editor 30/05/2018
ОВЕН:
30 май 2018 – Постоянно ще ви следват трудности и неприятни срещи, които няма как да избегнете. Мнението ви е оформено и ще затвърдите позицията си по въпроси, касаещи други хора. Привлекателни сте и много хора ще се стремят да спечелят вниманието ви. На работното място се вглъбете в задълженията си и ще се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел. Спокойно започвате седмицата.

Щастливи числа: 21,4,46,0,2,7

 

ТЕЛЕЦ:

 30 май 2018 – Можете да поставите началото на новите си задачи, които ще ви донесат признание и материални успехи. Изведнъж ще се струпат куп неотложни задачи и всички от колегите, до роднините ще се опитват да привлекат вниманието ви. Едва ли ще успеете да им угодите, така че преценете кое е най-важно. Опитвайте се да постигнете разбирателство с околните. Работете за популяризация на нещата, които са от значение за повече хора. Работата с административните служби ще ви създава напрежение, а и защо ви е притрябвало в сряда да се захващате с това.

Щастливи числа: 44,9,16,36,39,32

 

 

БЛИЗНАЦИ:

30 май 2018 – Днес ще сте особено чувствителни към мнението на околните. Общуванията ви днес ще ви обогатят с полезна информация и нови идеи за бизнеса и пътуванията ви. Няма да ви липсват и изненади, но не давайте израз на емоциите, които ви владеят. Днес вечерта ще се чувствате весели и изпълнени с енергия. Динамиката в реалността около вас се усилва значително. Добро време за учене и за обогатяване на представите ви. Ако сте обвързани с други хора, чиито интереси не съвпадат с Вашите, не бързайте да изразявате на глас намеренията си.

Щастливи числа: 13,2,20,5,15,25

 

РАК:

30 май 2018 – Не драматизирайте излишно, хората понякога просто са заети. Спомнете си сряда и нарисувайте едно голямо, щастливо сърце в своето огледало и вижте какво ще се случи. Възползвайте се от чуждия опит и се опитайте да „улучите с един куршум два заека“. Заемете се със служебните си задължения и не търсете само приятните. Едно ново запознанство ще ви помогне да се отърсите от съмненията си.

Щастливи числа: 32,39,6,36,0,40

 

ЛЪВ:

30 май 2018 – Имате възможност да се отдадете на дейностите, които планирате за днешния ден без някой да ви пречи. Ще изживеете изпитания, но въпреки тях ще съхраните доброто си настроение. В добро настроение сте и чувството ви за хумор е особено свежо. Успехите ви в професионалната област ще ви заредят с оптимизъм и с желание да сте още по-активни. Анализирайте задачите си.

Щастливи числа: 27,17,38,6,32,19

 

ДЕВА:

30 май 2018 – Не търсете проблеми там, където ги няма. Не е изключено мнозина да сключат ново партньорство. Подтиснете егоизма и гордостта си. Една разходка сред природата ще ви се отрази благоприятно. Нарастват творческите ви способности.

Щастливи числа: 19,22,13,11,8,26

 

ВЕЗНИ:

30 май 2018 – Може да се наложи да проявите милосърдие и подкрепа. Възможно е вашата помощ да бъде нужна на приятели или колеги. За да не се стигне до обърквания, недоразумения или да не попаднете в неясни ситуации, най-подходящо ще е в сряда да не се захващате с нови дела. Започнете да се движите, а посоката и целта може да определите и по-късно. Мислите ще Ви носят някъде далеч, но определено си струва да се замислите. На работното място ви очакват изненади.Стойте настрана от спорове, които не ви засягат, дори да се чувствате компетентни по разискваните въпроси.

Щастливи числа: 32,30,42,39,33,36

 

СКОРПИОН:

 30 май 2018 – Добрите възможности не ви отминават, но същото може да се каже и за проблемите. Не ви липсват умения и сръчност за постигане на успех, но някой най-вероятно ще пресече пътя на реализацията ви. Отделете време на приятелите си, на спорта и на хобитата си. Време за дома ви, за хората в него, както и за човека до вас – обърнете по-голямо внимание на отношенията, в които участвате. Опитайте се да съчетаете своите интереси с тези на околните.

Щастливи числа: 2,26,15,35,18,43

 

 

СТРЕЛЕЦ:

30 май 2018 – Ще бъдете повече полезни, ако не избързвате с оценката си, а търпеливо се запознаете с детайлите. И в личния си живот, и в деловото си общуване ще изявите ярко присъствие, в резултат на което ще получите предложения. Добро време за изяви. Непоколебимите ви действия ще респектират хората покрай вас и е възможно да получите съдействието им. За момента по-значителното събитие е, че новият цикъл, започнал преди дни, вече се разгръща съществено и определено акцентира върху вашите нови делови възможности.

Щастливи числа: 2,12,7,38,44,8

 

КОЗИРОГ:

30 май 2018 – Начинанията са успешни, ако предварително са добре обмислени. Добре ще ви се получат дребните битови задачи. Ще се справите с дейности или стара авария, която от доста време отлагате. Днес представителите на зодията следва да действат усилено по делата си за да реализират целите си. Имате възможност да разгърнете отлична съвместна дейност с деловите си партньори, особено ако развивате собствен бизнес. Проявете повече разбиране и гъвкавост в отношенията си с любимия човек.

Щастливи числа: 45,21,36,13,9,14

 

ВОДОЛЕЙ:

30 май 2018 – Ще попаднете в конфликтни ситуации и разговори на работното място. Ако планирате да започнете някакво обучение, изчакайте няколко дни. Изслушвайте съветите на вашите колеги. Днешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Измислете оригинален начин, чрез който да си ги доставите, излезте на вън, сменете обстановката.

Щастливи числа: 13,30,20,23,4,14

 

РИБИ:

30 май 2018 – Поставете началото на занимания за усъвършенстване на физическата Ви форма. Тенденцията на доброто развитие в живота Ви ще продължи, ако сте усвоили уроците си. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Ако си съставите график, няма да сгрешите. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини.

Щастливи числа: 10,25,12,46,7,33

Източник: znacite.com

Коментари: