editor 27/05/2018
ОВЕН:
27 май 2018 – Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. По-следният ще се превърне в стена пред вас, но ще успеете да я прескочите. Отлагайки нещата, няма да постигнете напредък, за това съчетайте усилията си с човек от обкръжението ви. Очаквайте материални успехи. Склонни сте да действате импулсивно, нещо напълно чуждо на вашата природа.

Щастливи числа: 39,12,18,35,17,8

 

ТЕЛЕЦ:

 27 май 2018 – Създавате впечатление, което често се възприема погрешно от околните, а не бива. Не се колебайте твърде дълго, за да не изпуснете шансовете, които ви се предлагат. Хубав ден за покупки, особено за неща, които носят удоволствие. Така вредите на отношенията си. Проявете предпазливост, защото в желанието си да общувате ставате уязвими и може да ви въвлекат в неприятна интрига.

Щастливи числа: 25,46,8,11,6,4

 

 

БЛИЗНАЦИ:

27 май 2018 – Също не е време за бизнесдела и за рискови финансови операции. Страхотен ден очаква Близнаците, занимаващи се с бизнес. Днешният ден ще е доста успешен, особено за освобождаване от неприятности и отстраняване от проблеми, свързани с бита. Не затваряйте очите си пред нищо, колкото и болка да ви причинява това. Хубав ден за начало на седмицата.

Щастливи числа: 42,33,5,46,14,34

 

РАК:

27 май 2018 – Чувството на удовлетворение и хармония, които ви завладяват са съвсем основателни. С присъствието и действията си ще пробуждате смесени чувства в околните. Заради финансовите си успехи и приходите в неделя, които са впечатляващи, рискувате да се сблъскате с лъжи и клевети. Да отидете на кино, театър, концерт изложба. Ще потърсите отново връзка с човек от миналото си.

Щастливи числа: 46,24,45,22,15,36

 

ЛЪВ:

27 май 2018 – Ще ви се иска да избягате от всякакви ограничения.Няма как, ще трябва да се справите. Част от вас ги очакват резултатни занимания днес. Бъдете борбени. Ако ви предстои да решавате въпроси от финансово естество с партньори или в обществените среди с някого, ще е по-добре да се заемете през днешния ден. Не допускайте лошото настроение да попречи на успехите ви.

Щастливи числа: 4,19,35,27,37,24

 

ДЕВА:

27 май 2018 – Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Най-важната ви задача днес е да поставите в ред собствените си мисли и да координирате решенията си с общите. Справяте добре със задълженията си на работното място. Приятелското и дружелюбно отношение на околните ще направи денят ви много приятен. Моментът е подходящ за отказване от вредните навици.

Щастливи числа: 27,16,1,34,11,33

 

ВЕЗНИ:

27 май 2018 – Постарайте се да не общувате с непознати., Ще ви е трудно да схванете логиката на действията им и може да попаднете в неприятна ситуация. Направете промени, за да подобрите финансовото си състояние. Днес се отдайте или на почивка, или на дейности, които ви привличат и обогатяват възгледите ви; може и да стартирате обучение. Избягвайте да влизате в конфликтни ситуации и не се претоварвайте. При вас ситуацията притежава почти същите фактори, които формират днешния ден на Везните, а това означава, че трябва да действате по-търпеливо и по никакъв начин да не влизате в противоречия, защото лесно ще влизате в кавга, но трудно ще излезете от нея.

Щастливи числа: 5,43,3,32,23,31

 

СКОРПИОН:

 27 май 2018 – Сблъсъците с партньорите на работното ви място са заради неизпълнени техни обещания. Нервите, които имате май сами си ги създавате. Опитайте да правите нещата по-спокойно. Очакват ви промени в материално отношение. Нали знаете, щом още сте живи, значи има какво още да учите. Не се впечатлявайте от някоя и друга хаотично изпусната груба дума или изненадващ нервен изблик от човек, който „и на мравката път прави“.

Щастливи числа: 27,40,15,1,23,4

 

 

СТРЕЛЕЦ:

27 май 2018 – Партньорите ви дават консервативния поглед, любимите ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Наясно сте, че сами ще носите отговорността за действията си. Околните подкрепят всички ваши начинания. Имате възможност да подобрите материалното си положение и да направите печеливши инвестиции. Не се опитвайте да се обвързвате в делови отношения с непознати хора, за да избегнете бъдещи загуби.

Щастливи числа: 26,33,38,32,39,15

 

КОЗИРОГ:

27 май 2018 – Свободното време посветете на близките си или на любимите занимания. Предстоят ви неочаквани трудности, които не ви позволяват да работите активно през днешния ден. Не ви се занимава с обичайната работа и затова ви се струва изморителна. Избягвайте да правите забележки на хората, които обичате, има и други начини да им кажете истината. Внимавайте със запознанствата.

Щастливи числа: 2,40,24,12,14,18

 

ВОДОЛЕЙ:

27 май 2018 – Времето е благоприятно за почивка, отидете сред природата. Професионална изразност, делови контакти, преговори за нови професионални ангажименти или за смяна на работата. Работата ви днес ще бъде особено ползотворна. Натегнат ден. Ще получите много отговори на неясни въпроси, за да тръгнете в правилната посока.

Щастливи числа: 39,16,23,13,43,17

 

РИБИ:

27 май 2018 – Хубаво е да не влизате в единоборство, за да реализирате набелязана цел. Дори да надделеете, успехът, до който ще достигнете една ли ще е удовлетворителен, а не след дълго ще предизвика усложнения. Обърнете повече внимание на физическата си форма. Направете едно символично сбогуване с всичко ненужно и тръгнете смело напред. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението ви със сигурност ще е ведро. Любовните преживявания ще са повод за емоция.

Щастливи числа: 28,29,11,32,10,6

Източник: znacite.com

Коментари: