editor 23/05/2018
Малко преди кулминацията на емоционалното хаус парти, която настъпи малко след полунощ, за еуфорично настроение на публиката се погрижиха DJ Diass и култовата българска банда Gravity Co, събрала се наскоро в стария си състав. Над 2300 души се събраха в столичната зала Универсиада, за да споделят общата си страст към готина електронна музика и качествен саунд.

Малко преди да пристигне в София, Sister Bliss сподели, че пред Faithless предстои лято, изпълнено с фестивали, на които ще се радват да научат как публиката реагира на новата им музика, която записват в момента. Чаровната Систър Блис излезе на сцената минути след като една от най-модерните групи в българската музика и нейният фронтмен – Явор Захариев нажежиха страстите на публиката до червено.

Британката припомни всички вечните хитове на Faithless, сред които We Come One, Music Matters, God Is A DJ, незабравимата Insomnia, Not Going Home, Salva Mea, Say It To Me и превърна партито в незабравимо за всички присъствали.В момента Faithless работят върху албум, койъо ще е първият от 8 години насам (The Dance e последният им издаден албум през 2010 г.)

Той идва след издадените 6 студийни албума, 4 ремикс албума, 3 албума с компилации и 15 милиона продадени копия и култови хитове,  оглавяващи световните класации в последните десетилетия. Благодарение на седмичното си радио-шоу Систър Блис винаги е в крак с новите течения на електронната сцена и в музиката си успява да преплете заедно всички отделни елементи: канал, мелодия, бас линия и вокал в едно по нов и модерен начин.

Ето какво споделя тя за успеха: „Мисля, че успехът е да бъдеш последователен и да се опитваш да направиш всичко възможно най-добро във всички области, без да жертваш здравето си – психически или физически. Това се оказва доста трудно в свят, в който работните графици и пътуванията могат да те притискат и да бъдат доста натоварващи. Има моменти на неудобство във всички области, в които работя – но всеки път искам да се уверя, че най-доброто качество, на което съм способна е да се свързвам емоционално с хората, ако това е възможно! Това ме прави истински щастлива!“, убедена е Систър Блис.

Ексклузивният DJ Set на 19 май в столичната зала Универсиада се случи по покана на Danc3motion & Ballantine’s и взаимната им колаборация TRUE MUSIC.

Източник: slava.bg

Коментари: