editor 27/05/2018
ОВЕН:
28 май до 3 юни – Погрижете се за здравословното си състояние. Имате шанс за това, но е въпрос на избор. Занимавате се с организационни въпроси. Не подписвайте договори и не се впускайте в нови инициативи. С житейските си проявления ще направите много хора щастливи, равновесието в света съществува.

Щастливи числа: 16,9,26,23,27,20

 

ТЕЛЕЦ:

28 май до 3 юни – През настоящата седмица може да пътувате, да развивате контактите си или да работите с хора в чужбина, както и да учите успешно. Опитвайте се също да задълбочите и да стабилизирате партньорските си взаимоотношения. Може да бъдете подложени на упреци и провокации. Склонни сте да се налагате, но точно това ви вреди в отношенията с човек, на когото много държите. Отнасяйте се с уважение към хората около вас, ако искате и те да се отнасят по същия начин към вас. Не сте готови да отстъпите, имате чувството, че партньорът иска прекалено много от вас, а не дава толкова.

Щастливи числа: 26,8,23,24,45,3

 

БЛИЗНАЦИ:

28 май до 3 юни – През тази седмица мнозина водят разяснителни разговори, получават ценна информация, научават тайни, а това е повод да променят рязко ритъма в ежедневието си, предварителни планове и т.н. В друг случай-борите се за правата си, може да е достигнат някакъв предел на търпение, който да ви подтикне да действате крайно, съответно- да предизвикате трансформации в професионалната ви реализация, връзки- предимно служебни, но не само. Ако все пак това се случи и „пробие“ вид негативизъм или недоразумения, после трудно ще бъдат стопирани. Мечтите ви за по-добър свят имат реално присъствие в настроенията ви, и желанието ви да правите щастливи другите, е постижимо. В работата ви има промени. Животът ви поднася изненада.

Щастливи числа: 21,22,10,7,33,36

 

РАК:

28 май до 3 юни – Добро време за хората, които работят в сферите на изкуството, медиите, спорта. Във ваша власт е да насочвате събитията в посоката, която желаете – социална, професионална и лична, за това бъдете добронамерени. Поставяте си граници, с които ставате недостижими за околните. Ако правилно изиграете картите си сега, може да спечелите завидна преднина пред останалите. Оставете аматьорските изпълнения.

Щастливи числа: 19,14,2,7,45,39

 

ЛЪВ:

28 май до 3 юни – За вас започва нов творчески процес. Хубаво е да проявите инициативност, да посеете семена, които ще дадат сладък плод през идния близо месец или по-дълго в горе-посочения сектор на влияние. Добре е да избягвате да се въвличате в конфликтни ситуации и да се стремите с разум да постигате разбирателство с околните: представителите на вашия знак най-добре от всички умеят да правят това. В края на седмицата жестът на близък човек може да ви трогне. Не се тревожете за отминали работи.

Щастливи числа: 25,45,10,6,21,7

 

ДЕВА:

28 май до 3 юни – Периодът, който започва през тази седмица и ще продължи около година, е благоприятен за поемане на някои рискове, както и да изявявате индивидуалността си. Съдбата ще работи за вас. Възможни са трудности в личен план. Задачите ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. В крайна сметка ще постигате целите си.

Щастливи числа: 44,0,17,5,28,4

 

ВЕЗНИ:

28 май до 3 юни – През тази седмица можете да утвърдите комфорт, хармония, дори и да е на цената на компромис или по-високи вложения. Предложенията, които правите се приемат добре от околните. Правите добро впечатление и на влиятелни лица със своята мъдрост и интелект. До средата на седмицата може да действате спокойно в работата. Съдружията ще са успешни, не пренебрегвайте предложенията, както и сами инициирайте такива.

Щастливи числа: 18,30,12,17,35,39

 

СКОРПИОН:

28 май до 3 юни – По-добре се откажете от разнородните дейности и се концентрирайте в едно нещо.Така имате шанса да го завършите подобаващо добре и да се освободите от една грижа. В отношенията си със семейството има много какво да се желае от вас. Действайте по правилата, за да успеете да свършите качествено нещата. Необходимо е да изчистите старите дългове и да довършите започнатите ангажименти. Въведете ред във всичко, за да не си разваляте настроението. Така ще можете да сте сигурни, че сте им полезни, дори те да не го оценяват сега.

Щастливи числа: 31,32,36,1,28,46

 

СТРЕЛЕЦ:

28 май до 3 юни – Навлизате в период, който е успешен само ако имате добри отношения с хората около вас. Усещате повей на промяна, която ескалира с нарастващи амбиции…Юпитер те първа ще ви помага и закриля, но е хубаво още в началото да канализирате мощната му енергия в подходяща посока, която ще ви надари със силно ускорение в избраното направление…. Седмицата е подходяща за почивка и за спортни занимания, както и за разходки сред природата, за пребиваване в близост до водни басейни, за плуване и водни процедури.  Наред с труда си влагайте добри мисли и към света около вас, от тях ще зависят не само финансите ви, но физическото ви и духовно здраве.Така ще привличате интереса върху себе си и ще вървите по-добре напред. Ще задълбочите сътрудничеството си с тях, довеждайки идеите си до край.

Щастливи числа: 31,28,30,24,40,25

 

КОЗИРОГ:

28 май до 3 юни – Отношенията с околните са хладни и делови. Не разчитайте много на съчувствие и разбиране. Младите от вас може да изпитат разочарование в любовта. Не е изключено всичко да е във вашата глава. Не е изключено да ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Не я засягайте по слабото място, пазете се от неволни грешки. Звездите все по-силно ви притискат да промените нещо в подхода си, да повлияете на крайните резултати и касаещи водещи теми като кариерно развитие, обществено положение, имидж- като минимум.

Щастливи числа: 17,11,46,28,37,0

 

ВОДОЛЕЙ:

28 май до 3 юни – Имате забележителен напредък в социалното положение. Поглеждате с „други очи“ на важни за вас личности. Добре е да избягвате да се въвличате в конфликтни ситуации и да се стремите с разум да постигате разбирателство с околните: представителите на вашия знак най-добре от всички умеят да правят това. Време е да поставите твърди рамки на това кой колко трябва да харчи. Ще получите предложение за нова работа или оферта за доставка на стоки.

Щастливи числа: 34,1,20,12,3,27

 

РИБИ:

28 май до 3 юни – По-добре се откажете от разнородните дейности и се концентрирайте в едно нещо. Така имате шанса да го завършите подобаващо добре и да се освободите от една грижа. Желанието ви да доминирате е силно. За ваша изненада това няма да се възприеме лошо, а тъкмо обратното, идеите ви може да са приети с радост. Ако има нещо недоизказано или неявно, то ще се прояви. Качествата ви ще се оценят на по-високо ниво и ще получите интересни предложения. По-често сменяйте работата с разходки на открито, това ще ви тонизира и ще ви помогне да се освободите от мисли, които ви тревожат и създават напрежение.

Щастливи числа: 11,28,40,41,15,10

Източник: znacite.com

Коментари: