да не се хареса. Имате всички шансове за ползотворни занимания, както семейни, така и служебни. Не е изключено да поставите начало на успешна дейност. В случай, че сте стартирали някаква трансформация, но обхванати от съмнения за крайния резултат не сте успели да я довършите, то днес не е лошо да действате по-смело. Анализирайте ситуацията, но се постарайте да запазите дистанция.

Щастливи числа: 32 28 33 23 0 16

 

ВОДОЛЕЙ:

5 Януари 2018 – Въведете ред във финансите си – ако сега харчите импулсивно или не догледате нещо, през май е възможно да се появят проблеми. Не съжалявайте за развитието на професионален въпрос, скоро ще откриете, че нищо не е загубено.Може да ви се струва, че само вие имате затруднения и неприятности, но това съвсем не е така. Ако някой не може да се справи със собствените си задачи, не означава, че с тях трябва да се справите вие. Не бъдете инатливи и се съгласете с вашите колеги, които ви предлагат помощта си. Следобед ще имате възможността да реализирате ползотворни срещи с колеги.

Щастливи числа: 36 14 6 22 31 24

 

РИБИ:

5 Януари 2018 – Очертават се нови възможности за профeсионална изява. Не всичко ще се развие според очакванията ви, особено следобед.Това малко ще повиши напрежението, но факта, че следват два почивни дни ще ви дава сили да приключите с всичките си задачи преди края на деня. Овладявайте емоциите си, защото това може да ви представи в лоша светлина и да има неприятни за вас последици. Работете упорито и със сигурност ще пожънете материални успехи. В едни случаи те засягат взаимоотношенията с интимния партньор, а за други от зодията се отнасят към други сфери от личния живот.

Щастливи числа: 6 26 16 22 14 18

Източник: znacite.com

 

 

Коментари: