editor 22/05/2018
ОВЕН:
22 май 2018 – Развитията през последните дни влияят върху желанието ви за изяви. Приятелите могат да направят денят ви интересен и забавен, стига да не отхвърляте предложенията им. Днес е хубав ден за вас, макар че няма да ви се занимава с досадни неща, но вие и на това ще му намерите колая. Правилно и навреме взето решение ще ви доближи до реализиране на своя идея. Днес е още един натегнат ден.

Щастливи числа: 32,2,35,28,25,36

 

ТЕЛЕЦ:

 22 май 2018 – Светът ви предоставя себе си да го подредите точно днес. На моменти ще се наложи да „върнете лентата“, да промените тактиката, за да укрепите позициите си. Бъдете по-премерени в думите си, особено пред шефовете, но недейте да бъдете лицемерни. Днес вечерта разведрете атмосферата у дома и изненадайте приятно близките си. Ще покажете умения и организаторски опит, каквито никога не са ви липсвали.

Щастливи числа: 45,37,32,25,18,34

 

 

БЛИЗНАЦИ:

22 май 2018 – Внимавайте! Ще последват проблеми. Ако се налага да се справяте с лични проблеми, то следвайте интуицията си. Следвайте правилата на партньорските взаимоотношения, но не пренебрегвайте интересите си, заради тях. Обърнете по-голямо внимание на дома си в вторник. През вторник ще е добре да се движите повече и да комуникирате с околните.

Щастливи числа: 1,6,14,43,8,13

 

РАК:

22 май 2018 – Срещи, приятелски събирания, родители, деца са част от вълненията ви за днес. Бъдете толерантни към околните и не изисквайте прекалено много наведнъж.Проявете разбиране, дори когато става дума за пренебрегване на собствените ви принципи. Ще изникнат допълнителни, непредвидени задачи и няма да имате дори минутка свободно време. Днес ще можете да преуспеете , благодарение на появата на нови партньори и съюзници. Това са само част от причините, заради които сте длъжни да сте добронамерени и отговорни, но вярвам, няма да ви затрудни.

Щастливи числа: 5,29,25,26,13,41

 

ЛЪВ:

22 май 2018 – Днешният ден ще е наситен с положителни емоции и изпълнен с добра енергия която ще ви съпътства постоянно. Вълнуващ и интересен ден. Заемате се с проект, който изглежда многообещаващо и вие наистина ще успеете да го доведете до резултата, който очаквате. Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Не крийте чувствата си и така ще спечелите.

Щастливи числа: 5,36,35,32,27,45

 

ДЕВА:

22 май 2018 – Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Ще ви се иска да останете необезпокоявани от разни досадници и просто да помързелувате. Каквото и да е, може да се каже, че се случва в точния момент. Конфликтът днес ще е между желаното и изпълнимото. Не се колебайте да изкажете мнението си и да дадете съвети на колегите си, които да са в полза на всички.

Щастливи числа: 12,10,18,1,33,44

 

ВЕЗНИ:

22 май 2018 – Следвайте интуицията си без да се съмнявате в нея и тя ще ви води успешно през всичко, с което ще се наложи да се справите преди да стигнете до целта. Най-добрата тактика би била за известно време да се дистанцирате и да обмислите приоритетите и участието си в конкретната връзка. Ще успеете да овладеете екстравагантните си пориви и да свършите доста полезни неща. Някой от вас днес ще сте концентрирани в работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става около вас. Днешният ден ще е печеливш.

Щастливи числа: 16,19,3,29,21,1

 

СКОРПИОН:

 22 май 2018 – Не е изключено мнозина от зодията да демонстрират авторитарно държание, което едва ли ще е уместно. Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а това ще ви накара да развъртите отдавна забравени телефони. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Случайна среща с непознат може доста да промени живота ви в близките дни. Вредите на себе си.

Щастливи числа: 6,27,0,17,41,46

 

 

СТРЕЛЕЦ:

22 май 2018 – Днешният ден ще бележи началото на успешен едномесечен етап, през който ще имате шанса да стабилизирате позициите си, и да се ангажирате с нова делова активност. Вторник ще е доста ангажиращ и динамичен ден за мнозина от представителите на зодия Стрелци. Огледайте се за важните неща. Те са там, където трябва, само погледнете към тях. Творческите занимания, отдихът и спортът ще ви се отразяват добре. В вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си.

Щастливи числа: 16,15,30,39,25,35

 

КОЗИРОГ:

22 май 2018 – Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Стига да поискате ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че всичко се осъществява по-бавно от очакванията ви. До обяд настроението ви ще е доста променливо и е по-добре да не бързате с решенията, защото определено ще сбъркате. А може би има начин да комбинирате и двете гелдни точки в един поглед – вашият собствен!. Опитайте се да избягвате критичните изказвания.

Щастливи числа: 4,35,23,33,38,9

 

ВОДОЛЕЙ:

22 май 2018 – Препятствия, които ви изглеждат трудни може да се окажат „фасулска работа“. В общуванията си днес ще преоткриете отново качествата на човек, с когото пътищата ви са разделени. Благоприятните звездни влияния обхващат и осъществяването на личните намерения. Анализирайте ставащото на работното си място. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности.

Щастливи числа: 36,13,39,6,23,46

 

РИБИ:

22 май 2018 – Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Ей, така в рими и с лекота да се оставяте на силата на потока. Емоционалността ви ще попречи да изразите чувствата и настроението, което ви владее сега. Все пак почти всичко, с което се заемете днес ви се отдава с лекота, а вие влагате и достатъчно от себе си, за да сте доволни от постигнатото. Престои ви труден ден заради неподходящи запознанства с хора, които в близките дни ще застанат срещу вас.

Щастливи числа: 36,8,32,46,28,38

Източник: znacite.com

Коментари: