editor 28/05/2018
ОВЕН:
28 май 2018 – Очаквайте странни обрати. Изключително положителен ден, предоставящ значителни възможности за реализиране на куп делови и лични намерения. Днес се препоръчва въздържание. Днес вечерта ще се посветите на радостта. Ще ви засвидетелстват толкова много обич, че направо ще ви шашнат. Междувременно ще реализирате и кратка бизнес-среща, така че „ще ударите с един куршум два заека“.

Щастливи числа: 19,26,21,29,4,40

 

ТЕЛЕЦ:

 28 май 2018 – Някой ще ви провокира към прояви на агресия. Запазете се от външното въздействие и денят ви ще е сполучлив. На повечето от вас все пак ви предстои успешен ден във всяко едно отношения. Подгответе се за печеливша работа, която не трябва да отказвате. Днес е ден за домашни дела и творчески дейности, уместно ще е да се занимавате и с бизнес или да разрешавате финансови проблеми.

Щастливи числа: 36,3,5,15,0,6

 

 

БЛИЗНАЦИ:

28 май 2018 – Много активен ден, притискащ доста безцеремонно голяма част от Близнаците. Един много активен ден. Ще се чувствате готови за подвизи. При Близнаците напрежението и нервността са изразителни. Понеделник е благоприятен за реализация на делови и лични цели и ще ви радва с подчертан успех. Общуването на работното място, с непознати или малко познати хора, е неблагоприятно за вас и за вашите колеги.

Щастливи числа: 43,8,44,22,26,40

 

РАК:

28 май 2018 – Ще възникнат и остри словесни сблъсъци, в които е най-добре да сте сдържани и да дадете предимство на взаимното зачитане. Новите проекти днес не ви носят успех. Избягвайте участието в неформални разговори, но се вслушвайте и следете какво става около вас. Днес вечерта ще ви се иска да посветите на дома си и да го направите по-приятен и уютен. Анализирайте внимателно постъпките си и ставащото на работното ви място.

Щастливи числа: 22,40,39,6,41,23

 

ЛЪВ:

28 май 2018 – Очаквайте новини, които ще ви раздразнят, защото ви упрекват без причина, за несъществуващи ваши грешки. Бъдете внимателни към новите си познати. За вас не е препоръчително да поемате рискове по отношение на бизнеса и на финансови дела. Седмицата носи успех на онези от вас, които са делови и амбициозни. Това ще ви помогне да реализирате плановете си и да се чувствате добре.

Щастливи числа: 46,16,33,14,15,6

 

ДЕВА:

28 май 2018 – Бъдете търпеливи и помогнете на ваш колега. Старайте се да взимате решенията си, като се основавате на разума, а не на емоциите си. Добре ще е през понеделник да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Дайте си почивка и правете неща, които ви успокояват и ви зареждат. Не се вторачвайте в действията на околните.

Щастливи числа: 33,36,20,46,21,7

 

ВЕЗНИ:

28 май 2018 – Не е изключено мнозина от зодията да станат причина за развитие от страна на онези, с които е свързан вашия бизнес. А вие пък си имате толкова други интересни неща за вършене, вместо да се занимавате с глупави дилеми. Въпросната личност ще бъде подкрепена от влиятелен човек. Ще преодолеете съмненията във възможностите си. Днешният ден ще е печеливш за онези от знака, които са си поставили подобна цел за днес.

Щастливи числа: 37,24,5,11,16,28

 

СКОРПИОН:

 28 май 2018 – Предпазвайте се от сериозни пропуски на работното място, ако решите да рискувате. А може би и двете неща заедно. Не бъдете прекалено чувствителни днес и особено, не бъдете склонни към прибързани действия. Бъдете внимателни какво ядете и не мърморете твърде много, а се радвайте на постигнатото. Очертават се някой промени, които очаквате.

Щастливи числа: 29,12,15,5,43,14

 

 

СТРЕЛЕЦ:

28 май 2018 – В личния си живот се нуждаете от повече разнообразие и свежи емоции, не се затваряйте в къщи. В състояние сте да направите много днес, стига да не се хвърляте в авантюри и да действате съсредоточено. Ангажиментите ви утре ще погълнат цялото ви внимание и енергия. Но ще преодолявате с лекота изникващите неприятности. Днешният ден ще не е подходящ за свързана с финанси дейност и за поемане на рискове по отношение на бизнеса ви. Днес може да срещнете сериозни препятствия по пътя към изпълнението на целта си.

Щастливи числа: 3,2,29,26,22,13

 

КОЗИРОГ:

28 май 2018 – Днешният ден ще ще ви зарадва с някои новости в личен план и с делова новина. Въпреки че сте прекрасни импровизатори, не разчитайте на това, проверете всичко предварително. Част от вас ще имате възможност преди обед да се забавлявате и малко да се размотавате, но следобед ще имате много неща за вършене – за подреждане, за сортиране, чистене и прочее. Благоприятните звездни влияния обхващат и осъществяването на личните намерения. Ако работите в съдружие, със сигурност ще получите похвала.

Щастливи числа: 23,30,5,16,20,39

 

ВОДОЛЕЙ:

28 май 2018 – Някой ще ви занимае с грижите си. Хубав ден, макар че ще се чувствате малко напрегнати. Не се отказвайте от най-смелите си цели. Поставете началото на нови занимания. Подгответе за подпис за следващата седмица банкови и финансови документи.

Щастливи числа: 24,23,8,31,37,19

 

РИБИ:

28 май 2018 – По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща ви дейност. Поставяте си изпълними цели, които успявате да осъществите. Прекаленото упорство и твърде голямата смелост може само да ви създадат проблеми, така че укротете топката и я карайте по-леко. През днешния ден обаче е лошо да влизате в конфликти с някого, защото не след дълго ще ви навреди. Приключенски настроени сте и това може да ви създаде известни неудобства на работното място.

Щастливи числа: 2,25,40,15,38,35

Източник: znacite.com

Коментари: