editor 26/05/2018
ОВЕН:
26 май 2018 – Натоварената ви програма изисква да отделите повече време за почивката си. Ако непрекъснато ги критикувате или им правите забележка ефектът ще е твърда съпротива от тяхна страна. Енергични сте и ще ви трябва много по-малко време за финализиране на каквато и да било дейност. Хубав ден за срещи и неангажиращи разговори. Наистина имате доста неща за вършене и въпреки че ще останете доволни от себе си, едва ли ще имате време за почивка.

Щастливи числа: 22,1,7,23,28,43

 

ТЕЛЕЦ:

 26 май 2018 – Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията ви. Може да ви се наложи да пътувате в тази връзка. През събота напрежението ще е високо – не е време за пътувания,  за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Трудности във финансовата сфера няма да липсват, но ще се справите. Телците ще са доволни от материалните си постижения си днес, които със сигурност ще са удовлетворителни.

Щастливи числа: 4,7,41,18,27,5

 

 

БЛИЗНАЦИ:

26 май 2018 – Мнението ви не само ще бъде чуто, но и високо оценено. Последните се свързват с деловите среди, където не се изключват остри противоречия с потенциални бъдещи партньори. Бъдете по-внимателни към човек от обкръжението ви, той е добър към вас, а вие му обръщате гръб. Обстоятелствата около вас се променят, налага се бързо да се адаптирате, за да извлечете ползи и овладеете ситуацията. Днес се организирайте добре, за да успеете да изпълните всичките си ангажименти.

Щастливи числа: 26,22,30,0,21,6

 

РАК:

26 май 2018 – Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на днешния ден. Винаги има начин да направите нещата добре,като не се притеснявате и не търсите идеалните варианти. Ще се отнесете с внимание към всички, които намирате за интересни и с перспектива за осъществяване на идеите ви. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Бъдете готови за работа. Резултатите ще ви зарадват.

Щастливи числа: 18,13,12,5,46,11

 

ЛЪВ:

26 май 2018 – През събота се занимавайте със собствените си нужди и с емоционалните си потребности; вършете нещата, които обичате да правите и ви зареждат. Разчитайте на интуицията си, която ви сочи верните действия. Днешният ден ще не е благоприятен за контакти и за пътувания в чужбина. Събота е много благоприятна за реализация на цели свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Предстои ви успешно сключване на сделки, но го сторете следобед.

Щастливи числа: 17,36,21,34,41,16

 

ДЕВА:

26 май 2018 – В други дневни ангажименти не бива. Няма да ви липсва творческо въображение, което да насочите в желаната от вас насока. Промяна на обстановката ще ви се отрази чудесно, затова споделете тази идея с хората, които ви заобикалят. Обстоятелствата налагат да се съобразявате повече с околните днес и да изчакате, ако това е в интерес на работата. Опирайте да бъдете по-креативни, а не просто да се съобразявате с даден стереотип.

Щастливи числа: 19,32,5,1,11,41

 

ВЕЗНИ:

26 май 2018 – Очаквайте успех от скоро приключени задължения.Наградата ще ви зарадва, но ще събуди и завистта на хората от обкръжението ви. Преобладаващото мнозинство от Везните все пак са в добро настроение през днешния ден, а активността на мнозина е значителна. Вечерта може да си позволите някои дребни удоволствия – да побъбрите на воля и да понапазарувате това-онова лично за Вас. Хармонизирайте отношения си. Намерете време да останете насаме със себе си или отидете сред природата, където да се отпуснете.

Щастливи числа: 4,3,24,40,21,0

 

СКОРПИОН:

 26 май 2018 – На пътя ви възникват пречки, чието преодоляване следва да извършите с много усилия, а в настоящия момент това явно е по възможностите на малцина. Хубавото сега е, че почти всички от вас се чувстват бодри и стабилни. Грешките ще са трудно поправими и създаващи ви ненужни конфликти. Днешният ден е много благоприятен за Вас – най-вече в следобедните и вечерните часове. Ще се радвате от успехите на близък човек и това ще ви създаде повече настроение. Действайте смело и с умерено темпо.

Щастливи числа: 7,38,30,15,32,17

 

 

СТРЕЛЕЦ:

26 май 2018 – Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските ви отношения и с хората в дома ви. Не се поддавайте на лоши настроения, а се опитайте да владеете положението. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Занимаващите се с посредническа дейност ще получат интересна оферта. Добър момент да помислите за децата си.

Щастливи числа: 3,11,31,14,16,1

 

КОЗИРОГ:

26 май 2018 – Не се разпилявайте, а работете до последният възможен час на днешния ден, дори и ако се чувствате уморени. Приходите си заслужават усилието. Може да се говори за известни проблеми във взаимоотношенията с някого, но налице са добри възможности за превъзмогване на противоречията или различията. Добре ще е през събота да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Едно ново запознанство ще ви помогне да се отърсите от съмненията си. Стремете се да обогатявате разбиранията си от ситуациите, в които попадате.

Щастливи числа: 3,4,45,41,37,19

 

ВОДОЛЕЙ:

26 май 2018 – Ваши приятели може да им хрумне да ви повеселят, пък и вие най-вероятно няма да имате нищо против. Не позволявайте да се възползват от щедростта и добрината ви. Не рискувайте. Отложете деловите срещи и разговори. Няма да съжалявате, допълнителни доходи ще подобрят семейния бюджет. Може да се стигне до сериозни критики и обвинения за „стари грехове“. Реагирайте логично, а не емоционално. Разполагате с достатъчно време за да оправите нещата.

Щастливи числа: 38,2,12,34,18,21

 

РИБИ:

26 май 2018 – Привидно разсеяни и неуверени в себе си, жънете успех на работното място. Прекарайте повече време със семейството си, ако ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Изгаряща страст Ви заплашва, затова мислете и с главата си. Днес опитайте да забравите за всички свои проблеми, предстоят ви интересни занимания, които ще помните за дълго. Не действайте импулсивно и под влияние на емоциите си, не правете резки движения.

Щастливи числа: 0,25,16,10,14,9

Източник: znacite.com

Коментари: